Dodaj do ulubionych

Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać????

IP: 213.77.27.* 10.06.05, 09:35
Halomy czy Amar Sina?? Na który mam się zdecydować??
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:52
      Byłam i w jednym i w drugim i obydwa są bardzo fajne!Pierwszy raz jak byłam w
      Egipcie (4 lata temu) byłam w Amar Sinie i zakochalam sie w tym hotelu!Jak dla
      mnie to jest jednym z najfajniejszych ze wszystkich 3* hoteli w Sharm a troche
      ich znam.Jedyna wada tego hotelu jest to, ze znajduje sie daleko od centrum
      Naama Bay i nie ma darmowych busów hotelowych tym kierunku, a taksówki
      wychodzą dość drogo. Ale za to jest bardzo blisko do Fantazji Egipskiej, gdzie
      można się równie dobrze bawić jak w Naama i taniej i można też się bez trudu
      wybrać na Old Market. Pokoje są fajne, utrzymane w cudownej egipsjkiej
      atmosferze, czego nie znajdziesz w innych hotelach!Basen średni, jedzonko jak
      wszędzie, mi smakowało, a plaża mimo że oddalona(jest bezpłatny busik), jest
      najpiękniejszą w Sharm!Co do Halomy to hotelik ten jest dużo skromniejszy, ale
      za to w niezapomnianym miejscu bo na klifie w niemal samym centrum Naama bay.
      Kompiąc się w basenie masz widok na morze i cale centrum Sharm a jednocześnie
      masz cisze i spokój. Jedzenie dobre,basen troche większy niż w Amar Sinie i
      odsłonięty a nie zabudowany, plaża jest rozłożona na półkach skalnych na 2
      piętrach klifu, a zejście do morza jest z pomostu (warto zabrać jakieś
      plastikowe butki do pływania). Ja byłam zachwycona i jednym i drugim hotelem!
      Musisz zadecydować co jest dla Ciebie ważniejsze, czy piękna plaża, ładniejsze
      pokoje to wtedy Amar Sina, czy trochę ładniejszy basen, skromne pokoje, ale za
      to piekne wuidoki i bliskość centrum wówczas Halomy. Jak będziesz miała jeszcze
      jakieś pyt to chętnie odpowiem!Moj mail grw@tlen.pl
      • Gość: Apsik Re: Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:21
        ..bardzo dziękuję Reniu :) Pozdrawiam serdecznie
        • zbeata70 Re: Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać???? 10.06.05, 17:31
          jeśli zdecydujesz się na Amar Sina a ewentualnie jedziesz przed 11 lipca to
          daj znać co teraz tam słychać :-)
    • Gość: sis Re: Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:11
      to zależy co lubisz, mnie duża odległość amar siny od naama w niczym nie
      przeszkadzała, bo nie pojechałam tam żeby łazić po uliczce zapchanej ludźmi i
      jednakowymi sklepikami, cena taksówki zależy od tego ile wynegocjujesz :) amar
      sina ma przepiękną plażę i sam hotel niepowtarzalny klimat, w sam raz na
      romantyczny wyjazd, no i blisko do old marketu gdzie kupić można to samo co w
      naama tylko że taniej, ja gorąco polecam
      • scorpio1956 Re: Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać???? 10.06.05, 18:36
        Gość portalu: sis napisał
        >amar sina ma przepiękną plażę i sam hotel niepowtarzalny klimat.
        Czy Amar Sina zmienił plażę?.Bo jak byłem 2lata temu to plaża była najgorsza
        jaka w życiu widziałem(Ta przy latarni Fanara).Fakt rafy bajeczne,ale plaża:
        jeden ścisk,i syf,leżaki w wodzie,smród grila,brak natrysków i W.C.
        Hotel faktycznie klimatyczny,urokliwy,niepowtarzalny.Ale ze względu na plażę
        nigdy tam nie wrócę.Chyba,że plażę zmienili ,dlatego pytam.
        • puma1 Do scorpio 10.06.05, 18:50
          Scorpio wczoraj wróciłam z Egiptu i umknał mi twój opis z ostatniego
          pobytu(obiecywałeś napisac) nie mogę go namierzyć na forum możesz mi podać link.
          • scorpio1956 Re: Do scorpio 10.06.05, 20:45
            puma1 napisał:

> Scorpio wczoraj wróciłam z Egiptu i umknał mi twój opis z ostatniego
            > pobytu(obiecywałeś napisac) nie mogę go namierzyć na forum możesz mi podać
            link
            > .
            Podniosłem swój link :
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=24642343Pozdrawiam
    • Gość: egipt [...] IP: *.aster.pl 10.06.05, 14:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Apsik Re: Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:21
        jesteś .. właściwie brak mi słów :(((
        • Gość: egipt Re: Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać???? IP: *.aster.pl 10.06.05, 16:21
          skoro brak ci słów znaczy że jesteś głupi))))))))
    • geriatrixforte Re: Amar Sina?? Halomy?? Który wybrać???? 11.06.05, 01:32
      Byłem 3maja w Halomy.
      Tam jest jedna rzecz której nie ma chyba żaden hotel - RAFA
      Jest poprostu super.
      Niestety jeśli ktoś nie umie pływać lub jest z małymi dziećmi to zostaje tylko
      basen ,bo tam jest ok.3m odrazu z brzegu(rafy dochodzą do samej skarpy).
      Jedzenie super ,czysto w pokojach (1$ załatwi pokaz origami z ręczników).
      Widoki z tej skarpy na całe Nama i zatokę.
      Ważna rzecz ,jak jest gorąco to bryza od morza pieknie chłodzi,wszedzie blisko.
      Moge pare zdjęć podesłać(paukopulos@wp.pl)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka