Dodaj do ulubionych

dahab polecam

27.02.15, 09:55
Wrocilam do rzeczywistości. Bylo bajecznie polecam dla nurkow którzy jeszcze nie odwiedzili. Miejscowosc senna spokojna bez pompy . prawdziwy Egipt z kozami na ulicy i dziecmi biegajacymi bez butów. Nurkowanie blue hole.canyon .najwieksze wrażenie zrobily na mnie bellsy ktorymi plynie sie w dol w otwarte morze i wraca do blue hola. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janan2 Re: dahab polecam 27.02.15, 10:10
      Nie wywiało Cię tam przypadkiem do Arabii!?Po drugiej stronie z pozoru bardzo blisko.Wróciłaś,więc chyba nie.
      Faktycznie nieco tam sennie.Te słynne kozy...no to kilka lat temu też chodziły po ulicach i śmietnikach głównie samopas.

Blue Hole,no to na zewnątrz "wyrwy" jeszcze coś ciekawego.Ale wewnątrz,to nie bardzo.Nam się nie udała pogoda w SSH!Wypad zimowy uznałem za poroniony pomysł.
      • kasiolegiptomanka Re: dahab polecam 27.02.15, 10:20
        Nam tez nie bylo za cieplo. Ale i tak pozostanie tutaj bez sensu....ostatnie dwa dni nawet sie wygrzaliśmy i to na słońcu. ...pogoda znacznie lepsza teraz ale i tak nie żałuje. Pozdrawiam.aha pod woda temp 22 to i tak znośne.
        • janan2 Re: dahab polecam 27.02.15, 10:37
          U nas były tylko dwa dni znośne.Pod wodą owszem...ciepło.Ale wyjść!?Brrrr!Nawet pod wodą trochę ciskało,no i te zaskoczenia...cieplutka...płyniesz...a tu nagle lodowata jakby z bieguna.To nie sezon na igraszki wodne.

A w Blue chyba obłożenia nie ma z wycieczkami!?Pustawo w SSH,no to niby skąd!?Wielbłądzie stada do jazdy pewno bezrobotne he he.
          • radioaktywny Re: dahab polecam 27.02.15, 21:07
            Kilka razy tam byłem, w Tropitelu. Rafy przepiekne, plus widoki...góry.
            Bells
    • miriam_73 Re: dahab polecam 27.02.15, 22:51
      Uwielbiam Bells :) winda w dol jest jedyna w swoim rodzaju.
      Dzisiaj na Middle East dmuchnelo troche ciepelka z poludnia, w Jerozolimie byl istny skwar, spalilam kark :( a Tydzien temu snieg lezal....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka