Gość: Danek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:30 Witam napiszcie prosze jakie linie lataja do szarm z alfy, naczytalem sie ze AIR MEMHIS sa na czarnej liscie przewoznikow, podobno maja zmienic lub zmienili na AIR CAIRO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:53 Byłam w czerwcu z Alfą w Sharmie i lecieliśmy z Gda Air Memhis cóż trzesło jak w starym czerwonym autobusie,jedzenie niedobre(ciastko deserowe-samobójstwo) lepiej wyposażyć sie we własny prowiant szczególnie że zdarzają sie opóźnienia lotów,miejsca wyjątkowo ciasne ale niedajmy sie zwariować nie ma co panikować pomimo złowieszczych czarnych list o których rownież doszły mnie słuchy wybieram sie jeszcze raz z Alfą i Air Memhis w styczniu bo ceny najtańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:56 ps.przewoźnicy prawdopodobnie w zależności od miasta Gda&Wrocław-Air Memhis,Wawa-Central Wings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: 83.168.106.* 26.12.05, 23:05 strachliwy nie jestem, ale jak na lotnisku w sharmie rozkręcili osłony silnika (air memphis), a pod spodem była plama oleju, to nieco się spłoszyłem. w powietrzu było ok, ale przy starcie i lądowaniu jakieś takie dziwne dźwięki dochodziły. ale może przesadzam, po 2 tygodniach all inclusive zdarza się słyszeć dziwne dźwięki... :-) pzdr www.asiaiandrzej.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danek Slupsk Re: Z kim lata ALFA STAR?Do AGATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:27 Do jakiego hotelu lecisz? Ja do Palmyry 3 stycznia z Gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Z kim lata ALFA STAR?Do AGATY 26.12.05, 23:31 No to uważaj, ja będe obok w Royal Rojana z 10 osobową ekipą za te zwracanie dupy stawiasz browara :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeVoN Re: Z kim lata ALFA STAR?Do AGATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:46 Alfa lata z: LOTEM, Air Memphis, Helios Airways, Bulgaria Air, CentralWings Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Z kim lata ALFA STAR?Do AGATY 26.12.05, 23:56 Lecisz 3 stycznia z Gdańska lotem MHS 266 czyli rej obsługiwany przez Air Memphis samolotem Airbus 320-211 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danek Re: Z kim lata ALFA STAR? Derduch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 01:16 OK Derduch, masz browara u mnie jest na szczescie all!!! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Z kim lata ALFA STAR? Derduch 27.12.05, 09:09 No u mnie też jest i to do 3.00, także sobie możemy stawiać do bólu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA GGG Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:02 WITAM!BYŁAM WE WRZEŚNIU W HURGADZIE Z ALFA STAR I LECIELIŚMY CENTRAL WINGS DO HURGADY , A W DRODZE POWROTNEJ AIR POLONIA. OBYDWA LOT BYŁY OK.POZDRAWIAM I ZYCZE UDANEGO URLOPU.ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA GGG Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:03 PRZEPRASZAM FISHER AIR WRACALIŚMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danek Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:37 ok Ania dzieki Odpowiedz Link Zgłoś