Dodaj do ulubionych

Do derducha;)

IP: *.pl / *.frevay.pl 31.03.05, 08:57
Hej
Jak Ty to robisz i skad masz tyle czasu na podróze? kiedy nie czytam to albo
wróciłes albo gdzies sie wybierasz. Może przygarniesz małą sierotke hihi.
Oczywiscie żartuje. Pozdrawiam i życze miłej zabawy.
Obserwuj wątek
    • derduch Re: Do derducha;) 31.03.05, 09:11
      Śniadanko właśnie sobie jem :-)
      Co robię? Pracuję u siebie więc z urlopem problemu nie mam, żona nie pracuje
      więc też jej ten problem nie dotyczy, jedyne to córka chodzi do szkoły i nam
      utrudnia :-(
      Zarabiam bardzo dobrze, a nie jestem typem co chce w młodym wieku zatyrany pod
      namiotem tlenowym leżeć, tak więc często sobie odpuszczam, pracuje tyle ile nam
      potrzeba, a jak sie trafia coś fajnego to fruuuuu.
      Moze nie mam przez to jeszcze najnowszego Mercedesa, ale mam zycie
      przyjemniejsze jak myslę. Nie samym chlebem człowiek żyje :-)

A sierotki przygarnąc nie mogę :-( żona by mnie <autocenzura> oraz jaja by mi
      <autocenzura>
      • Gość: zruc Re: Do derducha;) IP: *.wsm.wielun.pl / 80.48.52.* 31.03.05, 09:44
        W takiej sytuacji jak opisujesz,zupełnie nie rozumiem Twoich przekonań
        politycznych. Chyba że je wyssałeś z mlekiem matki.
        • derduch Re: Do derducha;) 31.03.05, 13:27
          Hej! wcale nie znasz moich przekonań politycznych :-)
          Jak masz ochotę to Ci je wyłuszcze, ale nie forum o Egipcie
      • amon-re Re: Do derducha;) 31.03.05, 09:44
        Właśnie za to Cię chyba lubię :-) Ja 2 dni po powrocie z urlopu zaczynam
        planować następny. Tylko nie mam tak leniwej żony jak Ty więc rzadziej
        wyjeżdżam ;-)))))))

Amon
        • Gość: habibi77 re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:53
          Amon nie ubliżaj żonie derducha, co to w ogóle ma znaczyć leniwa?? Kurcze ja
          tez niby nie pracuję, ale pracuję u męża i czy to oznacza, że jeśli pracujemy
          razem, to ja jestem leniwa?
          Niektórym takie rozwia zanie odpowiada, bo moga sobie jeździć kiedy maja na to
          ochotę i nie muszą wyczekiwać na upragniony urlop cały rok.
          Ja bym nie mogła jeździć raz w roku, potrzebuje słońca jak ryba wody.
          • amon-re Re: re: 31.03.05, 10:04
            Zacytuję jednego gościa z serialu "Allo Allo".
            YOU STUPID WOMAN !!! Nie zauważyłaś uśmieszków na końcu zdania ?
            Nie ubliżam żonie Dr.Ducha tylko mu zazdroszę, bo ja nie mogę wyjeżdżać na tak
            długo jakbym chciał. That's all. :-)))

Pozdrawiam,
            Amon

P.S. Nie obrażaj się za "stupid woman" bo to tylko cytat - równie chętnie drwię
            ze swojej głupoty :-))))
            A osąd czy jesteś leniwa czy nie pozostawiam Twojemu mężowi ;-)))
            • Gość: anisia Re: re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:56
              A ja jestem leniiiiiwa.
              Derduch, popieram w całej rozciągłości. Po powrocie z wycieczki, planuję
              następną. Nie ma co się zarabiać na śmierć.
              pozdro z wiosną!.
              • derduch Re: re: 31.03.05, 13:31
                Ja też jestem leniwy, gdyby nie pieniążki to wcale bym nie pracował :-)
        • derduch Re: Do derducha;) 31.03.05, 13:29
          Z wzajemnością Amonie ;-)
          U nas w chałupie to dokładnie tak jak u Ciebie, od dnia przyjazdu kombinuje się
          co i kiedy, a fora turystyczne i stronki biur podróży to znamy jak zawodowcy :-)
          • Gość: tom Re: Do derducha;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:42
            ha,ha,ha to ulzylo mi. juz myslalem, ze to tylko ja taki popaprany jestem.
            wracam z jednego wyjazdu. planuje nastepny a i wpadkowym nie pogardze.
            udanych wyjazdów dla wszystkich zakręconych :))))
            • amon-re Re: Do derducha;) 31.03.05, 15:04
              Adaś, co się kryjesz pod jakimiś dziwnymi nickami ?

Amonek
              • Gość: tom Re: Do derducha;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:05
                to do mnie????
              • rabinson Re: Do derducha;) 01.04.05, 09:22
                Amonku, ten Tom to nie jom. Wiesz, że wczoraj byłem zapracowany firmowo i nie
                gościłem na forum i widzę że zmylił Cie mój nick na GG. Ale zgadzam się w pełni
                z tym Tomem u góry, jak i z Duchem Doktorem. A co do wyjazdu ta przebiję Was moi
                drodzy, otóż jak pakuję me kości do samolotu zabierającego mnie na urlop to już
                kombinuję kierunek następnego wyjazdu. Pozdrawlaju Was:)
          • Gość: eb Re: Do derducha;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:09
            a maz mi mowi, ze ze mna cos nie tak i kompa mi zaplombuje:)))
            Pozdrawiam wszystkich podrózników tych co juzjada i tych co dopiero
            kombinuja!!!
    • Gość: aska_275 Re: Do derducha;)i Amona IP: *.pl / *.frevay.pl 31.03.05, 23:25
      Widze chłopcy, ze baaardzo sie lubicie i proponuje wam wspólna podróz hihi ,
      ale by była jazda. A tak serio derduch - czy mozesz mi zdradzić swoje zawodowe
      zajęcie?? ja chwilowo jestem BEZROBOTNA ale nie leniwa kobieta i mysle jak tu
      robic zeby zarobic;)) Pozdrawiam chłopcy wasze kochane żonki;)
      • derduch Re: Do derducha;)i Amona 31.03.05, 23:29
        Nie ma sprawy, ale raczej na maila :-)
        • Gość: aska_275 Re: Do derducha;)i Amona IP: *.pl / *.frevay.pl 31.03.05, 23:40
          ok Ty chyba wiecznie przy kompie siedzisz co??;) Przytul sie do swojej leniwej
          zonki;), oczywiscie zartuje i bez urazy. a tak serio to uwazam cie jako
          autorytet na tym forum;).
          • derduch Re: Do derducha;)i Amona 31.03.05, 23:48
            Wypluj to słowo! Natychmiast!
            Ze mnie taki autorytet jak z koziej dupy kalosze!
            • Gość: aska_275 Re: Do derducha;) IP: *.pl / *.frevay.pl 01.04.05, 09:40
              ;) hihi pluu
            • amon-re Re: Do derducha;)i Amona 01.04.05, 10:36
              Właśnie. Co najwyżej upierdliwy, złośliwy leń ;-)))
              • Gość: kleo Re: Do derducha;)i Amona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:42
                Bardziej złośliwego nie ma od Ciebia Amonku ;-))))))))))
                • amon-re Re: Do derducha;)i Amona 01.04.05, 10:59
                  Wiem :-) Ale ja jestem jednocześnie życzliwy ;-)
                  • derduch Re: Do derducha;)i Amona 01.04.05, 11:11
                    amon-re napisał:

> Wiem :-) Ale ja jestem jednocześnie życzliwy ;-)

wiem, tak się podpisujesz na listach z wyciętych gazet :-)))
                    • amon-re Re: Do derducha;)i Amona 01.04.05, 11:14
                      ROTFL - oplułem monitor
                      • Gość: aska_275 dAjCiE SoBiE buZI cHŁOPCY nA zGODE;* IP: *.pl / *.frevay.pl 01.04.05, 11:27
                        Ej nie plujcie na monitory hihi;). Miłego dnia wam życze<box>.

• olcia30 Re: Do derducha;)i Amona 01.04.05, 11:25
                      Witaj DerDuch,
                      Napisałam do Ciebie na maila już jakiś czas temu...
                      Skrobnij do mnie w wolnej chwili, ok?
                      Z góry dzięki i pozdrawiam.
                      Ola
                      • Gość: Krzychowad Re: Do derducha;)i Amona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:56
                        Dla mnie derduch też jest autorytetem ( poleca Sea Gull a ja tam sie wybieram
                        01-09 ) bo tak jest dla mie wygodnie i bezstresowo. Pozdrowionka dla wszystkich
                        miłych forumowiczów. :))))))
                        • beti22 Re: Do derducha;)i Amona 02.04.05, 00:24
                          Ja tez przyznam ze lubie czytac posty derducha a najbardziej cenie go za duze
                          poczucie humoru ( lubie ludzi z jajem ) Czasami zastanawiam sie ile mozesz miec
                          lat? Ale to chyba tajemnica?????????? jak znam zycie pozdrawiam
                          • derduch Re: Do derducha;)i Amona 02.04.05, 13:23
                            33
                            • Gość: krzychowad Re: Do derducha;)i Amona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:02
                              Myślisz beti22 , że to od wieku zależy czy ktoś jest "z jajami"?? Nie widziałaś
                              nigdy drętwych i sztywnych 20-to latków ??
                              Pozdrowionka:))
                          • beti22 Re: Do derducha;)i Amona 02.04.05, 16:57
                            Sory jak kogos obrazilam ja sie tylko tak zapytalam zeby sobie jakos przyblizyc
                            obraz osoby ktorej nie znam a mimo to ja lubie i tyle. 33 super pozdrawiam. A
                            nawiazujac do tematu to ja tez jestem maniaczka podrozy wlasnie wrocilam z nart
                            a teraz szukam jakiejs dobrej oferty do Egiptu wmiare taniej bo moja rodzinka
                            to 2+2 moze ktos mi cos podpowie chcemy jechac pod koniec czerwca.
                            • derduch Re: Do derducha;)i Amona 02.04.05, 18:04
                              Jakby co to i mi podpowiedz :-)
                              Tez się wybieramy pod koniec czerwca. Kos, Rodos, a może Maroko...
                              Sam jeszcze nie wiem. Egipt w lato sobie darujemy, jesienia albo zimą się tam
                              dopiero pewnie wybierzemy
                              • beti22 Re: Do derducha;)i Amona 02.04.05, 18:49
                                Moge dac super namiary ( sprawdzone) na Chorwacje miejscowosc Brela nocleg w
                                apart 10 euro mysmy zarezerwowali od 18 lipca w pozostalym termine jest chyba
                                wolne.Maroko - fajnie tez bym chciala tam pojechac ja mysle o Synaju w
                                Hurghadzie bylam w tamtym roku i trzeba cos zmienic ale jak narazie nie
                                znalazlam jakiejs super oferty najlepsza oferta to taka : Dzieci GRATIS hi
                                hi .pozdr
                                • derduch Re: Do derducha;)i Amona 03.04.05, 09:39
                                  Mozesz mi podesłać jakieś szczegóły na maila?
                                  • amon-re Re: Do derducha;)i Amona 03.04.05, 16:19
                                    Ja też poproszę o namiary :-))
                                    • derduch Re: Do derducha;)i Amona 03.04.05, 17:49
                                      Wybieramy się razem? ;-)
                                      Może być ciekawie, szczególnie opisy z podróży... :-)
                                      • amon-re Re: Do derducha;)i Amona 03.04.05, 19:00
                                        To zależy od stanu Twojej wątroby ;-)))))))
                                        • beti22 Re: Do derducha;)i Amona 04.04.05, 14:44
                                          Ja tez bym sie zabrała ale...........( ?) Wyslalam e-maila pozdr
                                          • amon-re Re: Do derducha;)i Amona 04.04.05, 16:47
                                            Czy nasze żony też byś zabrała ? ;-)))))))))))

Amonek
                                          • amon-re Re: Do derducha;)i Amona 04.04.05, 16:47
                                            Nic nie dostałem :-((((
                                            • derduch Re: Do derducha;)i Amona 04.04.05, 17:46
                                              Ja dostałem, ale nic w nim nie ma interesującego poza obietnicą ;-)
                                              • beti22 Re: Do derducha;)i Amona 05.04.05, 11:40
                                                Juz wam wysylam namiary.Amonku wy wezniecie zonki a ja meza i wszystko gra ha
                                                ha pozdrawiam
                                • mk55 Re: Do derducha;)i Amona 05.04.05, 10:59
                                  beti, czy mogłabyś także i mi wusłać namiary na tą Chorwację? pzdr
                                • rabinson Re: Do derducha;)i Amona 07.04.05, 12:54
                                  Droga Beti22, skoro takie zacne towarzystwo nawiedzi piękną Chorwację latem to
                                  ja też zgłaszam że moja wątroba zniesie trudy tego pobytu i w związku z tym,
                                  jeżeli Możesz to podeślij mi namiary. Pozdrawiam.
                                  • beti22 Re: Do derducha;)i Amona 07.04.05, 15:28
                                    Wiem ze Twoja wątroba zniesie wszystko ale jak to zniesie Pani Roza?
                                    (wlasciecielka domu)
                                    • rabinson Re: Do derducha;)i Amona 09.04.05, 11:53
                                      Beti czy to Ty???, z Którą miałem przyjemność niedawno spotkać się przy
                                      browarku, w ogródku Hawełki na rynku krakowskim??? (skoro Wiesz tyle o mojej
                                      wątrobie)
                                      Myślę jednak że nie, bo wtedy nie miałabyś wątpliwości i napisałabyś, że pani
                                      Róża będzie z niecierpliwością czekała na mój przyjazd, więc jeszcze raz proszę
                                      podeślij namiary a ja zgram mój wyjazd z kulegą Re-Amonem i wszyscy będą
                                      zadowulnieni. :)
                                      • derduch Re: Do derducha;)i Amona 09.04.05, 14:08
                                        A ja też mogę? ;-)
                                        • rabinson Re: Do derducha;)i Amona 09.04.05, 14:37
                                          Jak najbardziej, myślę że relacja z takiego pobytu zasługiwała by na nagrodę
                                          Pulitzera.:-)
                                          • beti22 Re: Do derducha;)i Amona 09.04.05, 16:09
                                            rabinson wyslalam e-maila do Ciebie pozdr.
                                            • rabinson Re: Do derducha;)i Amona 09.04.05, 16:17
                                              dostałem, dziękuję i czekam na odpowidź.
                                              • Gość: kobra Prywatne forum IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.05, 10:02
                                                przejdźcie na prywatne forum, bo to już jest nudne....
                                                • obser Re: Prywatne forum 10.04.05, 10:15
                                                  Kobra!A kto Ci nakazuje otwierać wszystkie wątki jakie znajdują się na
                                                  forum.Omiń to jak ja omijam tematy które mnie nie interesują.Cenzurę chcesz
                                                  zakładać?Pozdrawiam
                                                • derduch Re: Prywatne forum 10.04.05, 10:41
                                                  Nikt Ci nie każe czytać tego wątku. Jak przejzałem Twoje posty (5 sztuk na tym
                                                  Forum) to poza idiotycznymi pytaniami nic nie znalazłem.
                                                  A krytykować to pierwsza.
                                                  Jeszcze ci się pięty nie zagoiły jak żeś po rżysku na bosaka latała, a tu
                                                  pouczać zaczynasz! :-)))
                                                  • Gość: kobra Re: Prywatne forum IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.05, 13:20
                                                    A dlaczego jesteś taki przemądrzały? i po co te epitety, brakuje ci argumentów?
                                                  • derduch Re: Prywatne forum 10.04.05, 18:00
                                                    Przemądrzały? Jesteś pierwszą osoba która mi to zarzuca :-)
                                                    co do drugiej części zdania, smajleja na końcu nie zauważyłaś?
                                                    A jakie na Twoje teksty można miec argumenty, nie podejmujesz zadnej dyskusji
                                                    tylko się czepiasz.
                                                    Żeby ułatwić sobie życie informuję że dodałem Twój nick do niewidoznych dla
                                                    mnie, innymi słowy Twoje wypowiedzi nie będą dla mnie więcej widoczne.
                                                    Nie fatyguj się więc odpisywaniem.
            • Gość: Grzesiek Re: Do derducha;)i Amona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:30
              No wreszcie coś rozsądnego i trochę krytycyzmu u supersprawnego "muzgowca"
              • Gość: kobra Re: Do derducha;)i Amona IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 26.04.05, 13:22
                i co zarozumialy bezmózgowcu, jednak cie tu nie lubia za bardzo...haha
                • Gość: krecik Derduch_naganiacz IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 26.04.05, 13:31
                  > i co zarozumialy bezmózgowcu, jednak cie tu nie lubia za bardzo...haha

to tylko do Derducha się odnosi oczywiście

a jak myślicie, czy Derduch ma procent u Soni za naganianie jej klientów
                  P.s. napisałm z innego nicka, bo podobno masz na kobrę Derduch blokadę
                  • derduch Re: Derduch_naganiacz 26.04.05, 13:56
                    Oczywiście że mam! Dodatkowo prowizję od tych którym wytnie nerke i sprzeda.
                    • beti22 do rabinson 26.04.05, 14:54
                      rabinson masz wiadomość
                      • rabinson Re: do rabinson 27.04.05, 09:08
                        Witaj. Dzięki za wiadomość, już wysłałem odpowiedź. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka