Dodaj do ulubionych

Exim i Sułtan Beach 22.09.???

15.09.04, 06:47
czy nie ma nikogo do tego hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Ja jade ale 18 :)) IP: 195.47.201.* 15.09.04, 09:16
      Hej, ja jade ale 18 wrzesnia, nie bedziesz sama :) piwko dla Ciebie scglodze.
      Do zobaczenia w Sultanie Beach. Monika
      • barbara101 Re: Ja jade ale 18 :)) 15.09.04, 09:23
        Hej! napisz z jakiego biura i miasta, jedziesz sama czy z obstawa?
        • Gość: Monika Re: Ja jade ale 18 :)) IP: 195.47.201.* 15.09.04, 09:30
          Jade z chlopakiem z Poznania z Triada, a ty?? To moj email jakby co:
          tamerza@wp.pl Dogadalam sie z paroma osobami ale jakos chwilowo nikt sie nie
          odzywa :( Ale jakby co to bedzie tam jesze przynajmniej 6 osob z tego forum.
          Trzymaj sie . Pozdrowionka
          • Gość: Bebe Re: Ja jade ale 18 :)) IP: *.man.poznan.pl 15.09.04, 10:15
            Hej hej Monia! jade z Exim Tours, jestem pewnie troche starsza od Ciebie ale to
            nic uwielbiam mlodych ludzi, bede robiła u Ciebie za mamusie. Jakimi liniami
            lecisz?
            • Gość: Monika Re: Ja jade ale 18 :)) IP: 195.47.201.* 15.09.04, 11:20
              Dzien dobry Mamusiu (ha ha ha);)) My lecimy LOT-em ty pewnie egipskimi. Ja mam
              23 lata a moj chlopak 30, wiec juz nie jestesmy mlodzi ha ha ha. Jedziesz na
              tydzień czy na dwa? Bo my na dwa. Jedziesz sama?
              Pozdrowionka
              • Gość: Emm Re: Ja jade ale 18 :)) IP: 193.111.166.* 15.09.04, 11:28
                hej , hej.Ja lece 24 wrzesnia do sultan beach na tydzien.Mam 23 lata :)
                • Gość: Monika Re: Ja jade ale 18 :)) IP: 195.47.201.* 15.09.04, 11:34
                  Super, widze ze nas troszke tam bedzie!!! Do zobaczenia w hotelu!! Mam nadzieje
                  ze sie wszyscy jakos spotkamy na piwku!!!
                • Gość: Bebe Re: Ja jade ale 18 :)) IP: *.man.poznan.pl 15.09.04, 12:01
                  EMM z jakiego jestes miasta? czy lecisz sama?
              • Gość: Bebe Re: Ja jade ale 18 :)) IP: *.man.poznan.pl 15.09.04, 11:59
                Moniczko jade z mezem, ciesze sie ze tyle mlodych ludzi bedzie w hotelu i mam
                nadzieje ze nie dacie mamusi zginac u tych arabusow - oczywiscie nie bede sie
                narzucac, mysle jednak ze powinnismy sie trzymac razem i sluzac sobie pomoca w
                razie co. Tak lece egipskimi - troche sie boje, ale nie mam innego wyjscia,
                wybralam biuro takie jak wybralam no i trudno, mam nadzieje ze dolece hehe.
                Z jakiego jestescie miasta?
                • Gość: Monika Re: Ja jade ale 18 :)) IP: 195.47.201.* 15.09.04, 12:05
                  My jestesmy z Poznania i z Poznania lecimy wiec mamy fajnie. Mamusiu (ha ha
                  ha)!!!!! Nie damy wam zginać!!!!! Na pewno nie!!! Oczywiscie ze bedziemy sie
                  trzymac razem. Bedzie super!! A Wy skad jestescie??? Dolecicie na pewno! O
                  ktorej bedziecie w hotelu?? Bo wyjdziemy z czerwonym dywanem ha ha ha. Trzymaj
                  sie. Juz nie dlugo bedziemy w Hurgadzie, czyz to nie jest piekne!!
                  Pozdrowionka
                  • barbara101 Re: Ja jade ale 18 :)) 15.09.04, 12:25
                    Tez jestesmy z Pyrlandii mieszkamy na Rusa. Planowany wylot o god. 22,30 wiec w
                    hotelu bedziemy w nocy tak wiec z czerwonego dywanika nic nie wyjdzie mozesz
                    podeslac jedynie latajacy.Bedziemy tam 2 tyg. 22.09. - 6.10. Wiesz jestem
                    faktycznie mamusia bo mam syna w Twoim wieku, ale nie jestem tak bardzo
                    zteterczala hehe, lubie mlodych ludzi bo z nimi zawsze jest wesolo. Napisz w
                    razie co jak sie poznamy. Ja jestem stara gruba blondyna ale ubieram nieraz
                    jeansy. Pozdroweczka
                    • Gość: Monika Re: Ja jade ale 18 :)) IP: 195.47.201.* 15.09.04, 12:33
                      No skoro jestes z Poznania to juz ci napisze ze my dokladnie jestesmy z
                      Lubonia, wczesniej Ci pisalam ze z Poznania bo stwierdzilam z skoro jestes np.
                      z Warszawy to i tak Ci hasło: Luboń, nic nie bedzie mowilo. Jak
                      wygladamy...hm... tez blondyna, dlugie wlosy, a Marcin wyglada jak bodyguard,
                      rzucamy sie w oczy. Masz moze emaila? Ja jestem tylko na necie do 15 potem juz
                      mnie nie bedzie az do przyjazdu z Egiptu. Wiec jakby co to musimy sie umowic
                      dzisiaj, mamusku... ha ha ha. A ten dywanik to jakos zalatwimy, poswiece sie i
                      nie pojde spac...ha ha ha... to bys sie zdziwila jakbys zobaczyla czewrwony
                      dywan, zimne piwko na tacy i orkiestre ha ha ha
                      Pozdrowionka pa
                      Monika
                      • barbara101 Re: Ja jade ale 18 :)) 15.09.04, 12:59
                        Corunia fajna z Ciebie jajcara i kumasz baze....
                        Mojemu synowi tez na imie Marcin, tak wiec popatrz prawie jak w rodzinie.
                        Gdybym miala corke to z pewnoscia mialaby na imie Monika (dziewczyna ratownika)
                        hihi...
                        No tak bo Ty juz wylatujesz w sobote, wiec czekam na maila barbara101@gazeta.pl
                        • Gość: Monika Re: Ja jade ale 18 :)) IP: 195.47.201.* 15.09.04, 13:05
                          Hej, zaraz Ci wysle emaila. Pozdrowionka
                      • barbara101 Re: Ja jade ale 18 :)) 15.09.04, 13:01
                        Napisz mi jeszcze z jakiego biura lecisz? wiesz ze nie trzeba zabierac
                        recznikow plazowych jak chcesz poogladac hotel to wejdz na stronke www.gocio.tk
                        to zdjecia takiego mlodego malzenstwa ktorzy byli w Sułtanie w lutym.
                        Ja tez jestem na necie do 14,30 pozniej jade do biura wplacic reszte kasy za
                        ten Egipt.Pozdroweczka - mamunia
    • anuulka Re: Exim i Sułtan Beach 22.09.??? 15.09.04, 16:39
      ja bym strasznie chciala jechac do sultana ale niestety dopiero wrocilam i czas
      uzbierac pieniazki :(
    • anuulka Re: Exim i Sułtan Beach 22.09.??? 15.09.04, 16:42
      Mam do Was prosbe (do tych wybierajacych sie do Sultana). Prosze o pozdrowienie
      ode mnie Jamaice (od Windsurfingu) i poinformowanie go ze tak nabazgral swoj
      nummer telefonu ze nie potrafie go odszyfrowac hehehe.
      • barbara101 Re: Exim i Sułtan Beach 22.09.??? 16.09.04, 06:20
        OK! pozdrowimy go od Ciebie! Na drugi tydzien o tym czasie juz tam bede!
        • anuulka Re: Exim i Sułtan Beach 22.09.??? 16.09.04, 10:17
          dzieki :)) To zeby wiedzial o kogo chodzi pozdrowcie od Ani i Mafii :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka