Dodaj do ulubionych

Dla odmiany - hotel z Rosjanami)

13.12.14, 05:14
A ja dla odmiany prosze Was o podpowiedz) W ktorych hotelach w Hg i Sz mozna spotkac najwiecej Rosjan? Bardzo lubie urlopowac w ich towarzystwie. I dlatego wylacznie wybieram Egipt. To sa dopiero przystojniaki))) W wakacje srednio pod tym katem trafilam niestety. Nie bylo ich wielu w Hg((( hotel La Pacha.
Obserwuj wątek
    • cairo7 Re: Dla odmiany - hotel z Rosjanami) 13.12.14, 06:31
      Dziwne ze a Paszy ich nie bylo....ale on bardziej "makaroniarski".Wszystkie Dessole w Hrg i "braci" bedzie 85%
      • dariusznow Re: Dla odmiany - hotel z Rosjanami) 13.12.14, 15:03
        cairo daj na luz kolejny troll
        nowy nick aby zaistnieć w bzdurnej sprawie
        • poziomkowelato Re: Dla odmiany - hotel z Rosjanami) 13.12.14, 16:25
          Cairo - dzieki za odpowiedz))) Trzeba przyznac, ze o Egipcie wiesz wszystko))) A Ty Dariusz jakis tam przestan oceniac wartosc tematow. Chcesz wykladac zrob profesora, a nie pouczaj na tym forum albo zaloz prywatne. Twoje wpisy zwyczajowo tchna bezdenna......... I to ostatni komentarz co do Ciebie.
          • dariusznow Re: Dla odmiany - hotel z Rosjanami) 13.12.14, 18:17
            Chcesz wykladac zrob profesora

a skąd wiesz, że nie mam?

Zakładasz konto, nie aktywujesz go i zakładasz bzdurny wątek

Wystarczy trochę poczytać forum aby wiedzieć że w Sharm i Hurghadzie w każdym hotelu jest dużo Rosjan. I całe szczęście, bo gdy ich nie było wiało nudą jak w kieleckim

Drugi wpis i personalna wycieczka, nieładnie :(

Jeśli Twoja dalsza (?) aktywność na forum będzie racjonalna i rzeczowa odwołam posądzanie o trolling i przeproszę

Póki co mam nieodparte wrażenie, że to nie pierwszy Twój nick i wpis na tym forum - obym sie mylił
    • des4 ciacha :) 14.12.14, 21:50
      demotywatory.pl//uploads/1263573962_by_aureatez_600.jpg
    • aniutaprim Re: Dla odmiany - hotel z Rosjanami) 16.12.14, 09:06
      Przy obecnej cenie waluty, myślę, że Rosjanie raczej zostaną w domu - w tym roku przynajmniej. Oczywiście jakaś część wyjedzie ale relatywnie wyjazdy podrożały blisko 100% więc nieliczni mogą sobie na urlopy pozwolić. Ja za nimi nie tęsknię nigdzie. Chociaż w tym roku w tureckim hotelu stanowili swoistą rozrywkę, przebijali animatorów. Panie w złotych sukienkach i szpilkach przy basenie tak napite, że nawet striptiz robiły. Ale na stołówkach robili po prostu bydło. Hotel dobry,niczego nie brakowało, a Rosjanie zachowywali się jakby jedzenia nie widzieli albo miało go zabraknąć za chwilę. Ja wiem, że chamstwo i prostactwo może mieć różną narodowość, ale choćbym tego człowiek nie chciał widzieć to niestety, Ruskie mają najwyższy level. Gdyby to było z trzy lata temu to bym na urlop poleciła Krym, tam naprawdę sami Rosjanie, nie brakuje tych ze złotymi zębami. No ale zdaje się my już tam nie pojedziemy, a i Rosjanie tez jakoś się na Krym nie wybierają na urlop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka