Dodaj do ulubionych

mapy raf z okolic Hurghady

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 20:15
Kiedyś na lotnisku w Hurghadzie można było kupić mapę raf (bardzo
szczegółową). Czy ma może ktoś dostęp do tej książki? Nie musi być po polsku
(może być angielski lub francuski - lub w zasadzie każdy iny).
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:17
      Brak odpowiedzi, bo było na tym forum, z całkiem niezłą mapką z internetu - sam
      obejrzałem. Poszukaj!!! Pozdrawiam
    • hispana Re: mapy raf z okolic Hurghady 27.12.05, 11:10
      w kazdym kiosku, w kazdym hotelu nie powinno byc problemu ze zdobyciem mapki
      • Gość: Agnieszka Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:09
        Tak jak wspomniałam na początku, interesują mnie mapy szczegółowe nurowisk
        (typu jak wygląda konkretna rafa a nie zestaw raf - gdzie nie wiadomo co gdzie
        się znajduje pod wodą i na jakiej głębokości). Zobaczę co dostanę od
        lionfish'a, ale jeśli ktoś ma dostęp do wersji drukowanej, to nadal jestem
        zainteresowana.
    • lionfish Re: mapy raf z okolic Hurghady 27.12.05, 11:42
      Czesc,

Mam w wersji elektronicznej mapki nurkowisk z okolicy Hurghady.
      Jeśli jesteś zainteresowana podaj jakiś kontakt do siebie.

Pozdrawiam
      Lionfish
      • Gość: Marek Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:06
        Proszę , moze którejś nie było :
        www.gooddive.com/maps/egypt/hurghada_maps.htm
        www.emperordivers.com/divesites_hurghada.html
        www.goredsea.com/en_travelguide-scubadiving-mapsdetails-divingmaps-divingmap.aspx
        www.divingmaps.com/cgi-bin/region.cgi?country=Egypt
        To chyba wystarczy , w sumie się powtarzaja
        • amat1 Re: mapy raf z okolic Hurghady 27.12.05, 22:30
          super stronki
          • Gość: Marek Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:28
            Jesli naprawde Ci się spodobały - tutaj masz więcej ;) miłej zabawy ;)
            www.google.pl/search?hl=pl&q=diving++maps+hurghada&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

(połącz linka naturalnie ;) ) bo cłay się nie zmiescił
            • Gość: Agnieszka Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:16
              Szkoda było Twojej pracy, skoro ja pisałam o czymś konretnym - książce ze
              szczegółowymi mapami, a nie baardzo ubogich wersjach internetowych...
              Ale może ktoś inny, kto przeczyta tą dyskusję będzie tym zainteresowany...
      • Gość: Agnieszka Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:04
        bardzo proszę :) - zlikwiduj spacje
        agnieszka @ kocjan . pl
        • amat1 Re: mapy raf z okolic Hurghady 28.12.05, 22:40
          Dzięki Marek!
          mnie pomogłeś.
          cyt:"Szkoda było Twojej pracy, skoro ja pisałam o czymś konretnym - książce ze
          szczegółowymi mapami, a nie baardzo ubogich wersjach internetowych..."
          Kulturalni ludzie mówią- dziękuję
          Mam nadzieję że już Ci nikt nie odpiszę
          • Gość: Agnieszka Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:43
            czasami następuje taka chwila, w której trzeba zamilknąć...
            problem polega na jej wyczuciu...
    • Gość: Magda Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: 62.135.34.* 02.01.06, 11:20
      chodzi o taki album?
      • Gość: Agnieszka Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:25
        Książeczka jest formatu B5 zszyta oczkowo (taką sprężyną). To szycie jest
        bardzo charakretystyczne - po nim w zasadzie można poznać.
        • Gość: Maciek Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.such.nat.hnet.pl 03.01.06, 15:03
          Ksiazke ta mozna bylo kupic w sklepie FOCUS na przeciw hotelu Bella Vista jak
          ktos z Twoich znajomych tam bedzie to po prostu go tam wyslij i niech Ci ja
          kupi. Niestety ksiazka ta nie posiada wszystkich raf z okolic Hurghady:( sa tam
          umieszczone tylko te najbardziej popularne. Moze znajdziesz kogos na forum kto
          pomoze Ci znalesc te brakujace. Ja niestety nie mam na to w tej chwili czasu.
          Moze za kilka tygodni moglbym sie tym zajac:)
          Pozdrawiam
          • Gość: Malediwy Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:53
            Gdy byłem pierwszy raz w Hurghadzie widziałem na lotnisku taką książkę w języku
            ang. Nie kupiłem a potem żałowałem. Długo szukałem w Polsce i kiedy już się
            poddałem nagle w jednej z księgarni widzę: "Hurghada - M. Czerwone - Przewodnik
            Podwodny". I to w języku polskim. Opis najbardziej popularnych raf M.Cz. planami
            nurkowania. Można wykorzystać żeby dowiedzieć się conieco o danej rafie i można
            na jej podstawie również zaplanować swoje nurkowania. Książka powinna być
            jeszcze dostępona w księgarni w której kupiłem. Jeśli podasz email postaram Ci
            się zeskanować kilka stron dla przykładu.
            • Gość: Agnieszka Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:23
              mój mail jest "pare pięter" wyżej :)
              z góry dziękuję :)
          • Gość: Agnieszka Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:24
            dzięki :)
            • Gość: obs Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 13:35
              Agnieszka,a kliknij prześlij dalej i do mnie
              Z góry dzięki
              1144 małpa wp.pl
              • Gość: Agnieszka Re: mapy raf z okolic Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 14:14
                ok
                wyślę Ci też to, co już od innych dostałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka