Dodaj do ulubionych

Statki- Nil Alfa Star

IP: *.aster.pl 12.05.05, 20:41
Cześć Wam potrzebuje pomocy
Wyjeżdzam na obiazdówke w lipcu po egipcie i potrzebuje znać nazwy i opisy
jak wyglądają statki Alfy może ktoś mógłby mi pomóc
Jeden ze statków nosi nazwe horizon--
Obserwuj wątek
    • Gość: cedarek Re: Statki- Nil Alfa Star IP: *.chello.pl 13.05.05, 02:23
      W ubiegłym roku płynąłem statkiem hotelu Pyramisa. Nazywał się, o ile pamiętam,
      Champollion. Bardzo przyzwoity statek, szczególnie, że oczekiwałem samych
      niemiłych niespodzianek. Basen, jakuzi na pokładzie, barek, sklepy, bar,
      restauracja - czyli to samo co na wszystkich statkach. Pewnie mógłbym
      ponarzekać, na klimę przykładowo, ale naprawdę trudno byłoby coś jeszcze
      znaleźć.
    • Gość: aw Re: Statki- Nil Alfa Star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:45
      rejs w październiku 2004 statek Citadelle. Porównując z innymi statkami które
      widziałam na Nilu standard średni. Kabiny niewielkie, z TV, łazienkami i bez
      problemów z klimatyzacją. Jedzenie smaczne ale monotonne. Obsługa bardzo
      sympatyczna. Basen wystarczających rozmiarów, można było się popluskać bez
      tłoku i czekania. Część pokładu pod daszkiem. Ogólnie pobyt na statku bardzo
      przyjemny. Wielu dobrych wrażeń życzę :)
    • Gość: lucas Re: Statki- Nil Alfa Star IP: *.aster.pl 14.05.05, 20:07
      dzięki serdeczne za odpowiedzi
      • Gość: ana Re: Statki- Nil Alfa Star IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.05.05, 22:54
        a może ktoś ma zdjęcia z tych statków?
        • Gość: AneMac Re: Statki- Nil Alfa Star IP: *.com.pl / 80.51.242.* 18.05.05, 20:43
          hej oj załuje ze musze popsuc te dobre opinie dotychczasowe odnosnie statków.
          JA WRÓCILAM 06 MAJA z dwu tyg.pobytu z Alfa Star w tym tydz. rejs i trafilismy
          na statek o nazwie NIL SPLENDOR szczerzcie sie ....choc wiem nie mamy na to
          wpływu gdzie trafimy syf, kiła i mogi... straszny Obsługa oki ale naprawde
          brudno , robaki w kabinach , szare reczniki a niby 5 gwiazdkowy tylko u nich sa
          statki 5 gwiaz. i 5 de lux przez ktore mielismy okazje przechodzic schodzac na
          ląd to mialam okazje zobaczyc , sfotografowac jak wyglada taki statek ...a po
          powrocie z ladu na statek z zamknietymi oczyma bym trafiła do naszego po jego
          specyficznym zapaszku fujjjjj..... no i to ze dostalismy kajuty pod recepcja
          nad maszynownia smród , hałas . Czytalam o tym na forum ale mialam nadzieje ze
          mnie to nie spotka ale niestety spotkało choc teraz mam nadzieje ze Alfa Star
          po tym co mieli przez ten statek z nasza grupa i po reklamacjach przez nas w
          wczasie wczasów pisanych / zamiast sie opalac to protokóły / pisalalismy juz
          wykresliło ten super 5 gwiaz. statek i juz nie beda tam nas wysylac . pa
    • pociopotek Re: Statki- Nil Alfa Star 18.05.05, 21:02
      Witaj
      byliśmy na rejsie w czasie długiego weekendu i płynęłemna Horizonie.
      Statek nie jest najgorszy, cumując do lądu przechodziliśmy czasami przez kilka
      statków - widziałem ładniejszei brzydsze.
      Ogólnie wart polecenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka