Gość: renata IP: 81.210.116.* 05.04.05, 11:37 kochani pomóżcie: nie wiem który hotel wybrac.Oba są w Necermannie. Czy ktos może zna, był lub wie cos na ich temat??Bede wdzięczna za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habibi77 Re: CLUB SINDBAD CZY SINDBAD MASHRABYA 05.04.05, 11:55 My lecimy do Sindbada Aqua Park. Poszukaj w wyszukiwarce o mashrabya, bo czytałam różne opinie. Club Sindbad z tego co przeczytałam wydaje się być lepszy, a różnica w cenie w N jest niewielka. Życze trafnego wyboru Habibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: CLUB SINDBAD CZY SINDBAD MASHRABYA IP: 81.210.116.* 11.04.05, 17:59 a my wreszcie zdecydowaliśmy się na Mashrabya. Club to jednak ogromny moloch a nam zależy na tym zeby jednak nie czuc sie jak w blokowisku z tysiacem drzw3i na korytarzu. Kiedy lecicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoffen Re: CLUB SINDBAD CZY SINDBAD MASHRABYA IP: 62.233.181.* 11.04.05, 22:16 no nie wiem jak MASHRABYA wygląda w środku, ale z zewnątrz to tragedia. wygląda jakby sie miało zawalic. Ale w sródku podobno spoko, tak mówili znajomi na wycieczce. Odpowiedz Link Zgłoś