Gość: AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:08 Słyszałem ze w zeszłym roku powstał w Hurghadzie park wodny. Czy ktos z Was tam był? W którym miejscu się znajduje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: PARK WODNY W HG IP: *.crowley.pl 20.07.05, 08:21 Wlasnie kilka dni temu wrocilam z Hurghady. Park wodny znajduje sie na poludniu, ok. 10 km od centrum, naprzeciwko hoteli Jasmin, Ali Baba (wlasnie tam mieszkalam, wiec mielismy bardzo blisko).Bardzo fajny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: PARK WODNY W HG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:33 Dodam, że udaje sie do hotelu Empire. Czy to daleko od parku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PARK WODNY W HG IP: *.crowley.pl 20.07.05, 08:52 Na stronie www.hurghada.pl jest mapka miasta z hotelami. Bedziesz dokladnie po drugiej stronie miasta. Sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannaboj Re: PARK WODNY W HG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:24 Aquapark Titanic, dojedziesz do niego za 2 funty od osoby, ale pamiętaj o targowaniu. Bardzo fajna zabawa. Cena od 14:00 do 18:00 - 12USD od osoby dorosłej, dzieci do 6 roku życia za darmo. Kompleks chyba 28 zjeżdżalni, różnego typu, niektóre dla naprawdę odważnych i rewelacyjna część dla dzieci. Bardzo tego brakuje w Polsce. Polecam chociaż jeden wypad, bo można fajnie się zrelaksować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzasty Re: PARK WODNY W HG IP: *.aster.pl 20.07.05, 10:37 Czy to cos duzo duzo lepszego niz Park Wodny Warszawianka w Wa-wie ?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: PARK WODNY W HG IP: 217.8.165.* 20.07.05, 17:29 Byłem i nie polecam. Szkoda kasy. Ja miałem darmowy bilet i byłem tam pół godziny. Zjerzdźalnie bardzo szybkie, woda wali po oczach. Zero przyjemności. Coś spaprali. Odpowiedz Link Zgłoś
heniekj23 Re: PARK WODNY W HG 21.07.05, 16:54 Wasnie jestem w Hurghadzie i wróciem z parku wodnego wspaniaa zabawa mase atrakcji Park miesci sie na terenie hotelu Titanic polecam zabawe z maymi dziecmi i dorosymi ten kto tam sie nie bawi to nie wie co to dobra zabawa sá zjeædzalnie dla wszystkich i kilka godzin zabawy zapewnione Odpowiedz Link Zgłoś