Dodaj do ulubionych

A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!?

IP: 83.238.70.* 09.06.05, 20:53
CZY WIECIE COIŚ NA TEN TEMAT JAK TO WYGLĄDA NA PLAŻACH, CZY MOŻNA BEZ PROBLEMU
I CZY DUŻO KOBIET OPALA SIĘ TOPLES W EGIPCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:23
      Tylko nieliczne (Czeszki i Rosjanki) opalają sie toples.
      Nie jest to mile widziane, ale na prywatnych plażach hotelowych nikt nie zwróci
      ci uwagi. Jednak w oczach tamtejszych facetów będziesz łatwą dziewczyną na
      jeden numerek.
      • Gość: mikomo Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.spray.net.pl 13.07.05, 18:35
        Jak można po cyckach poznać, że to czeszka lub rosjanka.
        W Egipcie na 40 osób możę jedna opala się bez cyckarza.
    • hofff Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 09.06.05, 22:15
      temat poruszany dziesiatki razy na tym forum. ale jeszcze raz dodam swoja
      opinie. kobiety opalajace sie topless sa dla arabow synonimem ku****. czesto
      przy basenie sa informacje z prosba o nieopalanie sie topless. cywilizowani
      goscie stosuja sie do tego. rosjanki i czeszki najrzadziej. obsluga hotelowa nie
      zwroci ci uwagi, najwyzej poprosza rezydenta.
      pamietaj, ze nie jestes na lazurowym wybrzezu. trzeba uszanowac zwyczaje kraju w
      ktorym sie jest, muzulmanie sa na to specjalnie uczuleni. wierz mi takze
      (rozmawialem na ten temat z egipcjaninem), ze to dla nich wcale nie jest az tak
      podniecajace, jak wydaje sie nam - europejczykom. kobieta opalajaca sie topless
      jest uznawana przez nich za latwa zdobycz i jest to dla nich przyklad zepsucia
      turystow z zachodu.
      o szkodliwosci samego opalania biustu i aspektow estetycznych nie wspominam.
      wiec wybor nalezy do ciebie, albo biust zakryty, albo mammografy czekaja.
      pozdr
      • Gość: madmax2 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 04:25
        To nie złośliwość ,tylko ciekawość. Jak to jest ,że u nas topless to prawie
        zjawisko jak yeti, natomiast na forum okazuje się ,że Polka nie marzy o niczym
        innym jak topless? Moim skromnym zdaniem ,raczej szkoda biustu ,tak jak
        poprzednik pisał. Przeczytajcie jak delikatna i inna jest skóra w tym miejscu,
        i jakie mogą być skutki-a gwarantuję ,że zapomnicie o topless. Co nie
        znaczy ,że nie jest to przyjemny widok,dla oka faceta ;). Pomijam już aspekt
        robienia tego w egipcie- za duże różnice kulturowe i nawet dla faceta z polski,
        akurat tam ,widok ten jest raczej niesmaczny , wzbudza pogardę miejscowych, co
        później przenosi się na postrzeganie nas i traktowanie jak buszmenów - jesteśmy
        tam gośćmi i szanujmy ich zwyczaje i mentalność. Pozdrawiam panie w topless-
        wszędzie na świecie -ale nie w krajach muzułmańskich ;)
      • Gość: Karolka Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:09
        BYłam w hotelu gdzie właściwie Polaków, Rosjan i Czechów nie było - za to całe
        roje Niemców i uwierzcie mi co drugi biust odkryty. Faktycznie razi w oczy - w
        takim kraju... Zauważyłam jednak pewną prawidłowość - im gorszy - straszy,
        brzydszy biust, tym bradziej na wierzchu. Najlepsze były jednak zakryte;) A
        starsznie Niemki - może tak lubią;) Ja bym odpuściła...
        • Gość: Zbyszek100 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:12
          Potwierdzam, same stare Niemry i jeden stary fiut z fujarą na wierzchu. Żadna
          fajna laska się nie obnaża, same stare pierdziele
          • Gość: Tytus Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:26
            Arni ,a Ty jesteś ułomny umysłowo dopiero teraz czy tak masz od urodzenia?
            Nawet nie porównuj mnie z tymi prymitywami, ale Twój rozumek i tak nie pojmuje
            sedna sprawy o czym świadczą Twoje prymitywne wypowiedzi
    • Gość: tunezyjczyk Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.aster.pl 10.06.05, 08:49
      Prawde powiedziawszy nie wiem jak to jest w Egiocie ale jak byłem w Tunezji
      Sousse to nie było z tym żadnego problemu, ale co kraj to obyczaj
      • Gość: madmax2 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:00
        na plaży na której nieraz byłem (nie lubię się opalac) trafiła się tylko jedna
        rosjanka i mimo ,że lubię takie widoki ( ;) ) ,tam raczej wzbudzało to niesmak.
        Jeżdżę do egiptu żeby się "integrować" z tamtejszą kulturą ,ludźmi itp, a
        takie zachowania raczej nie sprzyjają poprawie postrzegania turystów z europy
        przez egipcjan
    • Gość: a Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.wsb.edu.pl 10.06.05, 09:04
      hmmm byłam 2 lata temu w Egipcie i nie było z tym problemu, opalałam się
      topless (zresztą nie tylko ja) i nikt nie patrzył na mnie dziwnie lub tak jak
      na k.... W tym roku też lecę do Egiptu i też zamierzam opalić piersiątka.
      Przecież okropnie wyglądają 2 białe placki na środku ciała gdy cała jesteś
      brązowiutka. Po przyjeździe nawet solarium niepomoże w zrównaniu koloru piersi
      z pozostałymi częściami ciała. Ja jestem jak najbardziej ZA!!!
      • Gość: . Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 10.06.05, 09:11
        Gość portalu: a napisał(a):

> hmmm byłam 2 lata temu w Egipcie i nie było z tym problemu, opalałam się
        > topless (zresztą nie tylko ja) i nikt nie patrzył na mnie dziwnie lub tak jak
        > na k.... W tym roku też lecę do Egiptu i też zamierzam opalić piersiątka.

Cóż, blondynek z dowcipów jak widać nawet tutaj nie brakuje...
        • Gość: a Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.wsb.edu.pl 10.06.05, 09:15
          Jestem brunetką - naturalną ;-)
          • Gość: madmax2 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:05
            Dobrze się maskujesz. Bo sądząc po tym co piszesz natura spłatała Ci figla
            >Przecież okropnie wyglądają 2 białe placki na środku ciała gdy cała jesteś
            brązowiutka.
            Jeszcze lepiej będziesz wyglądać bez piersi , z 2 białymi bliznami po ich
            odjęciu. Jako facet-trochę mi głupio, niemniej jednak -przeczytaj coś na ten
            temat- to jest całkiem inna skóra, delikatna i podłóg np pleców ,rąk itp
            całkowicie bezbronna wobec nawet wydawałoby się, całkiem nieszkodliwych
            czynników- a słońca w egipcie nie można zaliczyć do delikatnych .Może to do
            Ciebie trafi- pomijajac aspekt kulturowy, bo tutaj widać
            podejście,że "zapłaciłam, wymagam i mam w d.... miejscową kulturę "
            >topless (zresztą nie tylko ja) i nikt nie patrzył na mnie dziwnie lub tak jak
            na k....
            To ,że Ty tego nie widziałaś to już Twój problem.
            Zresztą dlaczego akurat tam? W polsce nie jestes taka odważna ? Bo jakoś w
            polsce Was nie widac-ale na forum każda marzy o toplessach, zdzieraniu z niej
            kostiumów (był taki post ) itp
            • pc_maniac Madmax2 nie wysilaj się 10.06.05, 10:24
              Niektórzy gdy im mówisz o kulturze kojarzą to słowo jedynie z pewnym pałacem w
              Warszawie.
              Szkoda Twojej klawiatury.
            • Gość: a Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.wsb.edu.pl 10.06.05, 10:26
              Skoro lubisz "kolorowe" dziewczyny to może wybieraj je w zakonie. Tam mają
              opalone twarze, dłonie i stopy. To ci może bardziej odpowiada co?
            • zushka Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 14:50
              w 100% popieram twoją wypowiedź.
              Brunetki z wysuszonym i przebarwinym dekoltem w gabinetach lekarskich już nie sa tak pewne siebie. Jest jeszcze większa cena ,ale chyba nie napiszę niczego nowego. Każdy jest kowalem swojego losu
              • zushka Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 14:52
                to miało byc do wypowiedzi madmaxa znalazło się w CAŁKIEM innym nieodpowiednim miejscu
            • Gość: monika Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.acn.waw.pl 11.09.05, 11:47
              facet jak czytam twoje wywody o tym ze od opalania robi sie rak piersi to mi
              sie niedobrze robi, osmieszasz sie po prostu
              od opalania sie to moze sie najwyzej zrobic czerniak, a poza tym skad wiesz czy
              dziewczyna nie smaruje sie wysokimi fotostabilnymi filtrami?
          • madzia112 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 10:10
            Na naszej hotelowej plaży jedynie Rosjanki opalały się topless. Co ja mówię
            opalały się - one poprostu bez przerwy przechadzały się po plaży i co nieco
            słyszałam od obsługi hotelowej co na ten temat myślą miejscowi faceci. Białe
            placki na skórze... Rany jak ja słyszę coś takiego. Ktoś słusznie zauważył
            wcześniej, że jakoś w Polsce nie widać na plażach całych tłumów panienek bez
            górnej części stroju kąpielowego ;)I jeszcze taka mała uwaga - dla mężczyzn o
            wiele bardziej pociągające jest to co zakryte a nie podane w całej
            okazałości ;)))
            • Gość: a Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.wsb.edu.pl 10.06.05, 10:20
              To zakrywaj jeśli ci to odpowiada, tylko popatrz na siebie później jak bedziesz
              naga, czy ładnie wygladasz "niby naga" a z przezroczystym kostiumem
              kąpielowym???
              • madzia112 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 10:25
                Kurcze, nie zrozumiemy się kobieto ;) więc odpuszczę sobie dalszą dyskusję.
                • puma1 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 10:32
                  Madzia oj zgadzam się z toba,bo w hotelu w którym byłam zwłaszcza niemki im
                  bardziej stare i pomarszczone obowiązkowo spacerowały bez stanika.W dodatku z
                  walorami estetycznymi nie miało to nic wspólnego.A co do śladów po bikini ,w
                  Chorwacji jest wiele plaż dla naturystów i wtedy nie bedzie żadnego skrawka
                  białego ciała.Po co jechać do Egiptu.
                  • puma1 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 10:34
                    I jeszcze jedna dygresja nasi panowie nie patrzyli z pożądaniem na wywalone
                    biusty,za to mgłę na oczach mieli na widok tancerki z zakryta twarzą.I to jest
                    to co pisze Madzia troche tajemnicy Panie.
                    • Gość: Tygrys Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:28
                      A czego się spodziewałaś, oglądać stare pruchna czy młdą i zadbaną tancerke.
                      Z drugiej strony jak to się stało, że nie oglądali się za wami. Przecież także
                      byłyście zakryte?
                • Gość: a Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.wsb.edu.pl 10.06.05, 10:33
                  Nie wiem czy chodzi ci o to że inna kultura i nie wypada czy o to ze można się
                  nieźle poparzyć? Rozumiem inna kulturę i nie bedę dyskutować na ten temat,
                  jeśli chodzi o poparzenia to widziałam różne idiotki które lażały plackiem cały
                  dzień z gołymi piersiami, widziałam tez tego skutki (po 2 dniach miały spalone
                  piersi a po 4 miały poparzenia ropne) - jestem temu 100 % przeciwna. Trzeba sie
                  opalać z głową i nie przesadzać (jeśli mozna to tak nazwać). Ja opalałam się
                  toples krótko i z mocnym filtrem - nic mi sie nie stało i mogłam z dumą pokazać
                  się mojemu mężczyźnie. Jeśli z umiarem i rozsądkiem to jest to ok.
          • Gość: jarecki Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 20:51
            ale mentalnie jednak chyba blondynką...
      • Gość: lotnica Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: 81.4.58.* 18.09.05, 15:42
        Nikt nie patrzyl na ciebie jak na k...? A skad to wiesz?
        Znam arabski i kiedy slysze komentarze wyglaszane na plazach i ulicach za
        niektorymi co bardziej rozneglizowanymi paniami, to wlos mi sie na glowie jezy.
        To ze Egipcjanin sie do ciebie usmiechnie i powie ze jestes ladna, to nie
        znaczy, ze mu sie podobasz tylko tyle ze chce cie przeleciec, bo taki stroj
        oznacza dla niego jedno - K...
    • Gość: aw Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:26
      niewiele kobiet widziałam bez biustonoszy na plażach hotelowych, ale nie
      stwierdziłam by zrobiło to na kimś wrażenie. Napewno złym pomysłem jest
      opalanie się toples przy basenie na statku. Natomiast jeżeli któraś z pań
      bardzo chce się tak opalać, to może swobodnie spacerować w wodzie kilkadziesiąt
      metrów od brzegu, tam nie będzie zbyt widoczna z plaży i nikogo nie będzie
      razić. Są takie plaże gdzie woda sięga kolan w znacznej odległości od brzegu.
      • neferett Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 13:48
        Faktem jest , ze Czeszki i Rosjanki dominuja w opalaniu sie toples , jak i to
        , ze najczesciej odkrywaja sie te z malo estetycznym cialem.
        Ja osobiscie nie opalam toples w Egipcie, bo po prostu czulabym sie nieswojo,
        choc przyznam , ze denerwuja mnie nieopalone paski od stroju i kobitki musza
        wykazac sie niezla pomyslowoscia i zrecznoscia w wiazaniu stroju, zeby takowych
        paskow uniknac :)
        Mysle , ze we wszystkim wazny jest umiar. Jesli juz ktos chce, sie opalac w
        toplesie , ok, ale niech nie robi z tego ostentacji. Wystarczy sie polozyc na
        uboczu , zakryc sie gdy podchodzi do nas kelner , a przede wszystkim nie
        paradowac pod prysznic , do wody czy baru z odkrytym biustem. Takich zachowan
        obserwowalam calkiem sporo a takie defilady faktycznie mowia :" uwaga ! uwaga!
        na biust patrz !" i jest to , moim zdaniem, pokazywanie cyckow i tym , ktorzy
        chca patrzyc i tym , ktorzy nie maja na to ochoty. Jednym slowem ostentacja.
    • Gość: cycuch Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.aster.pl 10.06.05, 14:28
      toplesik możesz się opalać bez stanika w EGIPCIE dlatego że u ciebie z przodu
      deska i z tyłu deska więc nie poznają się araby czy ty chłopiec czy dziewczynka
      Zazwyczaj takie głupie pytania zadają płaskie dziewki aby upewniś się czy jak
      koleżanka zdejmie to ja też musze i co ja jej pokaże WYPRYSKI))))((((
      • Gość: toplesik Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: 83.238.70.* 10.06.05, 16:27
        oj jak Ty się mylisz cycuch!!!
        • hofff Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 16:59
          dziewczyny, dajcie mężczyznom rozwijac wyobraźnię! czy musicie podawac wszystko
          jak na tacy? w zeszlym roku bylem w saraya suits i wyobraźcie sobie, zadna
          kobieta nie opalala sie topless. przy basenie wisiala informacja ze to jest
          niewskazane i jakos dotarlo. byl jeden incydent, ale interweniowala rezydentaka
          na prosbe obslugi.
          co do bialych piersi przy opalonym ciele, hmmm... dla mnie to wyglada calkiem
          apetycznie. u tych ktorych natura nie obdarzyla, przynajmniej widac gdzie
          powinny sie znajdowac.
          tyle sie mowi o opalaniu, ale na forum widac, ze to jak grochem o sciane.
          naturalnie jezeli sie uprzesz, to bedziesz opalala sie jak chcesz. ale czy
          warto? dla nich bedziesz dziw* a dla turystow (przynajmniej tych normalnych)
          jedna z buszmenek ze wschodniej europy. wybor i tak nalezy do ciebie i zycze
          milych wakacji, mimo wszystko:-)
          pozdr
          • Gość: madmax2 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:33
            Tak jak napisał Pc_Maniac , szkoda na ciebie klawiatury. Nie piszemy o tym co
            wolą a czego nie wolą faceci-ja nie jestem inny, lubię topless ,wręcz
            uwielbiam;) Ale nie w Egipcie. Sądząc po tym co piszesz- facetowi masz tylko do
            zaoferowania biust (jeśli go masz w jakimś sensownym rozmiarze), ale zmartwię
            Cię, faceci zwracaja też uwagę na intelekt-a Ty jesteś po prostu blondynką
            (której los spłatał figla i zrobił ją brunetką) , a z intelektem cienko, ale są
            i amatorzy głupich kobiet. Po opalaniu topless w Egipcie- pewnie skusisz się na
            zupę ogórkową w Romie, bo tego arabskiego gó... pewnie tez nie trawisz co ? Nie
            byłem, ale daje Ci namiar- miałem okazję słyszeć panienkę ,prawie Twoje drugie
            ja. Sorry-ale nie cierpię takich....(wycięte)......-myslisz ,że uroda to
            wszystko na co leca faceci ? (Jeśli jesteś w ogóle ładna)
            • hofff Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 10.06.05, 20:15
              madmax2, nie tak ostro :-) a moze zrozumie?
              • Gość: pinki Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:30
                dobrze jej napisał. Kretynce jak wyschnięte cycki bedą zwisac i kupa zmarszczek pojawi się wszedzie doceni rady. Gwiazda sie odezwała
                • Gość: Marta Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:45
                  Jak zwykle zaczynacie się kłócić i naskakiwać na siebie.
                  Na którymś forum przeczytałam pytanie: Czy w Nilu można pływać i czy sa rafy?
                  I co na to powiecie? Nic dodać, nic ująć - tak wykształcone jest nasze
                  społeczeństwo.
                  Na forach może pisać każdy co chce, ale od nas samych zależy jak się dany wątek
                  potoczy.
                  Pytanie było o opalanie się topless z Egipcie.
                  Odpowiedz: nie jest mile widziane i rzeczywiście głównie Rosjanki i Czeszki
                  widziałam bez biustonoszy. Wyglądają jak pajace w tłumie normalnie ubranych
                  turystek. Widziałam też tłustą Niemkę rozwaloną na leżaku, a cyce spływały jej
                  na boki.
                  Sama przez wiele lat opalałam się topless, a w dalszym ciągu opalam się w
                  całości w solarium. Jednak w Egipcie mimo, że również nie lubie pasków -
                  szanuję ich kulturę.
                  Ponieważ wszędzie indziej topless opalałam się z "głową", to nigdy nie byłam
                  poparzona. Oraz co roku robię badanie mammograficzne i odpukać wszystko jest
                  OK. Mam koleżankę, która nigdy się nie opalała i ma amputowaną pierś. Tak węc
                  nie generalizujmy, ale decudujmy sami jak się zachować, a już napewno jadąc do
                  kraju o innej kulturze trzeba niestety ich zwyczaje uszanować.
                  • Gość: madmax2 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:10
                    hofff - masz rację - za ostro ,sorry. Ale dlaczego to ja mam cierpieć przez
                    czyjeś zachowanie? Dlaczego to ja mam się wstydzić przed Egipcjanami, tłumaczyć
                    im rzeczy ,dla nich niewytłumaczalne, świecić przed nimi oczami, wstydzić się
                    właśnie za takie panienki (bo jej zwisa opinia Egipcjan -mnie ,NIE !).To ja
                    jestem kojarzony z paniami z polski -bo też stąd jestem -,które oni określają
                    jasno- ale one sobie wmawiaja cos innego. Ja nie robię tam trzody- wręcz
                    przeciwnie, staram się na każdym kroku,żeby w każdej ,nawet zapomnianej przez
                    turystów mieścinie, kiedy pojawi się polski turysta, był witany bez uprzedzeń,a
                    nawet z nastawieniem ,że polak to w porządku człowiek, który szanuje ich
                    kulturę, a przez to -ich samych.Jak mam jej wytłumaczyć ,że swoim zachowaniem,
                    psuje nam opinię, i jednocześnie obraża Egipcjan? Bo dla niej to normalne. To
                    jest kraj muzułmański- i to że zapłaciliście, nie oznacza ,że powinniście robić
                    na co macie ochotę .Uszanujcie ich zwyczaje. Ja i chyba wielu na tym forum-
                    będziemy Wam bardzo wdzięczni . Nie twierdzę ,że jestem ideałem
                    (o nie ,nie ;) ), ale przynajmniej staram się nie psuć (i tak już nędznej)
                    opinii o polsce i polakach.
                    • hofff Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 11.06.05, 23:30
                      podoba mi sie to co napisales. mam jednak wrazenie, ze nie wychowamy tutaj tych
                      idiotek z pomaranczowymi twarzami (solarium!) i bialymi wlosami. skoro podobaja
                      sie swoim "mezczyznom" to uwazaja ze wszystkim :-) one najczesciej jada na
                      wakacje w jednym, okreslonym celu. jakos nie potrafie prowadzic rozmowy na
                      poziomie pierwotniaka, dlatego mysle, ze one i tak nie wiedza o czym sie do nich
                      pisze. jezdze do egiptu od pewnego czasu i niekiedy mi za nie wstyd. na
                      szczescie nie mam wsrod swoich znajomych takich egzemplarzy.
                      pozdr
            • Gość: Tygrys Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:36
              Niewiem koło czego budzisz się codziennie rano ale musi to być ch**nie brzytki.
              Skoro uroda nic dla ciebie nie znaczy!!!
              • Gość: Mark Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 09:52
                " podłączę" się do tego wątku. Ostatnio podczas wizyty na plaży rozmawialiśmy z
                pewnym egipcjaninem. O tym ,o tamtym , o pierdołach jednym słowem. Jak
                to "rasowy " łowca, kiedy zobaczył dwie samotne panienki, zaraz do nich
                poleciał. Po jakimść czasie wrócił po papierosy, i znowu chwilę
                porozmawialiśmy, tym razem był jednak nieco monotematyczny.
                -chodź ze mną , będzie dobry seks ,polki są dobre w seksie, wiem co mówię , są
                dwie a ja jestem sam, jedna jest wolna . Nie wiem jak to opisać. Ale czułem
                obrzydzenie,było mi wstyd mimo ,że jestem facetem. Oczami wyobraźni widziałem
                to jak kopulację zwierząt, dosłownie. Piękną opinię wyrobiłyście panie tym
                porządnym polkom. Facetom też pewnie jest miło ,że ich żony są postrzegane jak
                łatwe ku.., mimo że większośc to jednak porządne i uczciwe kobiety.
                Wystarczyło mu dosłownie ok 45 minut . Chciało mi się rzygać ......
            • Gość: Ewa Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: 62.29.136.* 19.09.05, 11:27
              Weszłam tutaj tylko po to żeby sprawdzić jakie są zwyczaje w tym względzie w
              Egipcie, bo nigdy nie byłam.
              A tu nagle okazało się, że to forum to jakieś zbiorowisko chamstwa i
              prostactwa. Co prawda jest to częste u facetów, ale nie przypuszczałam że może
              przybierać aż takie rozmiary.

Jak możecie być tak zadufani w sobie, że myślicie że ktoś chce się opalać w
              toplesie po to żeby Wam pokazać cycki. Czy opalam się w dwuczęściowym stroju
              żeby Wam pokazać jaki mam płaski brzuch? A jak mam dwa wałki to powinnam
              ubierać tylko jednoczęściowy?

A sami wkładajcie majty na ramiączkach. Bo na widok Waszych tłustych bamberów
              niedobrze się robi. I uszanujcie odczucia innych.
              A jak włożycie same slipki to pamiętajcie że obsługa weźmie Was za alfonsów
              albo pedałów do przelecenia na jedną noc.

Jesteście żałośni.
    • Gość: ja Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:16
      myśle że na taki post najlepiej nie odpowiadać, bo to jest lepsze niz zaczynać
      taką beznadziejna dyskusje, szkoda czasu
      • Gość: deo Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.devs.futuro.pl 12.06.05, 13:48
        Toplesik a może w temacie zdjęcia wrzucisz swoje zdjęcie topless to ci
        powiem czy możesz się opalać topless czy raczej daruj sobie , aby nie
        zainteresował się Tobą Bóg Sobek - Krokodyl z Kom -ombo ...

pzdr. deo
    • Gość: ALF Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:44
      Piszecie tu o tym jak nas widzą inne Narody, napewno nie patrzą na polaków pod
      kątem czy ktoś opala się toples czy w zbroji, niech każdy robi to co mu się
      podoba, przecież jest na urlopie za to zapłacił i nie będzie dodatkowo płacił w
      solarium w Polsce by wyrównać miejsca które nie opalił.Pozatym nikt nie ma na
      czole napisane że jest polakiem w przeciwnym razie tylko połowa polskich
      turystów wróciła by do Kraju spowrotem, poprostu za Irak przecież to też Araby.
      Inne Nacje uważają polaków za żłodzieji,bandytów,rasistów i chuliganów
      a to jakoś nikomu nie przeszkadza. Wydaje się że tu wypowiadają się sami
      zakompleksioni faceci.Co zaś tycz się waszych uwag do Czeszek i Rosjanek
      pokazuje Waszą fobię co do innych Narodów
    • Gość: ALF Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:45
      Piszecie tu o tym jak nas widzą inne Narody, napewno nie patrzą na polaków pod
      kątem czy ktoś opala się toples czy w zbroji, niech każdy robi to co mu się
      podoba, przecież jest na urlopie za to zapłacił i nie będzie dodatkowo płacił w
      solarium w Polsce by wyrównać miejsca które nie opalił.Pozatym nikt nie ma na
      czole napisane że jest polakiem w przeciwnym razie tylko połowa polskich
      turystów wróciła by do Kraju spowrotem, poprostu za Irak przecież to też Araby.
      Inne Nacje uważają polaków za złodzieji,bandytów,rasistów i chuliganów
      a to jakoś nikomu nie przeszkadza. Wydaje się że tu wypowiadają się sami
      zakompleksioni faceci.Co zaś tycz się waszych uwag do Czeszek i Rosjanek
      pokazuje Waszą fobię co do innych Narodów
      • lilypons Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 12.06.05, 20:12
        Gość portalu: ALF napisał(a):

> turystów wróciła by do Kraju spowrotem, poprostu za Irak przecież to też
        Araby.

Fajnie mieć brata bliźniaka, w dodatku myślącego tak samo i piszącego
        identyczne posty.
        A tak na marginesie, to w której szkole uczą, że Irakijczycy to "Araby"?
        Pozdrawiam
      • Gość: Krak Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:24
        Mój pies ma na imię Alf i niestety jest nieco madrzejszy od ciebie.
        Co to znaczy zapłaciłem i ... ? To zdejmij gacie i lataj po plaży bo zapłaciłeś
        i możesz robić co ci się podoba. Ale nie dziwne to, że tak myślisz sądząc po
        ilości błędów, cóż, nic dziwnego, przecież ty "polaczek" - zapłaciłem i
        wymagam. Ha!, A co? To tylko Araby!
        • Gość: ALF Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:21
          Gratuluję tak mądrego psa, ale nie dziwię się kiedy Alf na drugim koncu smyczy
          ma takiego debila jak Ty, zmuszony jest zaprowadzić go do domu aby się nie
          zgubił.
      • Gość: Karol Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 23:34
        Należy uszanować miejscową tradycję. Np. w USA kobieta za opalanie toples
        zostałaby aresztowana, natomiast mężczyźni na plaży muszą być w szortach.
        Zwróć też uwagę na ortografię. W kilku zdaniach tyle błędów.
        • Gość: madmax2 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 01:22
          <Swoja droga myślę, że gdybyś po raz pierwszy wyjeżdżał(a) np. do Peru również
          <zadałbyś/zadałabyś z pozoru "głupie" pytanie.
          Pytała i dostała odpowiedź, nie było problemu, nikt nie wie wszystkiego
          Ale nie dotarło do Niej , i o to chodziło, a nie o wyśmiewanie ,że ktoś o coś
          pyta
          • Gość: madmax2 Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 01:23
            Acha , a co do ALFa, no cóż, są ludzie do których pewne rzeczy nie dotrą, i
            nikt na to nic nie poradzi-taki gatunek człowieka
    • Gość: kadro Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.idea.pl 12.06.05, 22:41
      Nie wiem jak wypadlibyśmy an Mistrzostwach Świata w konkurencji Topless, ale
      pewne jest, że w opluwaniu siebie, krytykowaniu i braku szacunku do pobratyńców
      jesteśmy nie do pokonania.

Podobny wątek "kręcił" się na forum w zeszłym roku i też była rekordowa ilość
      postów. Szkoda prądu...
      • Gość: Mar. Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:44
        A dziwi cię to?
        Zauważyłeś idiotkę, która pyta o nurkowanie w Nilu?
        Takie jest polskie społeczeństwo.
        • Gość: kadro Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.idea.pl 12.06.05, 23:02
          Czy naprawdę nie zauważasz prowokacyjnego charakteru tego typu postów ?
          Ta sama paulinka pyta o ilość piasku do wywiezienia z Egiptu. Myslę, że autor
          ma teraz niezły ubaw.

Swoja droga myślę, że gdybyś po raz pierwszy wyjeżdżał(a) np. do Peru również
          zadałbyś/zadałabyś z pozoru "głupie" pytanie.

Wszakże stare przysłowie pszczół mówi: Kto pyta ten nie błądzi (wielbłądzik ?)

Pozdrawiam
          • Gość: ja Po co się pytać, jeśli wie się lepiej?! IP: *.devs.futuro.pl 13.06.05, 01:41
            Wiesz Kadro, pierwsze posty były całkiem poważnymi odpowiedziami, jednak jeśli
            autorka pisze, że wie iż to kraj muzułmański, czyta odpowiedzi jakie jej
            udzielono i nadal stawia na swoim, to albo idiotka, albo odporna na to co się
            do niej pisze. Innej możliwości nie widzę. Więc im dalej w dyskusję z nią tym
            bardziej forumowicze mają dość jej przemądrzalstwa. Bo jeśli pyta, a jednak
            guzik obchodzą ją odpowiedzi, które nie pasują do jej światopoglądu...

Co do Alfa to już inna sprawa. Sądząc po pisowni to smarkacz, któremu wogóle
            wyłącznie gołe cycki się marzą (szczególnie we śnie), więc nie ma się co dziwić
            jaki ma na to pogląd. A szkoda, bo gdyby mniej czasu poświęcał na rozmyślanie o
            golych biustach, to miałby więcej czasu na naukę (szczególnie ortografii.

BTW. Moze on z jakiejś szkoły jeździeckiej się urwał i stąd te araby?! Cóż,
            lubię konie, ale z tego co wiem, wcale tak dużo tych arabów w Iraku nie ma.
            Bardziej już w polskich stadninach o nie łatwiej ;o)
    • Gość: ALF Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:05
      Dziękuję za Wasze krytyczne uwagi, utwierdzają mnie one tylko w tym że polacy
      to debilaty i zakompleksiony naród, czego dowody są w Waszych wypowiedziach.
      Na marginesie chciałbym Wam jeszcze tylko zakomunikować że nie jestem polakiem.
      • lilypons Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 13.06.05, 10:46
        Tak, rzeczywiście od razu widać, że polakiem nie jesteś. Żaden Polak nie użyłby
        określenia 'debilaty', bo takiego przymiotnika w polskim języku /jeszcze/ nie
        ma.
      • Gość: Inka Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? IP: 62.233.134.* 13.06.05, 11:21
        "Debilat" to jesteś najwiekszy Ty. A skąd takie słowo? Bo chyba nie bynajmniej
        ze słownika języka polskiego. A co do opalania topless to niedobrze by mi się
        zrobiło jakbym zobaczyła grube, obleśne, nieestetyczne ciała z cyckami do pasa.
        Sama jestem zgrabna i mogłabym się opalać topless ale nie mam takiego zamiaru,
        smażyć piersi na patelni i afiszować się na plaży.
      • artbetjan Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!? 15.06.05, 08:05
        Gość portalu: ALF napisał(a):

> Dziękuję za Wasze krytyczne uwagi, utwierdzają mnie one tylko w tym że polacy
        > to debilaty i zakompleksiony naród, czego dowody są w Waszych wypowiedziach.
        > Na marginesie chciałbym Wam jeszcze tylko zakomunikować że nie jestem
        polakiem.
        To widać. Nie umiesz pisać po polsku i piszesz Polacy małą literą.
        Co do jednego z twoich poprzednich postów - duża część Egipcjan popiera
        interwencję w Iraku i w żadnym razie nie ma tam wrogości wobec Polaków. O wiele
        bardziej niechętnie odnoszą się do Niemców i Anglików. Spotkałem w Hurghadzie
        grupkę Serbów, którzy odnosili się do nas wręcz wrogo, a Egipcjanie nie.
        A co do głównego tematu - nie jest tak, że jak się zapłaci to wszystko wolno.
        Wolność jednostki występuje wtedy, jeśli nie narusza prawa do wolności innych.
        Innymi słowy- bo jako obcy naszej kulturze możesz nie zrozumieć - pełna wolność
        jednostki oznacza ograniczenie albo nawet absolutny brak wolności innej
        jednostki. Wolno mieć swoje zdanie, ale dopóki mieści się ono w granicach
        logiki i szacunku dla innych. Jeśli się jedzie do jakiegoś kraju, to należy
        szanować jego obyczaje. Czego i Tobie życzę.
    • Gość: wróg [...] IP: *.aster.pl 13.06.05, 11:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: madmax2 Re: ALF to DEBILAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:27
        Alf-jesli nie jestes polakiem, to to samo mógłbym powiedzieć o Twoim narodzie,
        że debile i inne takie tam. Ale nie lubie uogólnień,z racji zawodu znam wiele
        narodów, i wiem ,że takie osobniki jak Ty występują na całym świecie i nikt na
        takich dresików nic nie poradzi. Nie upoważnia mnie to jednak do rzucania
        uogólnień-pociesz się ,że mimo Twego "wystąpienia" , obojętnie jaką narodowość
        reprezentujesz, wiem ,że oprócz Ciebie -są tam ludzie mądrzy ,sympatyczni,
        myślący i szanujący kulturę innych. Nie przejmuj się ,u nas tez są takie małe
        móżdżki-które uważają ,że jak zapłacili, moga robić co chcą, wszędzie jest was
        sporo ;)
        • hofff Re: ALF to DEBILAT 13.06.05, 16:41
          od wołu można wymagać tylko wołowiny. na szczęście głupota nie jest przypisana
          tylko do jednej nacji. niestety, ta choroba szerzy się jak aids czy ptasia
          grypa. z wpisow alfa wynika, że kretynów jest wielu, bez względu na narodowość,
          kolor skóry, wiek...
          to pociesza mnie o tyle, ze wśród idiotek opalających się topless w egipcie, nie
          bedą tylko polki :-)
          • Gość: ALF Re: ALF to DEBILAT IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:14
            DZIĘKUJĘ ZA EPITETY. Wydaje mi się że wypowiadają się sami członkowie młodzieży
            wszechpolskiej albo chłopcy biegający w czarnych sukienkach, jak również
            członkowie LPR.
            • Gość: Inka Re: ALF to DEBILAT IP: 62.233.134.* 13.06.05, 17:57
              Nie jestem członkiem żadnej z tych organizacji. Jestem zgrabną dziewczyną,
              która nie ma zamiaru smażyć cycków na plaży na widoku publicznym i tyle.
              • Gość: ja do debilata IP: *.devs.futuro.pl 13.06.05, 18:52
                wiesz, nie wyjeżdżaj tutaj z polityką, bo to nic do tematu nie ma.
                Sądzisz, ze to młodzież wszechpolska zaprowadziła w Egipcie muzułmanizm? To
                jesteś idiotą do sześcianu.

My tu mówimy o uszanowaniu tego na co właściciele tego kraju pozwalają, a
                pozwalają na bardzo wiele, biorąc oczywiście pod uwagę ich twarde zasady.
                Możesz sobie pić alkohol, możesz z dziewczyną w t-shircie, czy w koszulce na
                ramiaczkach chodzic po ichniejszych miastach, mozesz nawet opalać sie ze swoją
                dziewczyną ubraną w bikini.
                Pokaż mi takie możliwości u samych Egipcjanek? Owszem, zdarzają sie wyjątki, ze
                chodzą ubrane jak Europejki, ale to jedynie wyjątki.

Tobie dać palec to chciałbys całą rękę. Ot taki wsiok z Koziej Wólki, co to w
                domu w gumofilcach popieprza, a jak wyjedzie za granicę, to mu miejscowi
                powinni kłaniać się w pas i nadskakiwać. A właśnie, ze nie, Tak jak Ty byś
                sobie nie życzył robienia w Polsce obory np. przez turystów z Niemiec, tak samo
                nie staraj się zmieniać Polaków na swoją modłę, by robili oborę w innych
                krajach, do których jeżdżą wypoczywać.

Widać bardzo młodo musiała Ci umrzeć Matka, że nie nauczyła Cię bardzo prostej
                zasady - "nie rób drugiemu co Tobie nie miłe"!
                • madzia112 Re: do debilata 13.06.05, 21:06
                  Luuudzie, jak zwykle najbardziej oblegany wątek bo rzucają mięchem ! Panienka
                  zapytała, ludzie odpowiedzieli i finał. A tu coraz szersze kręgi zataczacie. I
                  jak zwykle okazuje się, że Polaków najbardziej nienawidzą Polacy właśnie.Z
                  wątku zrobił się śmietnik więc proponuję użyć takiego fajnego małego znaczka ze
                  śmietnikiem ;) gdy kolejna osoba wyleje tu wiadro pomyj. A tak swoją drogą to
                  ciekawe co znaczy pojęcie 'muzułmanizm' ;))
                  • Gość: ja do Madzia112 - muzułmanizm IP: *.devs.futuro.pl 13.06.05, 21:23
                    Islam (inaczej mahometanizm lub - potocznie - muzułmanizm) to jedna z
                    największych religii współczesnego świata, obok chrześcijaństwa, hinduizmu
                    (www.wiara.pl/tematcaly.php?idenart=1038831036)

Muzułmanizm. Sekta izmailitów powstała w XI wieku w Libanie, Syrii i Jordanii.
                    Łączy cechy chrześcijaństwa, islamu i dawnych religii Bliskiego Wschodu...
                    (prace.sciaga.pl/12485.html)

Wyznanie: 98 % prawosławie (Grecki ortodoksyjny kościół prawosławny).
                    1,3 % muzułmanizm
                    0,7 % pozostałe
                    (www.stathis.republika.pl/Grecja.html)
                    • madzia112 Re: do Madzia112 - muzułmanizm 13.06.05, 21:41
                      Ok- teraz już wiem, że istnieje takie określenie. Ale tak czy owak reszta
                      mojego wcześniejszego postu pozostaje bez zmian.
                  • Gość: madmax2 Re: do debilata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:30