Gość: stachu IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 16.06.05, 22:22 geisum willage czy ktoś tam był , proszę napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sia Re: geisum willage IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.05, 10:19 Osobiście nie byłam, ale znam położenie tego hotelu, w starej części Hurghady, dość blisko bazaru. Powiem tylko,że z zewnątrz nie prezentował się jakoś szczególnie, ale być może to tylko pozory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: geisum willage IP: 213.25.149.* 25.06.05, 13:49 ja byłam, bardzo mi sie podobało położenie, blisko bazaru i starego centrum hotel niezbyt duży, przytulny, śliczny ogród prowadzi do plaży hotelowej, z łagodnym wejściem do morza, pokój mieliśmy bardzo ładny, ale daliśmy w recepcji 10 $, ten do którego nas zaprowadzono był straszny, reszta dostała lepsze pokoje po awanturach, ale nie tak fajne jak nasz, byłam w ubiegłym roku za 2 tyg. zapłaciłam 900, zł, wie moje oczekiwania nie były wygórowane. Jedzenie przyzwoite, nie ma robaków w pokojach pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś