Gość: Laloki River IP: *.net-serwis.pl 18.12.05, 14:14 Słyszałem, że w El gouna jest polska baza nurkowa.Wybieram się tam /albo do Hurghady/w okolicy sylwestra . Ma ktoś może namiary na tę bazę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: Nurkowanie w El gouna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:46 W Hurghadzie jest nawet nie jedna, zaś w ElGounie o dziwo nie słyszałem o polskiej! Owszem jest polski ośrodek ski-boardingu, ale o polskim divingu nie słyszałem! Też się wybieram do ElGouny na sylwka! W każdym razie sie staram! Pozdrowienia - Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek sea it Re: Nurkowanie w El gouna IP: 217.54.151.* 19.12.05, 14:08 witaj, nasza baza znajduje sie w Hurghadzie, jednak w cenie nurkowan jest transfer z i di hotelu rowniez z El Gouny. jesli masz wiecej pytan - chetnie odpowiem Pozdrawiam Przemek Sienkiewicz przemek@seai-diving.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Nurkowanie w El gouna IP: *.such.nat.hnet.pl 25.12.05, 15:54 Napewno znajdziesz jakies centrum nurkowe w El Gounie z ktorym bedziesz mogl ponurkowac jednak musisz liczyc sie z tym ze to samo bedziesz mial taniej z Hurghady(30%-50%taniej!!!!!!) Wiekszosc centr nurkowych z Hurghady nie pobiera dodatkowych oplat za dojazd z hotelu na lodz i spowrotem. No i w Hurghadzie napewno znajdziesz polska obsluge a w El Gounie raczej kogos kto tylko troszke mowi po polsku:)))))))Spis baz nurkowych znajdziesz pod tym adresem www.elekol.com.pl/bazy/zagran.htm Milego nurkowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Nurkowanie w El gouna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:30 Najlepiej zapytać o to Agnieszkę - założycielkę forum www.hurghada.pl - ona ma namiary! (tel. egipski +20105380770). Potwierdzam, że pol;skie bazy z Hurghady podjeżdżają po Ciebie do ElGouny własnym busikiem i nie płacisz za to extra!!! Pozdrawiam Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś