Dodaj do ulubionych

I JECHAĆ TERAZ CZY NIE??

23.07.05, 10:08
wiadomosci.onet.pl/1134847,12,item.html
Obserwuj wątek
    • Gość: BO SA TAKIE NIE - lepiej wybierz bardziej spokojne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:17
      • pra_gosia Co zamiast Egiptu? 23.07.05, 10:29
        Poradźcie jakie miejsce wybrać, aby świat podwodny był równie piękny?
        W grę wchodzi tylko Morze Śródziemne.
        • Gość: enneasz nurkować we Włoszech dla przykładu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:53
    • eefka Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? 23.07.05, 10:35
      Zamachy nie sa tam codziennoscia. Nie wpadajcie w panike. Spokojnym miejscem w
      Egipcie jest Nama Bay i hotel Fort lub pobliskie. Tam nie ma gosci z Izraela
    • lolka511 Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? 23.07.05, 11:05
      Efka poczytaj dokładnie to co prasa podaje ....... właśnie min.w Nama bay
      wybuchła bomba.
      • pc_maniac Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? -NIE 23.07.05, 11:09
        Myślę, że dokąd same władze egipskie nie zrobią czystki wśród swoich obywateli
        (a może to potrwać nawet kilka lat) odradzałbym wyjazd do Egiptu.

A szczególnie do... Hurghady, bo podejrzewam, że właśnie Hurghada będzie
        następnym celem.
        • Gość: jurek Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? -NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:10
          ja jadę do kairu 28.07 na 4 dni, potem do hurghady na tydzien, a potem do konca sierpnia objazd po egpicie z bazy wypadowej jaka bedzie alexandria... ciekawe jakie mam szanse trafic na zamach.... mam nadzieje ze bliskie zeru
        • cairo7 Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? -NIE 23.07.05, 11:21
          Hmm-chyba nawet nie ma takiej wróżki,która będzie znała odp na to
          pytanie.Wszystko się może<WSZĘDZIE>zdażyć!W Sharm przebywa jednak wiecej
          turystów z Angli,Włoch o Izraelis nie wspomnę<a jak ci wchodzą w rachubę,to
          wszystko jest możliwe.......mam tu taką teorię spisku>.Niech każdy pomyśli
          sam.Wiem,że nic mi nie zastąpi listopada w Egipcie i będzie to Hurgada i pewnie
          na długo.Teraz trzymam kciuki co mają wykupione wyjazdy i radzę unikać takich
          miejsc jak bazary,publiczne disco i na zimne dmuchać....leżeć na plaży,pływać w
          morzu a ze zwiedzaniem poczekać na lepsze czasy....jak nadejdą!
    • Gość: turystka TAK!!! IP: *.crowley.pl 23.07.05, 11:19
      Nie mozna dac sie zastraszyc, im wlasnie o to chodzi! To uderzenie w turystyke
      nie moze sie udac. Lece w czwartek do Hurghady - bez zadnych obaw! Ile razy
      wieksze prawdopodobienstwo jest, ze wjedzie we mnie samochod przed moim wlasnym
      domem?!
      Zero paniki!
      • Gość: bombę!!! pewnie zawsze załapać się można na następną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:54
    • jackolini Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? 23.07.05, 11:35
      Pamietajcie, że nawet we własnym domu człowiek nie jest bezpieczny.Takich
      czasów doczekaliśmy.Trzeba żyć dalej, pracować dalej i wypoczywać dalej.a
      Egipt, pewnie znowy długi czas będzie spokój aż do następnego razu...może za
      rok a może za 10 lat. Oszołomów jest pełno na tym świecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka