boziem 30.08.05, 14:15 Jakimi statkami plyneliscie po Nilu? Prosimy o nazwy i opisy. Z jakim biurem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EW Re: rejsy po nilu IP: *.ssk.pl / *.ssk.pl 30.08.05, 16:41 NILE^S LIDERS 4* TRIADA- stateczek malutki, stary jak świat,ale załoga dba o czystośc, kucharz gotuje smacznie,atmosfera kameralna, i ogólnie miło wspominam rejs.Widziałam jeszcze 4* Akhnatona.Troszkę większy i fajniejsze bo większe mieli kajuty. Polecam jednak statki 5* dopłaca się 250 zł a komfort nieporównywalny. Z mojej grupy ludzie , którzy płynęli 5*STATKIEM TEN nazywał się SOLARIS II i twierdzili że było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: rejsy po nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:14 Prom Renesans 5* wpadający w lekki luksus,chociaż pochodziłem sobie po innych promach na przystani i tam był pełny luksus.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: rejsy po nilu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:16 Zapomniałem o biurze Sun Fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkos Re: rejsy po nilu IP: *.chello.pl 30.08.05, 18:52 Statkiem m/s Universz Rainbow Tours-basen + niewielkie jaccuzzi,ale tłoku nie było.Pokoje wygodne,obsługa bardzo sprawna i z fantazją.Kuchnia znakomita.Na pokładzie sporo miejsc zacienionych-statek nieduży więc tłoku nie było.I na koniec ciekawostka-kajuty posiadały balkoniki-można było posiedzieć i nawet było miejsce na stolik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: rejsy po nilu IP: *.pro-internet.pl 30.08.05, 19:10 Statek 5* - SOLARIS I - BP Triada - całkiem przyjemny, basen,jaccuzi,kabiny fajnie urządzone z balkonikami, jedzonko dobre i w dużym wyborze. Ceny na statku - woda 1,5 l. - 6 LE, piwko - 20 LE. Obsługa miła. Ogólnie OK Odpowiedz Link Zgłoś