19.01.16, 08:27
witam czy ktoś nurkował z 3will ?
jakieś dobre rady i ładne miejsca może znacie? chodzi oczywiscie o brzegówkę z MA
Obserwuj wątek
    • dariusznow Re: 3WILL 19.01.16, 15:57
      brałem ich pod uwage przy ostatnim wyjeździe, ale pozostałem przy divingpro i byłem zadowolony
      było blisko diugonia - był w zatoce jak przyjechaliśmy, ale zanim sie uzbroiliśmy to snurkujący go przegonili :(
    • olianaa Re: 3WILL 19.01.16, 16:20
      Nurkowałam z nimi rok i dwa lata temu - idealnie. Miejscówki mają w sumie takie same, jak inni, bo o ich najsłynniejszej, nr1 już się inni dowiedzieli. Wiadomo, że zawsze coś nowego może się znaleźć, bo niektóre miejscówki znikają dla ogółu towarzystwa, jak np. Abu Dabour, dostępna tylko dla miejscowego centrum nurkowego przy sąsiadującym hotelu. Było sporo wątków o miejscówkach, ale na pewno je znasz. Generalnie centrum nurkowe ma jakąś swoją kolejność nurkowania, ale ja zwykle dulczyłam o Number One i za każdym razem mi się udawało zmienić program :-) Ew. Badawia Reef, też piękna. A poza tym często Assalaya, Egla, Murein, dla AOWD Elphistone, z wyjazdowych także Samadai. Cenowo atrakcyjni zdecydowanie, poza tym punktualni, no i zawsze na lunch byłam już w hotelu, a często -gęsto z innymi centrami lądowałam o suchym pysku aż do kolacji, bo wracało się późno. Baaardzo sympatyczni. Dość często mają przewodników freelancerów lub instruktorów z Polski, bywają także współpracujący Egipcjanie. Na stałe jest Mahmoud (mówi po angielsku, ale coraz więcej rozumie po polsku i stara się mówić) i Mostafa (idealnie mówi po polsku, jest już instruktorem).Jeżeli tam wrócę to tylko do nich. A wrócę, bo czwarty rok z rzędu dugong mnie wystawił do wiatru...
    • kasiolegiptomanka Re: 3WILL 19.01.16, 17:57
      Dzięki
    • miriam_73 Re: 3WILL 20.01.16, 09:47
      Odkąd Avalon się zwinął, za każdym razem nurkowałam z nimi - OK. Punktualnie, sprawne transfery zwłaszcza jeśli chodzi o powroty do hotelu. Zarówno sam Milosz jak i Mahmoud i Mostafa pełna profeska. Działaja legalnie, od lat.
      • kasiolegiptomanka Re: 3WILL 21.01.16, 20:58
        Dzięki wkrótce sama się przekonam.pozdrowienia
    • tesi01 Re: 3WILL 01.02.16, 20:11
      Nurkowałam z nimi w październiku i mogę polecić z czystym sumieniem. Lata nurkowałam ze sprawdzoną bazą w Hurghadzie i przyszedł czas na zmiany by spotkać się z krówką, która mnie wystawiła:). Za to 3will polecam, zwłaszcza nurkowanie nocne - Rewelacja. Dziennie inna rafa nawet nie zdążyłam przez tydzień zaliczyć tego co chciałam dlatego na pewno wrócę :)
      • kasiolegiptomanka Re: 3WILL 04.02.16, 19:45
        wróciłam było super ale pogoda zawiodła.strasznie zimno i nawet jeden dzień odwołaliśmy przekładając na nastepny dzień nurkowanie. Na pewno wolę nurkować z łódki i oczywiscie safari ale i tak warto było....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka