IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:11
Czy ktoś był w hotelu King Tut w Hyrghadzie? Bardzo proszę o informacje o tym
hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: milena Re: King Tut IP: *.tronic.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:34
      Czy naprawdę nikt jeszcze nie był w tym hotelu?
      • ada296 Re: King Tut 23.01.05, 23:06
        podbijam do góry
        podoba mi się ten hotel w katalogu
        może znajdzie się ktoś kto dobre słowo o tym miejscu napisze
        • Gość: Iva Re: King Tut IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 07:52
          Mieszkałam w innym hotelu, ale często bywałam na terenie tego hotelu -
          korzystałam z bazy nurkowej, która tam się mieści. Hotel wygląda bardzo dobrze -
          nowy, plaża przyzwoita, spokój i cisza. Tylko tyle mogę powiedzieć. Nie jest
          najpopularniejszy wśród polskich turystów co zresztą widać choćby po forum.
          Pewnie dlatego, że jest nowy i niedawno trafił do katalogów. W bazie nurkowej
          pracuje Polka.
          Pozdrawiam.
          • Gość: neferett Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:22
            Mnie tez zalezy na opiniach o tym hotelu.Podbijam.
            • neferett Re: King Tut 30.01.05, 02:28
              Chcialam jechac do Sultan Beach , bo bylam w zeszlym roku i bardzo mi sie
              podobalo ale zobaczylam oferte Scana King Tut i zaczelam sie zastanawiac.Na
              stronie maja tylko 1 zdjecie Tut'a , szukalam po innych stronach ale wszedzie
              po pare tych samych nieciekawych zdjec. Chyba pojade do Sultana i wybiore sie do
              Tut'a na przeszpiegi.A ty juz masz wykupione?
              • poganka_m Re: King Tut 30.01.05, 11:19
                www.tophotels.ru/main/hotel/al11636/
                to rosyjska stronka
                kliknij w zdjęcie hotelu i otworzy Ci się galeria, w której masz 17 zdjęć z
                tego hotelu
              • Gość: Miśka Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:02
                Właśnie wróciłam z tego hotelu ,jeśli ktoś będzie zainteresowany to opowiem coś
                niecoś na jego temat.
                • Gość: Bartek Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:58
                  Wybieram się tam w środę , jestem zainteresowany wrażeniami. Jakie jedzenie,
                  plaża, basen,na co uważać? Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedz.
    • Gość: Miśka Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:45
      Też chciałabym zasięgnąć opinii, ale jak widać ciężko chyba będzie...Czy
      wybierasz się ze scanem?
    • Gość: Ania Re: King Tut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:56
      proszę o jakiekolwiek informacje na temat KING TUT-a bo na podjęcie decyzji mam
      niewiele czasu
      • Gość: Dunia Re: King Tut IP: *.kis.uni-freiburg.de 01.02.05, 17:20
        Na niemieckiej stronie www.holidaycheck.de jest sporo informacji.
        Rzucilam tylko na nie okiem i w duzym skrocie wyglada na to, ze goscie tam sa
        glownie z Rosji i z Niemiec, mala plaza, raczej spokojnie, czyste i ladne
        pokoje, basen wiekszosc dnia w cieniu, jedzenie bez wzlotow. 3.8 punktow
        przyznanych przez internautow.

• ada296 Re: King Tut 09.03.05, 23:02
          podbijam wątek
          • Gość: Karolka Re: King Tut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:32
            w hotelu nie bylam - ale moim zdaniem jest kiepsko polozony - na drodze miedzy
            daharem a Sekalla - do jednej i drugiej dzielnicy daleko, w poblizu jeden
            nieciekawy spozywczy a wokół plac budowy jak okiem sięgnąć - mi takie otoczenie
            odpowiada -ale sa rozne gusta i byc moze poziom hotelu to rekompensuje.
            • Gość: Karolka Re: King Tut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:11
              miało być oczywiście- mi takie otoczenie nie odpowiada;)
              • pipipipi Zagadka:Do czego słu.ży forum Egipt-hotele? 10.08.05, 17:08
                odp. Żeby zakładać wątki o hotelach na forum EGIPT, a nie tam.

Bo niby po co opisywać hotele innym? Niech sobie za tydzień założą nowy wątek,
                a jeszcze lepiej CO TYDZIEŃ!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka