Dodaj do ulubionych

Hotel Safir 11-03-2005

IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 24.01.05, 23:41
Witam
Na wstępie mam pytanie, czy ktoś był w Hotelu Safir w Hurghadzie lub co kolwiek o nim wie. W internecie nie ma zbyt dużo informacji, ani żadnych opinii na jego temat.
Jadę z mężem (mamy po 25 lat) na 2 tygodnie z BP Alfa Star. Może też się ktoś wybiera?
Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje (o Alfa Star również)
ewentualny nasz e-mail: dodulek@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: berta Re: Hotel Safir 11-03-2005 IP: *.crowley.pl 25.01.05, 11:19
      czesc ja byłam w listopadzie 2004 w tym hotelu ale nie bardzo wiem jakie
      informacje cie interesuja napisz a postaram sie odpowiedziec
      • Gość: Żiżi Re: Hotel Safir 11-03-2005 IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 25.01.05, 20:02
        Witam i dzięki za odpowiedź
        Interesuje mnie tak na prawdę wszystko co może nam się przydać i umilić pobyt.
        Czy coś powinniśmy wiedzieć na temat różnorodności pokoi?
        Jaka jest mniej więcej średnia wieku w Safirze?
        Ile kosztuje przejazd do Sakkali, jak jest daleko do jakiś sklepów i jak z
        wnoszeniem napojów z zewnątrz?
        Czy jedzenie jest ok? I jakie są mniej więcej ceny w hotelu?
        Jakieś zdjęcia hotelu i okolicy też byśmy z chęcią zobaczyli, a to mój adres
        mailowy:
        dodulek@o2.pl

Dzięki
        • Gość: ALTIS Re: Hotel Safir 11-03-2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:11
          Właśnie wróciłam z Hurgady.Mieszkałam w hotelu Empire i SAFIR. Mam mnóstwo
          zdjęć.
          Hotel jest super. Podaje mój mail: altisgg@wp.pl
          Z przyjemnością opowiem moje wrażenia. Przejazd taxi z Sakali do starej Hurgady
          (ok. 8km.) to 20 LE. - Po targowaniu sie.
          Odezwijcie się, ja chciałabym tam wrócić!!!!
          Super kraj, super ludzie!!!
          Pozdrawiam.
    • Gość: marekrokowski Re: Hotel Safir 11-03-2005 IP: 62.233.171.* 25.01.05, 16:51
      jak na tak tani hotel -jest super
      nie mailem zbyt wiele czasu - ale pokoje, recepcja, baseny i ogolnei hotel
      zrobil na mnei bardzo pozytywne wrazenie
    • Gość: Żiżi Re: Hotel Safir 11-03-2005 IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 09.02.05, 20:03
      Może znajdą się osoby, które jadą z BP Alfa Star do Hurghady do Hotelu Safir?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka