Gość: diana- Orbit-tours IP: 213.212.203.* 11.08.04, 00:39 pozdrawiam wszystkich moich turystow, ktorzy korzystali z uslug naszego biura orbit-tours w hurghadzie .mam nadzieje ze milo wspominacie mnie i moje biuro. miliony biuziakow dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Re: SPAMER IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 00:44 Skończysz spamoać ?? to nie biuro ogłoszeń !!! Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: turystyka 11.08.04, 08:15 Ja na pewno nie wspominam miło bira Orbit Tours. Wspaniałą macie politykę zwalczania konkurencji...:-/ Pięściami takie sprawy załatwia się na warszawskiej Pradze... W zeszłym roku wasi pracownicy, lub też ludzie przez nich wynajęci, pobili naszego kierowcę z Ohod Tours, na tyle poważnie, że musieliśmy czekać, aż zjawi się nowy, bo tamten nie był w stanie jechać... To był _jedyny_ moment, kiedy poczuliśmy się w Egipcie niepewnie. Poza tym nie słyszałam, żeby jakikolwiek Polak/Polka był właścicielem Orbit... pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś