Dodaj do ulubionych

Admin czuwa-TUI ....

24.09.14, 18:08
Nie wiem czego wyrzucasz wątek a głupim zachowaniu TUI w Egipcie.Podaję oficjalnie nr rezerwacji23368608...na tyle lat moich na tym forum,to chociaż napisz na priw.Wiem wiem ,że moze nie to miejsce na te tematy....ja to sobie rade dam....ale jakby trafiło na kogoś innego to -zawał serca murowany....dziekujemy Ci -TUI
Obserwuj wątek
    • guitar_shark Re: Admin czuwa-TUI .... 24.09.14, 18:37
      Cairo - z całym szacunkiem i sympatią: nie chodzi o Ciebie, TUI czy inne biuro, ale o słownictwo. Rozumiem wzburzenie, lecz zasady forum pozostają zasadami. I tak naprawdę powinieneś to pisać na forum Turystyka, ale Ty o tym wiesz :-)
    • li1210 Re: Admin czuwa-TUI .... 26.09.14, 13:45
      No wszyscy chcemy przeczytać ,Dobrze jest wiedzieć jak pracownicy biur nas traktują -zawsze to czyjeś doświadczenie może się komuś przydać .Historia kołem się toczy -a więc lubi się powtarzać.Pozdrawiam
      • cairo7 Re: Admin czuwa-TUI .... 26.09.14, 19:32
        Myslalem,że ten watek tez byl wyciety..może przegapilem.Słownictwo u mnie zawsze soczyste:),a zostawianie turysty na obcej ziemi...-nie wypada takiemu biuru jak TUI...tym bardziej,że latałem ja z nim i dużo.Na forum turystyka...to ja pisać nie będę ...może i trzeba....ale ja i nie pisarczyk.Rzecz była o Egipcie.Oficjalna odpowiedz od TUI jest glupia i bez sensu...ale tam pewnie nie placą za rozwiazywanie problemów-tylko za ich unikanie.....albo za trzymanie sie tego co powie komputer.A on mowi-system nie przewiduje....szkoda słow.Pozrawiam egipskich-gorący wiatr,morze super.
        • kapitan_kloss Re: Admin czuwa-TUI .... 27.09.14, 12:52
          A jakiś link, gdziekolwiek, żeby można było się zapoznać?
        • egiptor Re: Admin czuwa-TUI .... 28.09.14, 00:57
          Zdarzają się sytuacje, kiedy turysta MUSI bronić dobrego imienia biura.
          Miałem taką sytuację - menda polska z Katowic usiłowała winą obciążyć pilota i biuro za burzę (grudzień 2012) na wsch. Sacharze. Utknęliśmy wówczas w Luxorze, my z Manią potraktowaliśmy incydent jako najwspanialszą przygodę, a polska menda o mało co nie została przeze mnie zaduszona. Pozdrawiam biuro I.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka