Gość: Agnieszka IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 18.07.05, 19:37 Co sądzicie o MHS( Egipskich Liniach Lotniczych? Lecę z mężem i dziećmi 5 lat i 3,5 roku, 17 sierpnia i mam troszkę obaw.Z góry dziękuję i pozdrawiam,Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tytus Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:43 Ja sądzę ,że juz powinnas wykupić na cmentarzu placyk na 4 osoby i zapłacić księdzu. Na pewno nie dolecicie. Te linie zawsze spadają. Najpierw się spalicie ,a później rozbijecie. A już 17 sierpia, uuuuuuuuu, ..........podawali ,że tego dnia ,ten samolot na bank ma w rozkładzie lotów katastrofę w Stambule. Lepiej nie leć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 18.07.05, 19:48 puknij się człowieku w mózg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:52 > puknij się człowieku w mózg Zadajesz kretyńskie pytanie-dostajesz taką sama odpowiedź. Przeczytaj o co pytasz- i zastosuj się do swojej rady. Społeczeństwo debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:49 Bez większych wypadków jak na razie, jednak nie bez urazów technicznych o czym przeczytasz pod tym linkiem: aviation-safety.net/database/operator/airline.php?var=6644 Ogólnie maszyny w kiepskim stanie technicznym, jak większość egipskich przewoźników zresztą. Mają zakaz lotów nad strefa powietrzną Wielkiej Brytanii ze względu na niespełnianie norm bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
artbetjan Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS 19.07.05, 09:43 Chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że podane trzy uszkodzenia dotycza samolotu typu Boeing 707, który już dla MHS nie lata. Rejsy z /do Polski obsługuje stosunkowo nowy Airbus. Odpowiedz Link Zgłoś
artbetjan Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS 19.07.05, 09:47 Chciałbym dodać, że w tym samym zestawieniu PLL Lot posiada wpis o 57 wypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:34 Tak, ale proszę zauważyć w jakich latach te wypadki LOTowskie się działy... LOT przynajmniej wraz z postępem technologicznym nie miał żadnego śmiertelnego wypadku od prawie 20lat. Odpowiedz Link Zgłoś
orion71 Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS 18.07.05, 21:01 Z jakim biurem podróży lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.07.05, 21:29 lecisz z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: LOT DO SHARM LINIAMI MHS IP: 194.106.193.* 20.07.05, 22:13 Lecę 17.08.2005 z Warszawy z biura alfastar.Pozdrawiam,Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kadrom Do Agnieszki 20.07.05, 22:42 Agnieszko ! Czy potwierdzałaś ostatnio ten lot w biurze ? Dzisiaj były jakieś zmiany w rozkładzie, ale strona Alfastar się chyba trochę "sypie". Nie działa rozkład lotów. Ja tez lecę tymi liniami, ale 09.08 z Gdańska. Po trzeciej zmianie terminu. Wiem, że biuro miało jakies problemy z egipskimi przewoźnikami. Sugeruję sprawdzenie jutro w Alfie. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrom Re: Do Agnieszki 21.07.05, 20:27 Sorry za zamieszanie. Chyba jest OK. Dzisiaj sprawdzałem. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś