Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:26 Moja siostra jedzie w kwietniu do Egiptu z rocznym dzieckiem z biura Sun fun,czy ktos zna to biuro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mark Re: Sun Fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:35 witam, byliśmy z tym biurem w listopadzie i było ok, jedziemy znowu z tego biura 12 kwietnia i też z maluchem (16 m-cy), mam nadzieje że i tym razem wszystko będzie w porządku, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius Sun & Fun = (dawny) Sun Holiday IP: *.toya.net.pl 23.03.05, 11:45 Sun & Fun to dawny Sun Holiday. Nie znam tego BP, ale może turyści jeżdżący wcześniej z biurem Sun Holiday mogliby o nim co nieco powiedzieć?! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wa1 Re: Sun & Fun = (dawny) Sun Holiday 23.03.05, 12:38 ploty, plotki, ploteczki.... ja wciaz słysze ze to były współwałasciciel Oasisa..... ile osób tyle wersji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Sun & Fun = (dawny) Sun Holiday IP: 212.160.106.* 24.03.05, 13:56 kobieto, Sun&Fun to dawne biuro Aladin :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Sun & Fun = (dawny) Sun Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:12 jak ktoś sie obawia jakiegoś biura, to powinien je sprawdzać przed wykupieniem imprezy:) teraz to po ptokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sun Fun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:43 Byłam z nimi teraz styczen/luty w Sharm polecam, tez bylam pelna obaw (a wybralam sie sama)bo biuro raczej nieznane ale tak naprawde duzo zalezy od hotelu i tego jak potem sobiee zorganizujesz czas, bo zadaniem rezydenta jest odstawic Cie z lotniska do hotelu a potem w druga strone, polecic wycieczki fakultatywne (i tak kozystalam z lokalnych biur w Naama Bay bo po co przepłacać z tym ze najczesciej rusko badza anglojezyczni przewodnicy)a rezydent ewentualnie jak sie cos dzieje tj pod telefonem, ale biuro pewne, maja loty czarterowe, te boingi spokojnie da sie przezyc:-) a zrezygnowalam ze znanych u nas i pewnych biur i nie zaluje, polecialabym z nimi jeszcze raz ale tam na pewno nie sama:-) nawet chodzenie z innymi parami nic nie dalo bo Egipcjanie sa straszne namolni i podrywacze na maxa . Pozdrawiam i zycze niezapomnianych chwil:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Sun Fun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:05 Witam Kasiu Byłem z tym biurem w styczniu w Sharm w hotelu Laguna Vista Resort . Biuro jest naprawdę sprawdzone i godne polecenia.Spokojnie można z nimi jechać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś