m_kopaczewski 23.07.05, 10:08 wiadomosci.onet.pl/1134847,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BO SA TAKIE NIE - lepiej wybierz bardziej spokojne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Co zamiast Egiptu? 23.07.05, 10:29 Poradźcie jakie miejsce wybrać, aby świat podwodny był równie piękny? W grę wchodzi tylko Morze Śródziemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enneasz nurkować we Włoszech dla przykładu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
eefka Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? 23.07.05, 10:35 Zamachy nie sa tam codziennoscia. Nie wpadajcie w panike. Spokojnym miejscem w Egipcie jest Nama Bay i hotel Fort lub pobliskie. Tam nie ma gosci z Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
lolka511 Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? 23.07.05, 11:05 Efka poczytaj dokładnie to co prasa podaje ....... właśnie min.w Nama bay wybuchła bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? -NIE 23.07.05, 11:09 Myślę, że dokąd same władze egipskie nie zrobią czystki wśród swoich obywateli (a może to potrwać nawet kilka lat) odradzałbym wyjazd do Egiptu. A szczególnie do... Hurghady, bo podejrzewam, że właśnie Hurghada będzie następnym celem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? -NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:10 ja jadę do kairu 28.07 na 4 dni, potem do hurghady na tydzien, a potem do konca sierpnia objazd po egpicie z bazy wypadowej jaka bedzie alexandria... ciekawe jakie mam szanse trafic na zamach.... mam nadzieje ze bliskie zeru Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? -NIE 23.07.05, 11:21 Hmm-chyba nawet nie ma takiej wróżki,która będzie znała odp na to pytanie.Wszystko się może<WSZĘDZIE>zdażyć!W Sharm przebywa jednak wiecej turystów z Angli,Włoch o Izraelis nie wspomnę<a jak ci wchodzą w rachubę,to wszystko jest możliwe.......mam tu taką teorię spisku>.Niech każdy pomyśli sam.Wiem,że nic mi nie zastąpi listopada w Egipcie i będzie to Hurgada i pewnie na długo.Teraz trzymam kciuki co mają wykupione wyjazdy i radzę unikać takich miejsc jak bazary,publiczne disco i na zimne dmuchać....leżeć na plaży,pływać w morzu a ze zwiedzaniem poczekać na lepsze czasy....jak nadejdą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka TAK!!! IP: *.crowley.pl 23.07.05, 11:19 Nie mozna dac sie zastraszyc, im wlasnie o to chodzi! To uderzenie w turystyke nie moze sie udac. Lece w czwartek do Hurghady - bez zadnych obaw! Ile razy wieksze prawdopodobienstwo jest, ze wjedzie we mnie samochod przed moim wlasnym domem?! Zero paniki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombę!!! pewnie zawsze załapać się można na następną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
jackolini Re: I JECHAĆ TERAZ CZY NIE?? 23.07.05, 11:35 Pamietajcie, że nawet we własnym domu człowiek nie jest bezpieczny.Takich czasów doczekaliśmy.Trzeba żyć dalej, pracować dalej i wypoczywać dalej.a Egipt, pewnie znowy długi czas będzie spokój aż do następnego razu...może za rok a może za 10 lat. Oszołomów jest pełno na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś