Dodaj do ulubionych

Lotnisko w Marsa Alam

25.07.13, 18:24
Witam czy na lotnisku po przylocie z Polski znajduje sie sklep bezcłowy z wódeczką i papierosami i jakie są ceny papierosów bo zastanawiam się gdzie lepiej kupić u nas czy w Egipcie ??
Obserwuj wątek
    • race.camel Re: Lotnisko w Marsa Alam 25.07.13, 19:02
      www.dutyfreeonarrival.com/en/travelpoint/1147
    • li1210 Re: Lotnisko w Marsa Alam 25.07.13, 20:16
      Jest tam sklep -papierosy tańsze jak u nas -tylko czy będzie czynny?Byłam na tym lotnisku 16,maja o 3 nad ranem to akurat był otwarty ,ale jak byłam w styczniu to nie widziałam .żeby był czynny.Radzę zaopatrzyć się u nas a zapas zrobić w drodze powrotnej-bo wiem co to dla palacza brak fajek.Chociaz w hotelach s sklepiki ale fajki nie sa juz takie tanie.Pozdrawim
    • doral2 Re: Lotnisko w Marsa Alam 25.07.13, 20:24
      w samolocie też można kupić, taniej niż na lotnisku w kraju.
      tyle, że nie ma zbyt dużego wyboru, więc jeśli palisz jakieś specyficzne, to lepiej na lotnisku kupić.
      alkohol w samolocie też można kupić.
    • miriam_73 Re: Lotnisko w Marsa Alam 25.07.13, 20:29
      Tak, w hali przylotów obok taśm bagażowych, na rogu, nieduży i niestety nie zawsze jest otwarty.
      • organista_pl Re: Lotnisko w Marsa Alam 16.07.14, 09:03
        Czy coś sie zmieniło od zeszłego roku , ktoś korzystał po przylocie ze sklepu ??
        • dyz55 Re: Lotnisko w Marsa Alam 16.07.14, 10:38
          w maju był zamknięty
          • organista_pl Re: Lotnisko w Marsa Alam 21.07.14, 19:17
            Czy ktoś ostatnio robił zakupy w sklepie na lotnisku ??
            • ania.majewska51 Re: Lotnisko w Marsa Alam 25.07.14, 22:18
              Ja byłem 10 lipca na bezcłowym kupiłem papierosy Egipskie i zapłaciłem za 3 sztangi 15 dolarów .Pokierował mnie nasz rezydent Ahmed.
              • organista_pl Re: Lotnisko w Marsa Alam 26.07.14, 17:39
                W jakich godzinach byłeś na lotnisku ??
                • des4 Re: Lotnisko w Marsa Alam 26.07.14, 19:15
                  z tego co pamiętam na przylotach wybór papierosów mocno ograniczony i chyba nie ma alkoholu

zresztą po cholerę kupować tam, skoro można kupić na bezcłówce w Polsce, no chyba że chcesz kupić skrzynkę, boisz się cieęaru, a na miejscy chcesz się uchlewać codziennie kiedy zamkną bar w hotelu

fajki można niedrogo kupić w Port Ghalib na bazarku, drożej niż na wylocie na lotnisku, ale karton Karelii kupiłem za 12 dolarów...
    • li1210 Re: Lotnisko w Marsa Alam 27.07.14, 18:00
      Witam.Byłam 21,06,br-sklep był otwarty.Papierosy kupowałam -dużo taniej jak u nas na ,na lotnisku ,na alkohol nie patrzyłam .
      • ania.majewska51 Re: Lotnisko w Marsa Alam 27.07.14, 19:11
        wylot do Poznania mieliśmy 20 ,40 Zdążysz spokojnie kupić papierosy a wiesz najlepiej zapytaj się swojego rezydenta on na pewno doradzi i odpowie na twoje pytania ,świetnie mówią po Polsku ,na wycieczce do Luksoru mieliśmy rezydentkę Patrycję Egipcjanka świetnie mówiła po Polsku Pozdrawiam życzę miłego wypoczynku .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka