Gość: Foto IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 20:25 Czy sa tam jakies punkt gdzie to zgrywaja ?? mozecie cos polecic ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: czy w Hurgadzie mozna zgrywac zdjecia z na CD 22.09.05, 08:36 Dużo łatwiej można to zrobić niż w Luksorze. Praktycznie każda kafejka internetowa ma nagrywarkę, jedyny problem, to fakt, ze niektóre mają jeszcze WIn 98, więc musisz zabrać sterowniki do aparatu, gdyż win98 nie wykrywa urządzenia sam. Ceny porównywalne do polskich (oczywiście można sie targować, ale trzeba też uważać na cwaniaczkó, którzy już z góry walą ceny jak z sufitu). Co do cen proponowałbym by podał ktoś kto tam był w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: czy w Hurgadzie mozna zgrywac zdjecia z na CD 22.09.05, 11:46 Potwierdzam :-) Dodam tylko że w Kodaku obok McDonalda zgrywają na CD z dowolnej karty pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: czy w Hurgadzie mozna zgrywac zdjecia z na CD 22.09.05, 11:54 Niestety urządzeniami do zgrywania bezpośrednio z karty pamięci robią to chorendalnie drożej, więc lepiej zrobić to w kafejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto Re: czy w Hurgadzie mozna zgrywac zdjecia z na CD IP: 62.29.138.* 22.09.05, 12:53 Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: czy w Hurgadzie mozna zgrywac zdjecia z na CD 22.09.05, 12:54 placilam 25 funtow za zgranie w zwyklym kodaku po drugiej stronie mcdonalda, obok mcdonalda gosc chcial 55 funtow wszystko w 5 minut internet wolny jak pociag towarowy wiec odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatorka Re: Byłam, zgrywałam IP: 217.153.164.* 22.09.05, 22:24 Byłam, zgrywałam i było tak: w Luksorze rzeczywiście trudniej, a mnie to nawet przypadło w Kom Ombo: karta się skończyła i cóż było robić? Skorzystałam z uprzejmości jakiegos znajomego - znajomego i zapłaciłam 10$. Poszło w koszty egzotyki. Za to w Hurgadzie nawet nie chciało mi się przejść na druga stronę ulicy i weszłam do KODAKA. Zapłaciłam 10 funtów (tym razem) i po kłopocie. Trochę się obawiałam, że jeśli internet bedzoe słaby, albo się nie dogadam... Prawie wszędzie jest XP, kabel wloklam więc niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antonka1 Re: czy w Hurgadzie mozna zgrywac zdjecia z na CD 24.09.05, 16:45 byliśmy w SUŁTANIE, obok jest kafejka i gościu zgrywa zdjęcia za 25 funtów (ma XP) tak ze nie ma problemu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś