Gość: milena IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:11 Czy ktoś był w hotelu King Tut w Hyrghadzie? Bardzo proszę o informacje o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milena Re: King Tut IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:34 Czy naprawdę nikt jeszcze nie był w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: King Tut 23.01.05, 23:06 podbijam do góry podoba mi się ten hotel w katalogu może znajdzie się ktoś kto dobre słowo o tym miejscu napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: King Tut IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 07:52 Mieszkałam w innym hotelu, ale często bywałam na terenie tego hotelu - korzystałam z bazy nurkowej, która tam się mieści. Hotel wygląda bardzo dobrze - nowy, plaża przyzwoita, spokój i cisza. Tylko tyle mogę powiedzieć. Nie jest najpopularniejszy wśród polskich turystów co zresztą widać choćby po forum. Pewnie dlatego, że jest nowy i niedawno trafił do katalogów. W bazie nurkowej pracuje Polka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neferett Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:22 Mnie tez zalezy na opiniach o tym hotelu.Podbijam. Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: King Tut 30.01.05, 02:28 Chcialam jechac do Sultan Beach , bo bylam w zeszlym roku i bardzo mi sie podobalo ale zobaczylam oferte Scana King Tut i zaczelam sie zastanawiac.Na stronie maja tylko 1 zdjecie Tut'a , szukalam po innych stronach ale wszedzie po pare tych samych nieciekawych zdjec. Chyba pojade do Sultana i wybiore sie do Tut'a na przeszpiegi.A ty juz masz wykupione? Odpowiedz Link Zgłoś
poganka_m Re: King Tut 30.01.05, 11:19 www.tophotels.ru/main/hotel/al11636/ to rosyjska stronka kliknij w zdjęcie hotelu i otworzy Ci się galeria, w której masz 17 zdjęć z tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:02 Właśnie wróciłam z tego hotelu ,jeśli ktoś będzie zainteresowany to opowiem coś niecoś na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:58 Wybieram się tam w środę , jestem zainteresowany wrażeniami. Jakie jedzenie, plaża, basen,na co uważać? Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:45 Też chciałabym zasięgnąć opinii, ale jak widać ciężko chyba będzie...Czy wybierasz się ze scanem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:56 proszę o jakiekolwiek informacje na temat KING TUT-a bo na podjęcie decyzji mam niewiele czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunia Re: King Tut IP: *.kis.uni-freiburg.de 01.02.05, 17:20 Na niemieckiej stronie www.holidaycheck.de jest sporo informacji. Rzucilam tylko na nie okiem i w duzym skrocie wyglada na to, ze goscie tam sa glownie z Rosji i z Niemiec, mala plaza, raczej spokojnie, czyste i ladne pokoje, basen wiekszosc dnia w cieniu, jedzenie bez wzlotow. 3.8 punktow przyznanych przez internautow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: King Tut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:32 w hotelu nie bylam - ale moim zdaniem jest kiepsko polozony - na drodze miedzy daharem a Sekalla - do jednej i drugiej dzielnicy daleko, w poblizu jeden nieciekawy spozywczy a wokół plac budowy jak okiem sięgnąć - mi takie otoczenie odpowiada -ale sa rozne gusta i byc moze poziom hotelu to rekompensuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: King Tut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:11 miało być oczywiście- mi takie otoczenie nie odpowiada;) Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Zagadka:Do czego słu.ży forum Egipt-hotele? 10.08.05, 17:08 odp. Żeby zakładać wątki o hotelach na forum EGIPT, a nie tam. Bo niby po co opisywać hotele innym? Niech sobie za tydzień założą nowy wątek, a jeszcze lepiej CO TYDZIEŃ! Odpowiedz Link Zgłoś