Dodaj do ulubionych

maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie tam?

20.05.05, 23:48
kto będzie w hurgh. w okolicach 25.05-3.06?
moze by tak jakiegoś dnia zorganizowac razem spotkanie przy piwie w jakimś klubie?

kto chciałby to razem-większą grupą (czasem i polacy są ok i warto w pewnych
syt. trzymać się razem) zaplanowałby wycieczki. raźniej i taniej:)

no i można np. zapytać kto ma laptopa żeby zgrać fotki:)
Obserwuj wątek
    • cairo7 Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t 21.05.05, 08:46
      Hej!Faktycznie najwyższy czas coś zorganizować.....a do wyjazdu już mała
      chwila.Parę osób się już odzywało-jest plan na spotkanie np 30.05 wieczorem w
      Grand Resort.Mi pasuje każda data po 29.05.Pozdrowionka.Krzysiek.
    • puma1 Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t 21.05.05, 09:04
      Bedziemy w tym terminie ,chetnie sie spotkamy,mały problem że będziemy w
      Makadi,ale ponoć z naszego hotelu jest bus hotelowy ,który jezdzi bezposrednio
      do Grand Resortu.Wtedy nie będzie żadnego problemu.
      • Gość: Ataner Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 10:50
        Witam serdecznie
        My jesteśmy już umówieni z cairo7, ale nie widzę przeszkód żeby spotkać się np.
        27 maja przy piwku. Proponuję Big Brother, który znajduje się naprzeciwko
        hotelu Sultan Beach o godzinie 21. Jeśli Wam pasuje odezwijcie się a jeśli nie
        to czekam na inne propozycje.
        • Gość: o. Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:20
          nie załapię się na to party :(((
          przylecę do hurgh. 28.05 wieczorem...

dajcie znac na forum jeżeli będą "poprawiny" :)
          • cairo7 Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t 22.05.05, 23:38
            Stiwi i Grześ odezwijcie sie!A party proponuję 30.05 o 22 zbiórka przed głównym
            wejściem Grand Resort.
          • cairo7 Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t 23.05.05, 01:02
            o -30.05. 22 przed głownym wejściem Grand Resort.A może ktoś zgra jakąś
            fajną płytkę......Konik na biegunach....no wiadomo ja lubelak....ale inne też
            mile widziane,a DJ nam wszystko puści....chyba ,że jakiś nowy.....ale ja tu już
            dwóch zmieniłem......może gdzieś tam mają moje zdjęcie..
            • Gość: o. Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:51
              cairo7 - dzięki za zaproszenie na imprezkę 30.05. :)

może byś dał to jako temat na forum np. "30.05-polskie party w hurg."
              nawet sam już chciałem to zrobić ale zastopowałem - nie jestem gospodarzem imprezy.
              ok. jeszcze raz dzięki za zaproszenie.
            • eb_13 Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t 23.05.05, 17:04
              To brzmi tak zachęcająco... Będziemy w Hilton Long Beach od 25.05-08.06 bardzo
              chętnie byśmy się spotkali, jednak mamy mały problemik, mający dopiero 2,5
              roczku;)))
              Pozdrawiamy i życzymy udanej imprezki!!!
              • Gość: o. Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:47
                do eb_13 - to zostaw z mężem "2,5 roczku" a Ty wpadnij na piwko chociaż na chwilę :)
                • eb_13 Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t 23.05.05, 22:20
                  Bardzo bym chciała... jednak to moja druga połówka bardziej lubi piwko:)))
                  A tak serio to od przyszłego roku myślę, że zaczniemy "babcię" zabierać ze sobą
                  na wakacje;))) Przynajmniej poznam ludzi z forum...:))) Do usłyszenia!!!
                  • Gość: eryk Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:01
                    Witam serdecznie, będziemy od 28 i chętnie się spotkamy na małe co nieco...
                    Bedziemy w Sindbadzie i nie wiem w którą stronę się kierować. Proszę o małą
                    podpowiedz. Pozdrawiamy i do zobaczenia w tym cudownym miejscu...
                    • Gość: egiptos Re: maj/czerwiec-kto leci do Hurghady-spotkanie t IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:12
                      W stronę przeciwną niz Sakkala. Nie wiem w którym Sindbadzie będziesz. Jeśli w
                      Aqua Park, to musisz wyjść głownym wyjsciem za teren hotelu i skręcic w lewo do
                      rondo. Tam wsiadasz w busa za max 1 LE i jedziesz do Grand. Odleglosc od
                      Sindbada do Grand to jakies 2,5 km
                      • puma1 Do cairo 24.05.05, 08:43
                        Jesli termin i godzina spotkania nie ulegną zmianie tj.30.05. godz.22 i nie
                        przeszkodzi nam w tym jakaś zemsta postaramy sie byc.Czy wiesz moze jaka
                        odległość dzieli Grand Makadi od Grand Resortu.Rozumiem że wstep na disco w
                        Grand Resorcie jest nie tylko dla osób z tego hotelu.Pozdrawiam . To juz za 2 dni.
                        • Gość: Grzesiek Re: Do cairo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:31
                          Cairo!!! Jadę!!! Do końca nie byłem pewny, jeszcze nie mam biletu, ale warunki
                          zostały spełnione. Wylatuję prawdopodobnie 26, będę jak zwykle w ElGounie, ale
                          spotkanie nie jest problemem!!!
                          Jak by co - dla wszystkich w tym czasie w Egipcie - podaję komórę:-)0693 731-907
                          Do spotkania w Hurghadzie!!! Liczę na kontakt!!!
                          • cairo7 Re: Do cairo 24.05.05, 14:40
                            Grzesiu-extra!Odezwe się sms-kiem.
                        • cairo7 Re: Do cairo 24.05.05, 14:37
                          Puma-macie ok 20-25km.Te busy hotelowe kursują pewnie do 23ciej.Grand Makadi-
                          należy do tej samej sieci hoteli co Grand Resort,ale z wstępem na disco i tak
                          nie ma problemu.Tu dyskoteki zaczynają się okolo 22.30-więc spokojnie siądziemy
                          przy piwku na pasażu i uzgodnimy ciąg dalszy.....demokratycznie-hahaha.Ja też
                          teraz nie będę mieszkał w tym hotelu-ale leży on tak dla wszystkich ,których
                          znałem,tak pośrodku drogi<no nie dla Was i nie dla El Gouny>.Pozdrowionka-czas
                          zacząć pakowanie....
                        • cairo7 Re: Do Pumy 24.05.05, 14:47
                          Pumciu a wy nadstawcie uszka w samolocie kto leci do Grand Resort,powiedzcie o
                          imprezce-i w ten oto sposób pozyskamy jakiś przyczółek w tym hotelu.....
                          • puma1 Re: Do Pumy 24.05.05, 16:36
                            Ok spróbuje się zorientowac.To do zobaczenia.
                            • cairo7 Re: Do Pumy 25.05.05, 00:30
                              Tak trochę żartowałem...,ale strzeżonego......I tak ci zazdroszczę tej połowy
                              dnia co będziesz przed nami...wrrrrr,ale mam nadzieję,że wszystko będzie oki i
                              będzie wesoło<a o to chodzi>.Chętnie bym wam podał nr tel,ale po tych akcjach
                              faraonów wolałbym uniknąć nocnego budzenia.Może daj swój emil?Mój jest dostępny
                              cairo7@gazeta.pl
                              • Gość: Zbyszek Re: Do Pumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:41
                                hej cairo
                                mam pytanko o której masz wylot
                                • cairo7 Re: Do Pumy 25.05.05, 00:43
                                  ja lece z sunfun.Jakoś po 20 tej.26.05.wiec w hotelu pewnie kolo 3 rano.
                                  • Gość: Zbyszek Re:do cairo7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:44
                                    to podobnie jak my 20.30
                                • cairo7 Re: Do Pumy 25.05.05, 00:45
                                  Zbysiu,jeśli to z Tobą pisałem na emilach,to mogę ci dać nr tel.Moj gg 5975699
                                  • Gość: Zbyszek Re: Do Pumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:46
                                    tak
                                    • cairo7 Re: Do Pumy 25.05.05, 00:50
                                      poszlo
                                      • puma1 Re: Do Pumy 25.05.05, 10:15
                                        Wysłałam e-mail ;-)
                                        • Gość: Grzesiek Re: Do Pumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:43
                                          Czekam na kontakt dziś (lecę jutro RANO o 9.30) na forum Hurghada.pl
                                          (ksywa "goopi-yellon") - tam mam odnośnik mailowy, tu nie chcę podawać, ani się
                                          rejestrować.
                                          Buźka i do spotkania w Hurghadzie, chyba że w samolocie - CZY KTOŚ JESZCZE LECI
                                          JUTRO RANO???
                                          • puma1 Re: do Grześka 25.05.05, 10:46
                                            Lecimy tym samym samolotem.Mój e-mail jako że jestem zarejestrowana łatwo
                                            rozszyfrować odezwij sie.
                                            • Gość: Grzesiek Re: do Grześka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:52
                                              No co jest? Wysłałem zaraz po Twoim mailu - czy aby dotarło?
                                              Moja emalia ggrabski@wfosigw.pl
                                              Spotykamy się na lotnisku, czy podjechać po Ciebie?
                                              Buźka!
                                              Grzesiek
                                              • puma1 Re: do Grześka 25.05.05, 15:32
                                                Wysłałam e-maila godzine temu.Teraz sie pakuję ,wiec odezwę sie spokojnie
                                                wieczorem.Bo teraz komp strasznie wolno chodzi.Cairo tez sie odezwał,ale nie
                                                moge dostac sie do skrzynki.To do wieczora.
                                                • puma1 Re: do Grześka 25.05.05, 15:40
                                                  faktycznie nie przeszedł.Wysłałam jeszcze raz.
    • Gość: dzasty [...] IP: *.aster.pl 25.05.05, 15:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka