egipt-hotele 09.09.05, 19:21 Czy ma ktoś rozkład hoteli w Sharm,może jakas mapa sie znajdzie,proszę o pomoc,kto ma niech pomoże,plis,pilnie,takie coś żeby zlokalizowac hotele w Sharm i OKOLICY????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annie2003 Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:03 na stronie Aaba Sharm (link na forum) jest mapka Sharm (ale przynajmniej u mnie nie moge jej otworzyc); maja tez mapke hoteli ale bardzo uproszczona o okrojana, sa w zasadzie najwieksze i najbrdziej znane hotele przy wybrzezu, ale mi zabraklo na przyklad mojego Holiday Inn Amphoras.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:06 ehh, no wlasnie zauwazylam ze mape Sharm wywalili, pewnie rzeczywiscie cos tam nie gralo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obser Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 09.09.05, 21:28 www.wernerlau.com/egypt/loc/1st.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obser Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 09.09.05, 21:31 www.sinaidivers.com/english.htm po lewej z menu wybierz "hotels",a potem u góry region Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:35 eltatravel.ru/strani/egypt/ssh/schema.htmPzdr. Bernadeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:40 eltatravel.ru/strani/egypt/ssh/schema.htm Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh 09.09.05, 23:19 www.goredsea.com/EN_gomaps.aspx Jak klikniesz na czerwoną kropę na Sharm to ci otworzy odpowiednią mapę. Po prawej stronie jest suwak z nazwami hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: Mapa-rozkład hoteli-Sharm el Sheikh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:51 Miriam uświadam mnie dlaczego nie mogę znależć na liście hoteli Amar Sina? Może już niedowidzę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś