08.06.05, 13:28
www.tur-info.pl/p/ak_id,18424,,egipt,wiza,wizy,obowiazek_wizowy.html
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: WIZY !!! IP: 195.205.73.* 08.06.05, 15:09
      cholera!!!
    • derduch Re: WIZY !!! 08.06.05, 15:38
      Rewelacja!!! Złodzieje z TRIADY czy ECCOHOLIDAY przestaną w końcu okradać turystów.
      • egipt-hotele Re: WIZY !!! 08.06.05, 15:44
        derduch napisał:

> Rewelacja!!! Złodzieje z TRIADY czy ECCOHOLIDAY przestaną w końcu okradać
        turys
        > tów.
        >

Oj obawiam się, że to właśnie uderzy w firmy, które wliczały cenę wizy jeszcze
        w Polsce w cenę wycieczki. A Triada i inne tego typu, pod pozorem pomocy i tak
        będą grabić.
        • derduch Re: WIZY !!! 08.06.05, 17:11
          Po namyśle przyznaję Ci racje, będzie jednak możliwość protestu.
          Aż korci mnie jechac z Triadą i dzwonić z lotniska do Konsulatu, rozkręcić afere
          na pół lotniska :-)))
    • Gość: Ania Re: WIZY !!! IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 08.06.05, 17:12
      Triada NIE wlicza wizy w cene wycieczki (a przynajmniej 7+7), wiec ceny bez
      zmian w tym przypadku! Kwestia do rozwiazania to cena wizy.. ale mam nadzieje,
      ze jesli kazdy ma kupowac indywidualnie to wszelkie dodatki nie wchodza juz w
      gre
    • Gość: Aisza Re: WIZY !!! IP: *.chello.pl 09.06.05, 01:26
      super.....no to może się teraz niektóre biura opamietają. Może warto by było wydrukować tą informację , mieć przy sobie i pokazywać upartym rezydentom, którzy będa mieć inne zdanie na temat ceny wizy tam na miejscu.
      • Gość: madmax2 Re: WIZY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:23
        W kwestii "radochy" z samodzielnego zakupu wiz. Nie wiem czy jest to takie
        wspaniałe. Przynajmniej w przypadku biur, które wliczały wizę w cenę. Przed
        wliczeniem wizy, cena np 1500 zł, po wliczeniu ok 1600 zł. Teraz, po komunikacie
        - ceny zostały takie same , za to za wizę trzeba samemu zapłacić. Czyli
        akcja "łap złodzieja 3 $ za wizę" -zakończyła się dopłatą ok 100 zł do każdej
        wycieczki+ koszt wizy. Nie twierdzę ,że to było uczciwe-ale na pewno tańsze.
        Ale górą "zwycięzcy", dopieliście swego, -wy macie satysfakcję, a szary turysta
        za nią zapłaci. W kwestii czy jestem agent czy nie- nie ,nie jestem, jadę sam
        więc wiza z biura mi wisi, ale tak na logikę, zwycięstwo jest pyrrusowe ;)
        • Gość: mariusz Re: WIZY !!! IP: 195.205.73.* 09.06.05, 11:25
          a co po tej zmianie z tymi ktorzy jada tylko na synaj?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka