Dodaj do ulubionych

Nurkowanie w Nilu

IP: *.cable.wsm.wielun.pl 12.06.05, 15:56
Witam serdecznie forumowiczów. Wybieram się do Egiptu i w związku z tym mam
pytanie. Czy istnieje możliwość nurkowania w Nilu (najlepiej w okolicach
Kairu)? Czy dno Nilu jest ciekawe?
Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.crowley.pl 12.06.05, 16:16
      <ROTFL>
      Mamy nowy hit z serii "najdebilniejszy watek" :D

Taa, jest niesamowicie ciekawe, mozna znalezc wiele rzeczy nie tylko z zakresu
      flory i fauny. A jaka widocznosc...
      Tylko nie zdziw sie jak po kapieli w Nilu bedziesz sie swiecic w nocy...
      I na Schnappi'ego uwazaj (to ten krokodyl z piosenki hehe - jakby ktos nie
      wiedzial).

<ROTFL>
      • Gość: madmax2 Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:46
        Blondynka ? ;)
        • Gość: . Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.crowley.pl 12.06.05, 18:01
          To do mnie czy do niej? Bo ja na pewno nie, a ona, jak widac po watku, owszem
          tak :)

still <ROTFL>
          • Gość: Ana Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.06.05, 20:43
            eeeeeee to chyba prowokacja
    • Gość: Zuza Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.acn.waw.pl 12.06.05, 21:24
      nurkowanie w Nilu dostarczy ci napewno wielu wrażeń!! spróbuj, warto. Osobiście
      polecam przepłynięcie przy samym dnie od Asuanu aż do ujścia Nilu do M.Ś. Ja
      zawsze tak robię na rozruszanie mięśni
      • Gość: Anka Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:41
        Rozruszanie mięśni w stopniu ekspresowym gwarantowane, zwłaszcza przed tamą w
        Assuanie z uwagi na obecność kolonii krokodyli :)
        A jeśli masz jakieś mankamenty urody, to kontakt z krokodylem bardzo wskazany /
        vide film 'powrót do edenu' czy jakoś tak :))
        • Gość: Zuza Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.acn.waw.pl 13.06.05, 20:47
          a jak fajnie jest sobie skoczyć z tamy asuańskiej na główkę.
          ile salt umiesz w czasie takiego skoku wykonać?
          • Gość: aw Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:06
            O!!! Spodobał mi się ten pomysł! Wyobraźnia ruszyła...
    • Gość: Autor Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:34
      I znowu Głupota zaczęła myśleć!!!!!!!!!!!!!!!!
    • jo_anne [...] 14.06.05, 12:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zushka Re: Nurkowanie w Nilu 15.06.05, 06:55
        ło matko..a myslałam,ze nie doczekam takich postów.Asieńka kochana, jak zwykle zaprasza na swoją strone ale zapomniała o jednym.
        Kazdy żyje w zgodzie ze swoimi zarazami i bakteriami za pan brat, ale nie oznacza to,że jest wszystko oki.Dzieci na wsi tez pić wodę ze studni.. A jeśli chodzi o nazwy..BRUCELOZA!!!!!!.Zwana choroba Banga,ale to choroba odzwierzęca.Nie kumam co ona robi przy Nilu.Zapraszam do Gangesu!!!! tam sa rafy!!!!
        • Gość: Anka Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:16
          Och zushka zwróć uwagę na fakt, że nie każdy potrafi odróżnić 'brucelozę' od
          bilharcjozy wywoływanej przez przywry nawet jeśli mieszka już 5 lat nad Nilem w
          Luksorze :))
          • zushka Re: Nurkowanie w Nilu 15.06.05, 21:09
            no fakt..jak ja jestem nietolerancyjna...:)Z tym,że ja nie zabieram głosu w sprawach zabytków-co chyba pani asi specjalnością jest. Więc pani asia niech nie rozmnaża chorób w juz i tak bogatym Nilu :))))))
    • Gość: .; Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:47
      mam fajna oferte za 5% ceny egiptu. nurkowanie w rzece bytomce tj kolo gliwic
      bytomia zabrza. woda podobnej czystosci, nurt troche slabszy a w zimie tak jak
      i nil NIE ZAMARZA:)))
      • Gość: bobik Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.05, 15:37
        to chyba jakaś pomyłka..
      • Gość: Anka Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:18
        A to w ramach first minute czy last minute? A czy dla dzieci do 2 lat jest
        jakaś zniżka? A ponadto czy ubezpieczenie NW obejmuje również pobyt na oddziale
        zatruć w szpitalu?
      • Gość: JA Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:23
        Te, facet, nazwy własne, nawet w Internecie (Internet piszemy dużą literą),
        piszemy DUŻYMI literami - do szkoły!!!! - bytomce = Bytomce, koło gliwic =
        koło Gliwic!!!!!!
        • Gość: crazy Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:22
          > Te, facet, nazwy własne, nawet w Internecie (Internet piszemy dużą literą),
          > piszemy DUŻYMI literami - do szkoły!!!! - bytomce = Bytomce, koło gliwic =
          > koło Gliwic!!!!!!

nawet w internecie buahahaha , panie psorze a idz pan uczyc dzieci a nie pisac
          tu zbedne posty
          • Gość: JA pppppolacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:01
            I niestety tacy jak Ty "kolego" reprezentują nasze Społeczeństwo, nic dodać,
            nic ująć.
        • Gość: Anka Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:22
          Proszę, proszę, nauczyli Cię, co się pisze dużymi literami, a zapomnieli o
          innych rzeczach. Ciekawa jestem, czy np. na ulicy też zwracasz się do każdego
          per 'te, facet' :)))
        • Gość: ja1 Re: Nurkowanie w Nilu IP: *.wabrzezno.sdi.tpnet.pl 18.06.05, 12:46
          DUŻE to masz chyba jedynie mięśnie, "nauczycielu", bo w naszj pisowni używa się
          WIELKICH liter... :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka