Gość: as IP: *.wsb.edu.pl 09.06.05, 08:47 Czy ktoś był na wycieczkach w kanionach w Sharm? Proszę o odpowiedz czy warto, mam dylemat bo nie wiem czy wybrać tą wycieczkę czy może Górę św. Katarzyny. Hmmm Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Wycieczki do kanionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:59 zorientuj sie najpierw dokładnie a nie piszesz głupoty o Górze św. Katarzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Wycieczki do kanionu IP: 195.205.73.* 09.06.05, 12:43 moze koledze ochodzi o ta na opolszczyznie? w egipcie raczej jest gora synaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wycieczki do kanionu IP: *.wsb.edu.pl 09.06.05, 13:56 hahahaha bardzo śmieszne, nastąpiła pomyłka, jakbyś była taka mądra - jaka udajesz że jesteś - to byś wiedziała że chodzi mi o Klasztor św. Katarzyny Odpowiedz Link Zgłoś
nikitaa1 Re: Wycieczki do kanionu 09.06.05, 14:01 Kanionu nie znam...ale polecam nocną wyprawę na Górę Synaj! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: Wycieczki do kanionu 09.06.05, 16:28 Byłam 3 lata temu zarówno na górze Synaj jak i na w Kanionie. Dla mnie obie wycieczki sa warte uczestniczenia, chociaż walory każdej są inne. Widoki wschodu słońca i rozgwieżdzonego nieba są nie do opisania. Krajobraz górzystej pustyni też jest niesamowity i ciekaw. Ja polecam więc obydwie, chociaż męczące. A dla dumnych ze swej mądrości złośliwców, którzy nic nie wniesli swoimi postami: Góra Św. Katarzyny również jest na Synaju, obok góry Synaj. Jest to najwyższy szczyt Synaju, ale nie wchodzi się na nią z wycieczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
zbeata70 Re: Wycieczki do kanionu 09.06.05, 17:54 abirka napisała: > > A dla dumnych ze swej mądrości złośliwców, którzy nic nie wniesli swoimi > postami: Góra Św. Katarzyny również jest na Synaju, obok góry Synaj. Jest to > najwyższy szczyt Synaju, ale nie wchodzi się na nią z wycieczkami. brawo należało im się :-) przecież nie można się tak nabijać z innych, wiadomo o co chodzi. Też bym chciała zaliczyć obie wyprawy ale podejrzewam, że w Kanionie w połowie lipca możnaby się sumażyć :-( Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: Wycieczki do kanionu 09.06.05, 18:00 Ja obie wycieczki, czyli Kanion również, zaliczałam własnie w połowie lipca. I skoro to piszę to znaczy, że jeszcze zyję i nie cały tłuszcz sie ze mnie wytopił ;))). Ale ja kocham egipskie ciepełko. Poważnie, uważam, że da sie przeżyć mimo upału. A może właśnie warto go poczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wycieczki do kanionu IP: *.wsb.edu.pl 10.06.05, 08:54 SUPER!!! wielkie dzięki za odpowiedź, nic nie znalazłam na forum o tych kanionach i bardzo się cieszę że odpisałaś. Wycieczka wydaje się bardzo ciekawa więc chyba wezmę z niej udział. Ja wyjeżdzam już 15.06. i nie moge się już doczekać. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadro Re: Wycieczki do kanionu IP: *.idea.pl 09.06.05, 22:13 Byłem w zeszłym roku w sierpniu w Kanionie. Wycieczka dość męcząca (upał niemiłosierny), ale widoki naprawdę niezapomniane. Polecam ! Sugeruję zabrać wygodne obuwie i hektolitry wody. Kilka osób było w sandałkach lub klapkach. Totalne nieporozumienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Wycieczki do kanionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:32 trzeba koniecznie zobaczyć jedno i drugie, zupełnie inne widoki i klimaty no i zgadzam się że synaj nocą Odpowiedz Link Zgłoś
zbeata70 Re: Wycieczki do kanionu 10.06.05, 17:29 suuuuuuuuuuuper ale mnie pocieszyliście bo już się bałam, ze w lipcu nikt mnie nie zechce tam zawieźć :-) Czyli jednak nadzieja na zobaczenie tych bajecznych barw, którymi tak wszyscy się zachwycają. Odpowiedz Link Zgłoś