Gość: witek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:14 CZEŚĆ! CZY SĄ TAM KORTY ? JESLI TAK TO JAKA NAWIERZCHNIA , CZY NOCĄ SĄ OŚWIETLONE?? A JAKIŚ HOTELOWY TRENER TENISA?? DZIEKI ZA INFO - POZDRAWIAM WITEK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czesia-z-butiku Re: KORTY w PALMYRA RESORT 28.09.05, 09:26 jest kort,ale jest tam żwirek instruktora nie ma,a sam kort jest polożony na takiej patelni,że w ciągu dnia nie ma mowy o grze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: KORTY w PALMYRA RESORT IP: 195.117.28.* 28.09.05, 11:47 Maja, niezbyt rowny jest. O zadnym podlewaniu nie ma mowy, wiec o upadek prosto. Rakiety maja dwie ale takie sprzed 10 lat i jedna (!!) pileczke. Tak wiec sprzet trzebaby miec swoj aby troche pograc. Jednak z doswiadczenia powiem, ze jak jest jasno to jest tak goraco, ze nie ma szans na gre, a jak sie robi znosnie to i ciemno zarazem. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WITEK Re: KORTY w PALMYRA RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:24 ROZUMIEM ŻE OSWIETLENIA NIE MA I KORT JEST Z MACZKI CEGLANEJ,< NATURALNY>. WARUNKI - EGIPSKIE!? SPRZET MAM SWÓJ ALE NIE MAM SPARING PARTNERA - DLATEGO PYTAŁEM O PSEUDOTRENERA!! NP W RIHANIE ,< 500M DALEJ > JEST POD TYM WZGLĘDEM OK, I JEST TRENER< SPARINGPARTNER "KALETH"-DOBRY GRACZ!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesley Re: KORTY w PALMYRA RESORT IP: *.kutno.mediaclub.pl 28.09.05, 23:46 zle rozumiesz :) o zadnej maczce nie ma mowy niestety (skad by wzieli tyle wody do podlewania przy takim sloncu?) jak wczesniej napisano jest "zwirek" a w zasadzie to kamienie :) Czasem pilka potrafi sie wcale nie odbic i utknac w nawierzchni :) a po kozle rotacja jest zawsze duza niespodzianka:) raczej grac sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta NIE KRZYCZ WITKU! IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 10:00 NIE KRZYCZ WITKU! Na całym ś\Świecie przyjęte jest, że pisząc w internecie dużymi literami WYKRZYCZASZ SWOJE ZDANIE lub oburzenie. WIęc jeśli nie to było Twoim zamiarem, to NIE KRZYCZ bo to nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś