Dodaj do ulubionych

Z kim lata ALFA STAR?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:30
Witam napiszcie prosze jakie linie lataja do szarm z alfy, naczytalem sie ze
AIR MEMHIS sa na czarnej liscie przewoznikow, podobno maja zmienic lub
zmienili na AIR CAIRO.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:53
      Byłam w czerwcu z Alfą w Sharmie i lecieliśmy z Gda Air Memhis cóż trzesło jak
      w starym czerwonym autobusie,jedzenie niedobre(ciastko deserowe-samobójstwo)
      lepiej wyposażyć sie we własny prowiant szczególnie że zdarzają sie opóźnienia
      lotów,miejsca wyjątkowo ciasne ale niedajmy sie zwariować nie ma co panikować
      pomimo złowieszczych czarnych list o których rownież doszły mnie słuchy
      wybieram sie jeszcze raz z Alfą i Air Memhis w styczniu bo ceny najtańsze.
      • Gość: Agata Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:56
        ps.przewoźnicy prawdopodobnie w zależności od miasta Gda&Wrocław-Air
        Memhis,Wawa-Central Wings.
        • Gość: andrzej Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: 83.168.106.* 26.12.05, 23:05
          strachliwy nie jestem, ale jak na lotnisku w sharmie rozkręcili osłony silnika
          (air memphis), a pod spodem była plama oleju, to nieco się spłoszyłem.
          w powietrzu było ok, ale przy starcie i lądowaniu jakieś takie dziwne dźwięki
          dochodziły. ale może przesadzam, po 2 tygodniach all inclusive zdarza się
          słyszeć dziwne dźwięki... :-)
          pzdr

www.asiaiandrzej.com
      • Gość: Danek Slupsk Re: Z kim lata ALFA STAR?Do AGATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:27
        Do jakiego hotelu lecisz? Ja do Palmyry 3 stycznia z Gdanska
        • derduch Re: Z kim lata ALFA STAR?Do AGATY 26.12.05, 23:31
          No to uważaj, ja będe obok w Royal Rojana z 10 osobową ekipą za te zwracanie
          dupy stawiasz browara :-)
          • Gość: DeVoN Re: Z kim lata ALFA STAR?Do AGATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:46
            Alfa lata z:
            LOTEM, Air Memphis, Helios Airways, Bulgaria Air, CentralWings
          • derduch Re: Z kim lata ALFA STAR?Do AGATY 26.12.05, 23:56
            Lecisz 3 stycznia z Gdańska lotem MHS 266 czyli rej obsługiwany przez
            Air Memphis samolotem Airbus 320-211
            • Gość: Danek Re: Z kim lata ALFA STAR? Derduch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 01:16
              OK Derduch, masz browara u mnie jest na szczescie all!!!
              • derduch Re: Z kim lata ALFA STAR? Derduch 27.12.05, 09:09
                No u mnie też jest i to do 3.00, także sobie możemy stawiać do bólu :-)
    • Gość: ANIA GGG Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:02
      WITAM!BYŁAM WE WRZEŚNIU W HURGADZIE Z ALFA STAR I LECIELIŚMY CENTRAL
      WINGS DO HURGADY , A W DRODZE POWROTNEJ AIR POLONIA. OBYDWA LOT BYŁY
      OK.POZDRAWIAM I ZYCZE UDANEGO URLOPU.ANIA
    • Gość: ANIA GGG Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:03
      PRZEPRASZAM FISHER AIR WRACALIŚMY
      • Gość: Danek Re: Z kim lata ALFA STAR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:37
        ok Ania dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka