Dodaj do ulubionych

potwierdzenie hotelu-sharm holiday-adres

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 00:00
witam czy zna ktos adres mailowy tego hotelu bo nie moge znalesc(nawet na ich
stronie) a lece tam(planowo)na poczatku wrzesnia z Poznania z Alfa Star i
chce potwierdzic to w samym hotelu ze jest rezerwacja bo czytam ze z tym
biurem nic pewnego nie jest :)
Obserwuj wątek
    • ania_vs_explorer Re: potwierdzenie hotelu-sharm holiday-adres 22.08.04, 00:16
      jeżeli chcesz, znalazłam telefon do nich - może wyślesz faks albo poprostu
      zadzwonisz ? 069-601391, fax : 069-601377
      • Gość: krzysiu Re: potwierdzenie hotelu-sharm holiday-adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 00:39
        dziekuje Aniu
        • Gość: krzysiu Re: potwierdzenie hotelu-sharm holiday-adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:34
          wyslalem maila i oczywiscie odpisali mi ze nie ma rezerwacji na konkretne
          nazwiska bo lafa tego nie robi chociaz w biurze zapewniano mnie ze tak jest
          • Gość: Kasia Re: potwierdzenie hotelu-sharm holiday-adres IP: *.chello.pl 22.08.04, 23:24
            No to pieknie! Ja wlasnie jutro wyjezdzam do tego hotelu i naprawde sie
            martwie! Tez mialam pomysl aby napisac e-mail'a ale widze ze Ty juz to zrobiles
            i w zasadzie nic to nie dalo:( chyba musze miec tylko nadzieje ze wszystko
            bedzie wporzadku?!
            • Gość: krzysiu Re: potwierdzenie hotelu-sharm holiday-adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:35
              czesc Kasiu moze sprobuj jeszcze napisac bo napisali mi w mailu ze alfa czasami
              na 2 dni przed przylotem przysyla liste(o ile to cos da)
              aha mam prosbe kiedy bedziesz juz na miejscu i bedziesz miala mozliwosc dostepu
              do internetu a takze trafisz do tego hotelu(czego Ci zycze-no chyba ze zmienia
              na jakas 5* :) ) to napisz czy sa problemy z zakwaterowywaniem tam, jakie
              pokoje sa lepsze i jak tam wyglada-najlepiej mailem ( Nicolas8@poczta.onet.pl)
              lub ewentualnie forum
              udanej wyprawy-pozdrawiam
    • Gość: krzysiu dane kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 01:03
      Sharm El-Sheikh - Na'ama Bay - Egypt

Tel: +2 069 601 391-97 Fax : +20 069 601 377

Cairo Office: 25A Obor Buildings- Salah Salem Rd.
      tel : +202 263 6456/ +202 263 6358 fax :+202 401 8582

Website: www.sharmholiday.com

E-mail: reservation@sharmholiday.com - info@sharmholiday.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka