Dodaj do ulubionych

sun&fun do hurhady

12.06.13, 18:47
wybieram sie z bp. sun&fun w sierpniu do hurhady, czy może ktoś coś napisać o nich, czy kwaterują w wykupionych hotelach, jaka opieka rezydenta i jeszcze co sądzicie o bingo airlines, czy loty są o czasie czy mocno opóźnione jakieś międzylądowania. proszę o wszelakie info
Obserwuj wątek
    • anusiamalusia82 Re: sun&fun do hurhady 12.06.13, 20:43
      Leciałam z nimi też Bingo Airlines do Hurghdy z Wawy w maju 2013. Zakwaterowanie mieliśmy w wykupionym hotelu. Rezydent pomocny w czasie naszego tygodniowego pobytu miał wyznaczone 4 dni w które można byłodo niego sie zgłosić jakimis uwagami. Jeżeli chodzi o linie lotnicze obsługa super bardzo miła,na pokładzie można zakupić kanapki,napoje, słodycze itp. My mieliśmy bezpośredni lot do Hurghady aleniestety 2 dni przed wylotem Sun&Fun zmienił nam godzinę wylotu z 5:55 na 16:40 powrót też uległ zmianie mieliśmy wylatywać z Hurghady w czwartek o 21:45, a niestety wylatywaliśmy juz w czwartek rano o 10:40. Czyli teoretycznie 2 dni nam uciekły ale niestety biura podróży informują o możliwości zmiany godziny lotu.
      Zyczę udanych wakacji......
    • aleksandrajx Re: sun&fun do hurhady 12.06.13, 21:32
      Witam, my od 4 lat lataliśmy do Egiptu min. z sun&fun. Ogólnie byliśmy zadowoleni. Zawsze trafialismy do hotelu, który wykupilismy. Raz lecieliśmy bingo airlines, wszystko było o czasie. Jeszcze nigdy nie zdażyło nam się żadne mięzylądowanie (choć w tym roku planujemy zaliczyć cypr północny i czeka nas 1) Rezydent zawsze w wyznaczonych dniach pojawiał się w hotelu, można było zakupić wycieczki fakultatywne. Nie mieliśmmy większych problemów z tym biurem. Życze udanych wakacji.
      • karolcia_00 Re: sun&fun do hurhady 13.06.13, 08:24
        lecę 20 czerwca, mam godziny wylotu takie jak anusiamalusia82 . A już się cieszyłam :( może mi nie zmienią...
        • karolcia_00 Re: sun&fun do hurhady 13.06.13, 08:26
          Anusia, a ile wcześniej dowiedziałaś się o zmianach?
          • karolcia_00 Re: sun&fun do hurhady 13.06.13, 08:27
            już doczytałam 2 dni :)
            • anusiamalusia82 Re: sun&fun do hurhady 13.06.13, 08:34
              Nie denerwuj się na zapas może zmieniali godziny wylotu tylko w maju. Trzeba byc pozytywnie nastawionym że wszystko będzie dobrze. Miłych wakacji....
              • pawellw15 Re: sun&fun do hurhady 13.06.13, 15:00
                karolcia napisz po powrocie jak z tym wylotem, ja w sierpnie też mam takie godziny (5:55) i ogólnie jak się spisało biuro, z góry dzięki
    • 7polgo2 Re: sun&fun do hurhady 13.06.13, 18:54
      w sierpniu też loty po 16 tej, szkoda że tak późno, lecę w lipcu może jeszcze coś się zmieni na wczesniejszą godzinę
      • karolcia_00 Re: sun&fun do hurhady 14.06.13, 09:21
        Lecę 20-tego, więc jak będę odbierać papiery do odprawy bezbiletowej to będę wiedziała jak loty. A po powrocie napiszę jak się spisało Sun&Fun :)
        • 7polgo2 Re: sun&fun do hurhady 16.06.13, 15:29
          nie zmieniło ci się przypadkiem,?? dziś tj, niedziela lot dopiero po 19-tej a na stronie sun fun bez zmian 16.40, chyba nie chcą denerwować klientów
          • karolcia_00 Re: sun&fun do hurhady 18.06.13, 16:29
            a więc lot 20 czerwca mam zmieniony z 5.55 na 7.55. Tragedii nie ma :) z powrotem wylot o 21.20
            • 7polgo2 Re: sun&fun do hurhady 18.06.13, 16:59
              Wogóle super, a skąd lecisz?
              • pawellw15 Re: sun&fun do hurhady 18.06.13, 17:35
                napisz po powrocie czy biuro zapewniło pobyt w hotele do końca, często zdaża się że każą opuścić pokój ok.14 bo tak się kończy doba hotelowa i oddać opaski z rąk (jeżeli w danym hotelu były zakładane) co przy późnym odlocie może być kłopotem, nie myśl że szukam dziury w całym poprostu chcę wiedzieć.
                • karolcia_00 Re: sun&fun do hurhady 18.06.13, 19:06
                  Lecę z W-wy. Zawsze każą opuścić do 12.00, ale przy meldunku można od razu dokupić sobie dobę ( mam inf. od znajomej, która była w tym hotelu co ja - koszt 40$)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka