basbusaa 29.06.05, 10:37 Czy ktoś może chciałby wybrać się pod koniec października do Egiptu i w tym czasie zrobić kurs nurkowy Open Water Diver a może i następny stopień Advanced Open Water Diver?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijohanna Re: Nurkowanie-Egipt 30.06.05, 13:42 a co sprzedajesz czy towarzystwa szukasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Nurkowanie-Egipt 30.06.05, 16:35 jedziemy w 3 osoby, ale od 6.10, i szkolenie teoretyczne robimy w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Nurkowanie-Egipt 01.07.05, 09:34 Niestety mam taką pracę, że mogę od 20 do 6 każdego miesiąca. Od 7 do 19 muszę być w pracy i nic nie da rady wykombinować. Ale gdybyś mogła mi powiedzieć gdzie robicie teorię i ile to kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Nurkowanie-Egipt 01.07.05, 10:24 w sierpniu w Krakowie, koszt 400 zł. Skoro masz czas od 20, to pewnie księgowość?;) Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Nurkowanie-Egipt 01.07.05, 11:20 Dokładnie księgowość. :-) Niestety jestem z Warszawy, więc na nurkowanie troszkę daleko. :-) Poszukam tutaj, chociaż ceny na pewno wyższe. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nurkowanie-Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:52 Witam, W Polsce możesz zrobić kurs basenowy plus teorię lub tylko teorię i nie wychodzi wcale dużo drożej (chyba ze masz jakieś rabaciki).Polecam ci strony bazy nurkowej nautica warszawa www.nautica.pl/warszawa/warszawa.php lub biura nurkowego aquasports www.aquasports.pl/.Kontakt z obsługą napewno rozwieje wiele twoich wątpliwości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Nurkowanie-Egipt 01.07.05, 12:17 Z moich wyliczeń wynika, że Egipt zdecydowanie tańszy, chyba że coś źle liczę. Stacjonarny kurs PADI OWD w Warszawie 750 zł Dokończenie kursu PADI OWD na wodach otwartych w Polsce 460 zł Kurs PADI OWD w Egipcie: 4-5 dni 5 sesji nurkowych w basenie lub wodach "basenopodobnych" + 4 nurkowania na wodach otwartych - 1 dzień z brzegu i 1 dzień z łodzi) + 5 wykładów teoretycznych, sprzęt: butla + powietrze, pas balastowy, jacket, automat oddechowy, skafander, polski instruktor, środki transportu do miejsc nurkowych 210 € katalogowa przy rezerwacji w Polsce 240 € na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Nurkowanie-Egipt 02.07.05, 15:19 Nikt nie ma ochoty??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ivis Re: Nurkowanie-Egipt 03.07.05, 18:55 w tym samym celu wylatam 31 sierpnia, szkoda. ale nie mogę już zmienić urlopa :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxiu Re: Nurkowanie-Egipt IP: 82.201.159.* 03.07.05, 17:52 Zajrzyj tutaj, a moze sie zdecydujesz. Troszke juz zostalo powiedziane na tym forum na temat tej firmy, ale moze przeoczyliscie??? :) www.profundivers.com Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Nurkowanie-Egipt 04.07.05, 11:10 Dzięi, widziałam już stronkę tej firmy, ale mam namiary na inną, tańszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czatman1 Re: Nurkowanie-Egipt IP: *.toya.net.pl 04.07.05, 14:24 Basbusa daj namiary ne tę inną szkołę ..interesuje mnie (laika) INTRO w Sharmie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basbusaa Re: Nurkowanie-Egipt 05.07.05, 09:17 www.nautica.pl/cenniki/cennikEgiptSharm.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mach64 Re: Nurkowanie-Egipt 08.07.05, 16:15 basbusaa napisała: > www.nautica.pl/cenniki/cennikEgiptSharm.htm czy jestes pewien, ze podana cena kursu OWD uwzglednia koszt licencji ( 35 USD ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missegiptu Re: Nurkowanie-Egipt IP: *.nmax.pl / *.nmax.pl 08.07.05, 21:40 hej, ja chcę lecieć na przełomie października i listopada. Mam juz OWD i chcę teraz zrobić advanca, ale do Hurghady Odpowiedz Link Zgłoś