Dodaj do ulubionych

Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin

01.05.14, 16:28
Z dniem 1.05 wyzej wymienione hotele nie są już razem...,że tak bedzie wiedzielismy już od miesiąca,ale spelniaja się najczarniejsze sny...nawet korzystanie z plaż jest dozwolone tylko dla wczasowiczów danego hotelu,nie mowiac o napojach.Jeszcze ze 2 tyg i bedą postawione 'zasieki"....Żegnaj "Trojmiasto"...trzeba szukac nowej "bazy":)
Obserwuj wątek
    • jastrzab001 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 01.05.14, 17:42
      wrocilismy tydzien z temu z Alibaby i juz wtedy byl problem, zeby z baru na plazy Alladyna zabrac np.cole. Szkoda bo przedewszystki Jasmin mial fajne tereny do spacerowania.
    • jastrzab001 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 01.05.14, 17:45
      Moze plusem tego bedzie to ,ze ceny w Alibaba spadna ;) Planujemy powrot tam na jesien wiec moze...
      • marianka.80 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 01.05.14, 19:27
        Naprawdę smutne wieści. Zamawiając w Jasmine wakacje kierowałam się też tym, że można korzystać z atrakcji również Alibaby i Aladdinu. Kilka dni temu byłam w BP i nic o tym nie mówili, chwalili właśnie to, że można korzystać z ofert tych 3 hoteli...
        • polianna83 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 01.05.14, 21:19
          :/ ja jutro lece do Ali Baby
          • jaonna1 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 02.05.14, 17:35
            w lipcu jade do jasmin, szkoda bo nastawiliśmy się nie zjezdzalnie dla dziecka w aladin czy alibaba

czy może cos się zmienilo i w jasmienie jest jakas zjezdzalnia dla dzieci?
            • cairo7 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 02.05.14, 17:49
              Tam nigdy nie było zjeżdżalni...jest plan,że bedą...ale kiedy?Jeśli jedziesz z normalnego biura masz 2 wejscia na tydz do aquaparku Titanica.
              Z nowosci-kolega mój "aladdinowy"poszedł w nocy na łajdactwo do Alibaby...zwiazek"skonsumowany",ale security go zawineło i policzyło mu za nocleg...102$wesoło się zaczyna...a stare przyzwyczajenia zostały:)
        • jaonna1 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 02.05.14, 17:37
          kiedy lecisz do jasmin?
          • marianka.80 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 02.05.14, 17:49
            Lecimy 1.08-14.08. Rozmawiałam dzisiaj z BP Wezyr i oni absolutnie nic nie wiedzą o tym żeby taka sytuacja miała miejsce... W biurze śmiali się z tego i mówią, że te hotele od zawsze były razem i nic im o tym nie wiadomo aby miało być inaczej.
            • cairo7 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 02.05.14, 18:27
              To,że biura i rezydenci malo wiedzą-to zawsze wiadomo.przeżylem w tych hotelach kilka lat...to chyba wiem:).
            • cairo7 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 02.05.14, 18:30
              A skoro tacy madrzy-to niech Ci podpiszą,że oddadzą kasę jak będzie po mojemu:)
              • ami.ra Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 03.05.14, 16:52
                Nie żartuj :((((( To się porobiło ..tyle lat i taka zmiana...
    • alex_spike Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 07.05.14, 09:37
      Ojej.. Krzysiu to Ty straciłeś dach nad głową...;-)
      Musisz szukać nowego domku.. tylko czy tam pozwolą Ci grillować..;-)
      Mimo, iż nie przepadałam za tymi hotelami to szkoda, że tak się porobiło, bo każdy z nich miał coś, a teraz oddzielnie to każdemu będzie czegoś brakować. Nie wiem czy sami nie strzelili sobie w stopę..
      • cairo7 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 07.05.14, 19:38
        Anitko...ano strzelili sobie i komus...jak wiesz były to hotele należące do jednej rodziny...ale oni chyba nie znali polskiego przysłowia-jak to się najlepiej wychodzi z rodzina.Wrobelki ćwierkają,że za kilka miesiecy Jasmin dołączy do Aladdina-pod wodzą firmy Dessole(corka Pegaza),naturalnym będzie oddanie i Alibaby...i wszystko może wrócić do normy.Turcy maja głowę do biznesu,więc może będzie jeszcze lepiej -bo ostatni rok-to (dla mnie) zauwazalne przepychanki wsrod włascicieli...a w du..dostawali turysci-może nie wszyscy,ale nie ci co powinni:)
        Ps.Nowy Jasmin już jest....Jasmin Palace:)...Titanic Palace-juz też Dessole.
        Pozdrowionka.Trochę pomieszkam w "krainie Deszczowców":)
        • alex_spike Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 09.05.14, 15:14
          Szkoda, że tak się tam dzieje.. w ogóle szkoda Egiptu, bo to juz nie jest to co kiedyś..
          Zawsze możesz pomieszkać czasami ze mną w słonecznej Italii bądź Francji, nie musisz w krainie deszczowców, choc ostatnio pogoda w naszym kraju nie najgorsza..;-)
          • cairo7 Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 09.05.14, 17:11
            Oczywiście,że nie to co kiedyś.Ja tu sobie żyłem po swojemu i mi bylo ok.We Francji Cię odwiedzę z dziką rozkoszą...ale puki co...wiosna na Placu Czerwonym...defilada dzis byla super:)...się wżeniam na 'Rublowke"...bez flaszki i naszej ekipy tego nie rozbieriom.Trzeba bande zebrac i się gdzieś spotkac.Powspominać:).jakby co to ja chetnie w sierpniu na Rixos Scharm lub na Grand Makadi lub Palace...coś się zmienia...:)
            • alex_spike Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 12.05.14, 22:09
              No no.. Cóż za hotele.. ;-) A ten Palace to czyżby mój Albatros Palace..?;-)
              Ja w tym roku zdradzilam Egipt, Włochy juz były a we wrześniu na 3 tygodnie do Francji.
              Ale może w przyszłym roku.. Kto wie.. Trochę mi tego brakuje..
    • dariusznow Re: Smutne wieści Alibaba,Aladdin,jasmin 07.05.14, 10:28
      to se ne wrati :(
      fotoforum.gazeta.pl/5,2,dariusznow,50.html
      bo te Araby gupie so

już nie wspomnę o przemycie i grillu na tarasie....
    • jaonna1 plaza jasmin 12.05.14, 09:05
      cz moze mi ktos powiedziec , czy w jasminie sa potrzebne buty do wody? jade z dzieckiem . jakie zejscie do wody?
      • ami.ra Re: plaza jasmin 12.05.14, 19:03
        Piaseczek :) zejście łagodne :)aczkolwiek w Egipcie ja zawsze wchodzę w butach do wody

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka