Dodaj do ulubionych

Decyzja Orbisu

23.07.05, 12:53
Czy ktos z potencjalnych turystow wie jakie stanowisko w sprawie wylotow do
Egiptu zajelo biuro Orbis??
Obserwuj wątek
    • annie2003 Re: Decyzja Orbisu 23.07.05, 12:59
      mysle ze na decyzje wszystkich biur organizujacych wyjazd do Egiptu trzeba
      bedzie jeszcze poczekac. biura czekaja na decyzje MSZ, ale z pierwszych
      sygnalow od tych, ktorym do biur udalo sie dodzwonic, wiem iz na razie nie
      odwoluja wylotow. moze beda decyzje odnosnie bezkosztowych rezygnacji lub zmian
      destynacji, ale to pewnie nie wczesniej niz w poniedzialek
    • Gość: graszka Re: Decyzja Orbisu IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 08:09
      Co na to Orbis-mozna wymienic wycieczke na inny kierunek?
      • Gość: Jola Re: Decyzja Orbisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:38
        Ciekawe kiedy będzie coś wiadomo??
        • Gość: olenka Re: Decyzja Orbisu IP: 158.75.50.* 25.07.05, 13:32
          przed chwila dzwonilam wprawdzie nie do Orbisu, ale do Triady, mówią że z
          decyzją czekają do popoludnia, bo wtedy ma też zająć oficjalne stanowisko MSZ.
          Najprawdopodobniej będzie możliwość bezkosztowej zamiany na wakacje w innym
          kraju. Myśle, że inne biura postąpią podobnie.
          • sadik5 Re: Decyzja Orbisu 25.07.05, 18:43
            Czy moze ktos juz skontaktowal sie z tym biurem i cos wie?? Na stronie
            internetowej tez nie ma zadnej, nawet najmniejszej wzmianki, troche mnie to
            dziwi bo przeciez duzo gorsze biura jakos do sprawy podeszly a Orbis tak jak
            gdyby nic sie nie wydarzylo.....
            • wakacje_juz Re: Decyzja Orbisu 25.07.05, 19:00
              Ja sprawdzałam na stronach TUI i Neckermanna, też zero informacji i dalej Egipt
              jest w ofercie.
              W eximie można bez dopłat specjalnych zaminic Sharm tylko na Hurgadę, czyli
              bezsens.
    • Gość: mikitaaa Re: Decyzja Orbisu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:02
      rzeczywiscie totalny bezsens, ja z sunfun rowniez moge zamienic tylko na
      hurgande, wiec lece do sharm:)
    • sadik5 Re: Decyzja Orbisu 26.07.05, 17:00
      Witam wlasnie wrocilem z biura Orbisu i przy mnie pani wykonala telefon do
      centrali, dowiedzialem sie ze mozna bezkosztowo zamienic na inny kraj, nawet
      jesli zaplanowaliscie wypoczynek w Hurghadzie, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka