Dodaj do ulubionych

Small Planet Airlines

24.07.15, 19:23
Witam...Pytanko do tych co już lecieli tymi liniami....Co powiecie i tym przewożniku ????Jaka obsługa i załoga???Czy można dokonać zakupów na pokładzie,jakie ceny ????
Obserwuj wątek
    • gladi3 Re: Small Planet Airlines 24.07.15, 20:12
      wszystko jest na ich stronie wlacznie z tym co sprzedaja
      • doris4227 Re: Small Planet Airlines 24.07.15, 20:24
        No zeby jeszcze w samolocie robić zakupy?......
        • aksas Re: Small Planet Airlines 24.07.15, 23:21
          taniusko i warto
          • kazia40 Re: Small Planet Airlines 25.07.15, 10:19
            Tragedia zwróćcie uwagę na bagaże po podróży tymi liniami,rzucają rozwalają i nie zapłacą jeśli zniszczą Przewoznik który ma gdzieś pasażera ja wracałam z wczAsów w tym roku dostałam walizkę rozprutą ODERWANE DOSŁOWNIE WSZYSTKO porozbijane perfumy jakieś gadzety porcelanowe na prezent MASAKRA
            • niiktos Re: Small Planet Airlines 25.07.15, 10:26
              powiedz od kiedy linie lotnicze rzucaja bagazami?
            • zambrapl Re: Small Planet Airlines 25.07.15, 10:29
              musiałaś mieć kiepską walizkę i jeśli miałaś z PC to musiałaś mieć wolne przestrzenie w środku......
            • annam2012 Re: Small Planet Airlines 02.10.15, 23:45
              Mój bagaż również został doszczętnie zniszczony. Po przylocie do Warszawy z wakacji w Grecji odebrałam walizkę całkowicie połamaną z oberwanymi kółkami. Moja siostra również straciła walizkę podczas tego samego lotu - odebrała złom. Po złożeniu reklamacji na lotnisku, postąpiłyśmy zgodnie z procedurą. Zgłosiłyśmy mailem szkodę wraz z dowodem przyjęcia reklamacji. Minęły ponad 3 miesiące a firma Small Planet nie zwróciła nam kosztów walizki ani nie wymieniła ich na nowe. Grają na zwłokę, nie odpowiadają całymi tygodniami licząc, że człowiek się zniechęci i da sobie spokój
              • miki502 Re: Small Planet Airlines 15.10.15, 00:04
                nie licz pan na to,ZE COKOLWIEK WYPŁACĄ to jest firma oszustów i tyle ,ja miałem uszkodzony bagaz po wyladowaniu w pyrzowicach z turcji w lipcu zgłoszona była reklamacja na lotnisku,protokół,itd,powiedzieli ze 30 dni jest na wysłanie do nich protokołu zniszczenia ,na 100 procent uznaja reklamacje i wypłaca kwote zakupu walizki,co sie okazało,po wysłaniu do nich dokumentów,odpowiedz po 2 tyg ,ze do nich nic nie dotarło ,choc w nagłowku maila był nr zgłoszenia ,który był zarejestrowany pod zgłoszeniem ,które wczesniej im wysłałem,ale nic wszystko ponownie im wysłałem ,znowu prawie 2 tyg czekałem na odpowiedz,ze reklamacja nie zostaje uznana bo na zgłoszenie uszkodzenia bagazu jest 7 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie 30,rece opadają,na ich formularzu jest jak wół napisane 30 dni,pozostało mi tylko ich opier....lić,i zgłaszam sprawe do adwokata,i zaczynam krucjate na forach opiniowych ,ku przestrodze innym ,UWAZAJCIE NA OSZUSTÓW,JAK USZKODZONY BĘDZIE WASZ BAGAZ ,MOZECIE LICZYC NA SIEBIE ,BO NIKT W TEJ FIRMIE SMALL PLANET NIE WYPŁACI WAM ZŁAMANEGO GROSZA,TYLKO PRZECIAGAJA SPRAWE ,A POTEM PODPIERAJA SIE JAKĄS KONWECJA I WALCIE SIE NA RYJ,TAKA TO JEST PIEKNA SMALL PLANET
    • egiptor Re: Small Planet Airlines 25.07.15, 22:34
      Small Planet? Dla mnie bomba!
      Nie, no żartuję. Z tą bombą. Cztery loty i zawsze dobre zakupy.
      Biznes klas. Dla obydwu stron ;)
      • volvo74 Re: Small Planet Airlines 26.07.15, 13:19
        wódka Rasputin 70% robi furorę
    • kurczak_33 Re: Small Planet Airlines 26.07.15, 14:07
      Potwierdzam, zawsze przywozimy kilka butelek :-)
    • adamp777 Re: Small Planet Airlines 05.10.15, 13:51
      dla mnie tragedia jesli chodzi o miejsce pomiędzy fotelami, ciasno jak cholera , nie spotkałem się w żadnych innych liniach z taką ciasnotą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka