Dodaj do ulubionych

Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh

09.09.05, 19:21
Czy ma ktoś rozkład hoteli w Sharm,może jakas mapa sie znajdzie,proszę o
pomoc,kto ma niech pomoże,plis,pilnie,takie coś żeby zlokalizowac hotele w
Sharm i OKOLICY?????
Obserwuj wątek
    • Gość: annie2003 Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:03
      na stronie Aaba Sharm (link na forum) jest mapka Sharm (ale przynajmniej u mnie
      nie moge jej otworzyc); maja tez mapke hoteli ale bardzo uproszczona o
      okrojana, sa w zasadzie najwieksze i najbrdziej znane hotele przy wybrzezu, ale
      mi zabraklo na przyklad mojego Holiday Inn Amphoras..
      • Gość: annie2003 Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:06
        ehh, no wlasnie zauwazylam ze mape Sharm wywalili, pewnie rzeczywiscie cos tam
        nie gralo..
        • Gość: obser Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 09.09.05, 21:28
          www.wernerlau.com/egypt/loc/1st.htm
          • Gość: obser Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 09.09.05, 21:31
            www.sinaidivers.com/english.htm
            po lewej z menu wybierz "hotels",a potem u góry region
            • Gość: Bernadeta Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:35
              eltatravel.ru/strani/egypt/ssh/schema.htmPzdr.
              Bernadeta
              • Gość: Bernadeta Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:40
                eltatravel.ru/strani/egypt/ssh/schema.htm
    • miriam_73 Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh 09.09.05, 23:19
      www.goredsea.com/EN_gomaps.aspx
      Jak klikniesz na czerwoną kropę na Sharm to ci otworzy odpowiednią mapę. Po
      prawej stronie jest suwak z nazwami hoteli.
      • Gość: baja Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:51
        Miriam uświadam mnie dlaczego nie mogę znależć na liście hoteli Amar Sina?
        Może już niedowidzę?
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka