Dodaj do ulubionych

Selectours????

IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:27
Na stronie biura Selectours znalazlam taki zapis: "W przypadku ofert
specjalnych i last minutę biuro zastrzega sobie prawo zmiany hotelu, z
zachowaniem kategorii zakwaterowania. Oferty te nie podlegają reklamacji."
Czy to oznacza ze ofert last minute nie mozna zglaszac reklamacje? Czy moze
tylko w przypadku gdy zostanie zmieniony hotel na hotel o tej samej
kategorii? Czy w przypadku nie zachowania kategorii mozna zglaszac
reklamacje? Czy mieliscie jakies doswiadczenia z Selectours? Czy
zglaszaliscie reklamacje i czy zostale one uznane? I co w ogole mysliscie o
tym biurze? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • derduch Re: Selectours???? 24.07.05, 23:30
      Z Selectours byłem 3 razy w Egipcie i jedno słowo: PERFEKCJA.
      Rezydentki konkretne i rzeczowe, potrafią zdziałać cuda i to bezinteresownie!
      Pozdrowienia specjalne dla Magdy S. przy okazji :-)))
      • Gość: ekaska Re: Selectours???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 17:08
        Bylam z nimi dwa razy i własciwie wpadki nie mieli, ale co do zachwalanej
        rezydentki Magdy mam odmienne zdanie. To ona wzięła od nas drożej za wizę, jak
        również moją kasę, którą miała mi zwrócić za rezygnację z wycieczki. Jakoś
        dziwnie nie miała okazji się ze mną skontaktować pod koniec imprezy, a dolary
        nie śmierdzą...
    • Gość: Stiwi Re: Selectours???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:40
      Byłem z Selectoursem 3 razy i polecam. Myślę, że biurze w tej notatce bardziej
      chodzi o to, że nie przysługuje Ci reklamacja z tytułu zamiany hotelu w ofercie
      last minute. Raz złożyłem z ciekawości reklamację do Selectours (akurat
      nadarzyła się okazja, byłem ciekaw jak traktują reklamacje), ale i tak jechałem
      last minute za 2300pln na 12dni do Grand Azur 5* AI (ceny po ok 3600pln/2tyg),
      skrócili mi jedynie nocleg z powodu zmiany przewoźnika, ale to akurat w gorącym
      okresie kwietniowego szczytu gospodarczego w Warszawie (chyba wydano jakiś
      zakaz odnośnie arabskich linii wtedy). Zwrócili mi 5%, niewiele, ale przy
      takiej ofercie i jeszcze zwrocie 5% nie mogę narzekać.
      • derduch Re: Selectours???? 24.07.05, 23:45
        Stiwi, lepiej byś tak pomógł TROLL-a zgaładzić :-) Każdy wie że działke od
        Selectours i Soni za nerki naciągniętych razem bierzemy :-))))))
        • Gość: Stiwi Re: Selectours???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:56
          Trzeba dla takiej Inki jakiś "special trip" po "special price" przygotować, a
          Sonii powiedzieć, żeby przygotowała jakiś bombowy pakiet po Egipcie :-)

I oczywiście zgarnąć prowizje, LOL.
          • derduch Re: Selectours???? 25.07.05, 00:00
            Da sę załatwic, wczoraj mi właśnie Sonia z Hurghady sms-a podeslała :-)
            Ale z drugiej strony to bydlaki jesteśmy, z takiej inki się śmiejemy, a nie
            wypada z czyjegoś kalectwa, choćby umysłowego jak w tym wypadku drwic. :-))))
            • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 25.07.05, 00:17
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Lusia Re: Selectours???? IP: *.szczecin.mm.pl 24.07.05, 23:59
      Byłam z nimi kilka razy ,bez wpadek .Pozdrawiam.
    • eb_13 Re: Selectours???? 25.07.05, 08:13
      Bylam z Selectoursem dwa razy w Egipcie. Jestem z tego BP bardzo zadowolona
      (możesz przejżeć sobie moje wcześniejsze wypowiedzi)
      Co do zmiany hotelu to w ubieglym roku poznałam tam ludzi, którym Selec zmienił
      hotel - zamiast w Sea Gull zakwaterował ich w Hilton Long Beach (była to ich
      podroż poślubna i twierdzili, że lepiej trafić nie mogli...) Ja po tegorocznych
      wakacjach mogę to potwierdzić (za ich radą pojechaliśmy w tym roku do Hiltona -
      w ubiegłym byliśmy w Sea Gull i tak prawdę mówiąc jeżeli tak mają wyglądać
      zamiany hoteli w Selecu to mi bez sprzeciwu mogą co roku zamieniać:)))
      Ps. W tym roku miałam w umowie, że jeżeli zamienią hotel to zwracają kasę...
      Nie było wpadki:)))

Pozdrawiam!!!
    • dekar Re: Selectours???? 25.07.05, 11:37
      Byłem w tym roku z Selectoursem i wcale nie miałem wrażenia o wyjątkowości
      obsługi. Po prostu norma. Rezydentka kompetentna tylko do momentu zapłaty za
      wycieczki fakultatywne, pokoje w hotelu najgorszego sortu (zmiana na lepsze
      dopiero po awanturze zrobionej przez całą wycieczkę). Podobną jakość obsługi
      miałem na wycieczkach np. Triady. Na plus Selectoursa działa brak wymuszeń
      dodatkowych opłat na wizie egipskiej co jak widzę po wpisach na forum zdarza
      się u innych.
    • Gość: marego Re: Selectours???? IP: *.ies.krakow.pl 25.07.05, 13:59
      Nie mogą gdyż jest to sprzeczne z ustawą o turystyce. Mogą to zrobić tylko
      wtedy gdy wykupujesz hotel bez nazwy. Jeżeli na umowie masz nazwę konkretnego
      hotelu to nie. Z drugiej strony mogą każdemu zmienić hotel na inny tej samej
      kategorii (zgodnie z oznaczeniami kraju pobytu), ale ty musisz wyrazić na to
      zgodę.
    • pieszczoch1 Re: Selectours???? 27.07.05, 22:56
      Wybierz inne biuro, byłem w Tunezji z nimi, rezydent nie ma nawet długopisu,
      odradzam, dno!!!
      • justynas2 Re: Selectours???? 28.07.05, 21:57
        bylam z nimi w zeszym roku zamiescilam na forum obszerny negatywny komentarz
        mozna odszukac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka