Dodaj do ulubionych

MYZYKA EGIPSKA

25.02.05, 11:11
Witam! Mam prośbę jeśli ktoś ma w swoich zasobach utwory egipskie min AMR
DIAB prosiłabym o przesłanie na mojego e-maila liza_k@wp.pl - - jesli nie
będzie to oczywiście problemem, z góry dziękuje:)

Elizka
Obserwuj wątek
    • anuulka Re: MYZYKA EGIPSKA 25.02.05, 11:21
      postaram sie wieczorem i przez weekend cos Ci powysylac. Mam nadzieje ze masz
      pojemna skrzyneczke :) W razie czego moge nagrac na plytke i wyslac poczta.
      • misia_k Re: MYZYKA EGIPSKA 25.02.05, 11:30
        z góry dziękuje a z Tą płytką to nie głupi pomysł ja też coś tam mam to możemy
        małą wymianę przeprowadzić,ale to już chyba wewnętrznie e-mailami.
    • corrina_f1 Re: MYZYKA EGIPSKA 25.02.05, 11:54
      Najnowszy album Leily Nahary (10 utworów) oraz 80 innych Amra ściągniesz
      zupełnie za darmo ze strony www.mazikana.com/

Inne darmowe strony (wymagające jednak logowania):
      www.mazika.com/
      www.mazikaty.com/
      Amra i znacznie więcej znajdziesz tam bez trudu :)

pzdr
      Kasia
      • rabinson Re: MYZYKA EGIPSKA 25.02.05, 20:25
        dzięki corrina_f1 za link do tej strony, jest super. Nie wiem tylko czy mój twardy
        dysk pomieści wszystko co już zamierzam ściągnąć:-) Pozdrawiam.
    • riliana Re: MYZYKA EGIPSKA 25.02.05, 12:30
      hmmm, dziewczyny, coś poczta pantoflowa ostatnio niedomaga, co? moze przy
      okazji nowe fanki by reaktywowac??

do misia_k : jeżeli korzystasz z programu dc++, to istnieje hub 'arabicgate',na
      ktorym ludzie udostepniaja mase amra i innych.ja sama udostepniam 1,5GB mp3
      arabskich i tureckich :)
      • Gość: J Re: MYZYKA EGIPSKA IP: *.dynamic.mts.net 26.02.05, 00:30
        Wiekszosc darmowych stron z muzyka niesie ze soba wielkie niebezpieczensto
        naladowania sobie virusow prawie z taka sama predkoscia jaka naladowuje sie
        muzyke.Jestem pewien ze zainteresowane osoby maja dobre programy antywirusowe i
        to nie zawsze pomaga.Nie wspomne o tzw spy ware,warms,itp itd.Moja corka tyle
        sobie tego naladowala ze komputer musialem po prostu wyrzucic.Teraz uzywamy
        strony platne na nowym komputerze.
        • riliana Re: MYZYKA EGIPSKA 26.02.05, 14:23
          norton nie wykryl jescze ani ejdnego wirusa w piosenkach z ww. stron.jedyny
          sposob w jaki moj komputer zostal zasmiecony to zaisnstalowanie kaazy.
          oczywiscie nie neguje potrzeby posiadania antyvirow, ale wyglada na to,ze
          zawartosc mazi-ki/katy/kany jest bezpieczna
          milego sciagania
          • Gość: renia Re: MYZYKA EGIPSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:59
            Ja tez juz od dluzszego czasu sciagam piosenki z maziki i nigdy nie milam
            problemow z jakimikolwiek wirusami!Takze nie macie sie czym martwic
            • Gość: adka Re: MYZYKA EGIPSKA IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.05.05, 23:52
              FAJAN MUZA
        • Gość: muniek Re: MYZYKA EGIPSKA IP: netsystem4.netsystem* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 19:41
          oto strona gdzie można sporo ściognoć tylko trzeba się zalogować www.mazajy.com
    • Gość: Sylwia Re: MYZYKA EGIPSKA IP: *.bb.online.no 19.05.05, 11:31
      jejkuuuu, ja też mogę prosić??? mój mail sylwia_ochal@op.pl Ślicznie proszęęę:)
      • habibi77 Re: MYZYKA EGIPSKA 20.05.05, 11:33
        A macie może piosenki z animacji?
        • neferett Re: MYZYKA EGIPSKA 20.05.05, 21:18
          No dobra , to ja wyskocze teraz z glupim pytaniem : czy ktos ma pomysl na pare
          tytulow piosenek , ktore byly hitami w zeszlym roku ?
          Jest jedna taka piosenka ( raczej zywa , zadne smety) , ktora mi sie strasznie
          podobala ale nie mam pojecia po czym jej szukac. Niewiele pomoze jak powiem , ze
          w refrenie bylo " habibi" bo tak jest w kazdej piosence :)))
          Musial to byc na prawde hit , bo w Sultanie to lecialo na okraglo
          Jesli ktos ma spis pierwszej dziesiatki hitow z zeszlego roku to prosze o tytuly.
          • madzia112 Re: MYZYKA EGIPSKA 20.05.05, 22:04
            Jedyne co mi w tym wypadku do głowy przychodzi to "So Ya So" - pojawia się w
            refrenie ( oprócz obowiązkowego habibi oczywiście ;))) ) - w zeszłym roku było
            grane dosłownie wszędzie i o każdej porze.
            • neferett Re: MYZYKA EGIPSKA 20.05.05, 22:08
              Dzieki , ide zobaczyc czy to to :)
            • Gość: hmm Re: MYZYKA EGIPSKA IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 20.05.05, 22:12
              Bardzo bym prosił o przesłanie tejże piosenki na adres krispie@interia.pl . Z
              góry dziękkuję. :)
          • riliana Re: MYZYKA EGIPSKA 21.05.05, 13:03
            ja mysle,ze to mzoe byc "Ah we nos" Nancy Ajram, w zeszlym roku wielki hit, w
            tv na okrągło lecial, a w refrenie jest "habibi arab...habibi esmani" cos w tym
            stylu:P
            co do piosenek z animacji ja mam plyte(edycja 2004), udostepniam w programie
            dc++
            • neferett Re: MYZYKA EGIPSKA 23.05.05, 00:25
              Wielkie dzieki ! " So ya so " - o ta piosenke mi chodzilo !
              • Gość: dorota Re: MYZYKA EGIPSKA IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.05.05, 00:34
                a czy mógłby mi ją ktoś przesłać mój mail
                dorota.dudek@gazeta.pl
                byłabym niezmiernie wdzięczna
                jak byłam w zeszłym roku to kupiłam sobie płyte, ale moja częstotliwość
                słuchania była chyba za duża , no i po piosence
                będę wdzięczna
                z góry dziekuję
          • anuulka do neferett 31.05.05, 08:10
            Neferett jesli chcesz nagram Ci kilka plyt z muzyka i przesle poczta. :)
            Pozdrawiam
            • neferett Re: do neferett 31.05.05, 13:17
              Byloby super ! Dzieki.
              Napisz mi maila , co i jak . Jak tylko dorwe komputer B. to do Ciebie napisze ,
              moj , niestety, jest juz w stanie krytycznym :(
    • Gość: Dorota Re: MYZYKA EGIPSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:49
      Gdyby to nie sprawiło kłopotu, to prosiłabym o przesłanie tej piosenki również
      na mój adres: dorotta11@gazeta.pl. Z góry dziękuję
      • magja2003 Re: MYZYKA EGIPSKA 28.05.05, 19:34
        hej ja jesli moge to tez chcialabym sie podlaczyc do poczty pantoflowej, kiedys tak fajnie funkconowala. Mam prosbe o kazda piosenke poniewaz mialam awarie kompa i nie mam nic z arabsko -tureckiej muzy. Prosze pomozcie mi odtworzyc moja "plytoteke"
        dzieki za pomoc - moj adres Villandra2003@yahoo.com
    • jolikb Re: MYZYKA EGIPSKA 30.05.05, 11:28
      jesli moge to tez bardzo chetnie sie do Was przyłącze
      moj adres to: jolikb@o2.pl była bym wdzieczna jesli cos podeslecie
      pozdrawiam
      jola
      • Gość: kaarolinkaa Re: MYZYKA EGIPSKA IP: 212.160.111.* 30.05.05, 23:33
        Jesli mozna to ja tez poprosze:)na miss_Firletka@interia.pl :)I jeszcze mam
        prosbe, bo szukam i szukam takiej piosenki z zeszlego lata.zupelnie nie
        pamietam slow ale teledysk troszke:) Kobietka przefarbowana na blond w biurze
        za biurkiem spiewa:)zakochana w szefie :) blagam jak ktos wie o co mi chodzi to
        prosze o przeslanie piosenki na moj adres :) . Dziekuje serdecznie i pozdrawiam
    • Gość: Marco Re: MYZYKA EGIPSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:37
      Byle jakiego p2p zainstaluj sobie i tego tam jest tysiace..
      Amr Diab'a mam wszystkie jego piosenki nawet te ktore spiewa z innymi muzykami. I to wszystko mam z p2p.
    • Gość: kaarolinkaa POMOCY! szukam piosenki :) IP: 212.160.111.* 30.05.05, 23:50
      Witam!Mam prosbe, bo szukam i szukam takiej piosenki z zeszlego lata.zupelnie
      nie pamietam slow ale teledysk troszke:) Kobietka przefarbowana na blond w
      biurze za biurkiem spiewa:)zakochana w szefie :) blagam jak ktos wie o co mi
      chodzi to prosze o przeslanie piosenki na moj adres
      miss_Firletka@interia.pl :) .
      Dziekuje serdecznie i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka