Dodaj do ulubionych

Wizy z BP OASIS

IP: *.chello.pl 14.07.05, 08:06
Jak wygląda kupowanie wizy na lotnisku w Hurghadzie.Wiza kosztuje 15$ a w
OAZIS 18$.Jak ominąc rezydenta?Czy stwarzają pózniej jakieś problemy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbyszek100 Re: Wizy z BP OASIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:21
      Gdy wchodzisz do hali przylotów to naganiacze prowadzą do pierwszych trzech lub
      czterech nieoszklonych stanowisk po lewej stronie, w tym samym ciągu są
      oszklone stanowiska banków. Tam kupisz wizę za 15$. Podobny problem mają
      klienci Triady.
      Tylko nie łącz kupna wizy z wymianą pieniędzy. Byłem świadkiem jak babka dała 50
      $ za dwie wizy i resztę chciała w funtach, facet zabrał całość, kobita nieznała
      angielskiego i chyba straciła 20 baksów. Za wizę lepiej płacić odliczoną kwotę.
      Gdy wymieniasz gdziekolwiek pieniądze to pokaż kasę i najpierw niech Ci napisze
      ile dostaniesz, dopiero wtedy daj pieniądze do wymiany, w Egipcie dzieją się
      różne rzeczy.
    • Gość: karolka Re: Wizy z BP OASIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:34
      z oasis sprawa wyglada tak, ze faktycznie maja dla Ciebie kupione znaczki-
      wklejaja Ci w paszport i przepychaja przez odprawe, potem w autokarze grzecznie
      prosza o 18 $. bedac z nimi wiedzialam juz gdzie sie kupuje wize i ze kosztuje
      15$ ale machnelam na to reką; natomiast nie zrobilo tego starsze malzenstwo-
      pouczone w polsce ze ma kupowac w okienku bankowym. efekt byl taki ze w okienku
      kupili i wkleili, potem podeszli do stanowiska oasisa i tez dali sobie wkleic,
      w autokarze pani ich poinformowala, ze te oasisowe znaczki zostana usuniete z
      ich paszportow - bo i tak nie ma na nich pieczatki, ale - maja doplacic po 3$.
      bez komentarza. jesli masz sile i ochote na walke - to sie nie daj, a jesli
      chcesz miec spokoj - idz do stanowiska oasisa i daj im zarobic te 3$.
      wypoczywaj i nie daj się wkręcic w stres drobiazgami;) pozdrawiam
      • Gość: karloszka Re: Wizy z BP OASIS IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 14.07.05, 09:02
        W zeszłym roku byłam z OASIS i z tego co pamiętam sama kupowałam dla nas w
        okienku 3 wizy po 15$ każda...Miałam odliczone pieniążki i nikt nie robił mi z
        tego tytuły problemów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka