Gość: Tytus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:25 A moze ten? Nie ma aktualnego info, ktoś wrócił dzisiaj? Bo jeśli wczoraj ,to już nie aktualne info ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wa-wa Re: Roma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:19 ja lece jutro i tez jestem zainteresowany swiezymi info. ktos wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: Roma 20.07.05, 18:21 ja niedawno byłam :) byłam, zwiedziłam, wróciłam... wszystko jak najbardziej ok super hotel, niemalze w samym centrum, wszedzie blisko! jak dla mnie idealnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obser Re: Roma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:19 No widzisz Tytusie , ludzie są spragnieni wszelkich informacji , a po to jest to forum , aby im te informacje dostarczyć. Twoja walka z wiatrakami na nic się nie przyda. Zrób sobie forum dla starych doświadczonych wyjadaczy , ponarzekajcie na laików, buraków, debili , matołków , którzy nigdy w Egipcie nie byli i nie wiedzą ile jest schodów w sea gull Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Roma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:30 Obser, nie czepiaj się :) Przecież informacja o ilości schodów wiodących do Sea Gull jest bardzo istotna, kto wie czy nie ważniejsza nawet niż wiedza na temat ilości kolumn w sali hypostylowej Karnaku. Spragniony turysta wlokący ze sobą wór z ożywczą zawartością do hotelu musi wiedzieć, czy zdoła pokonać te nieszczęsne schody, aby w ciszy pokoju móc się delektować napitkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: Roma 21.07.05, 17:34 schody w Sea Gull'u są przepiękne! a pracownicy tegoż wspaniałego ww hotelu na pewno chętnie pomogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
obser Re: Roma 21.07.05, 17:59 Anka.Obser jest tylko jeden.Ale ten (ta) co robi za obsera dobrze się wywiązuje z pracy.Wynagrodzenia za wierszówkę nie przewiduję,najwyżej jakiś awans np. na wójta.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jed Re: Roma IP: *.idea.pl 22.07.05, 10:57 nahlah mozesz podac wiecej szczegolow dot hotelu? dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: Roma 22.07.05, 16:32 szcegołów za bardzo nie znam... Mogę powiedzieć tylko tyle,że w Sea Gull'u jest fantastyczna plaża(mi sie bardzo podobała), hotel w samym centrum(Sakalla)-wszędzie blisko, jest to duży kompleks(Sea Gull & Sea Gull Resort). Jak przystało na ****/***** hotel ma wszystko czzego potrzebujesz(albo nie): masaż, fryzjer, salon pięknosci itp. stuff. życze milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: Roma 22.07.05, 16:42 sorry, pomyliłam hotele... Jeśli chodzi o Hotel Roma to jest on w nowym centrum Hurghady w Sacalli. Hotel posiada 2 baseny(jeden na tarasie hotelu, drugi na plaży). Ma świetną, sporą plaże z pomostem. Jedzenie zróżnicowane i dobre. Pokoje przestronne z balkonami lub wyjściem na taras(kilka pokoi). W sumie hotel bardzo przyjemny z miłą obsługą. polecam Odpowiedz Link Zgłoś