Dodaj do ulubionych

Pytania dot. hoteli zamieszczajmy na forum HOTELE!

10.01.06, 10:44
Prośba ta nie jest z mojej strony podyktowana jakimiś chęciami wprowadzania
porządków, lecz jedynie chęcią zgromadzenia jak największej ilości informacji
dotyczących hoteli w jednym miejscu.

Pomyślcie jak niewiele osób korzysta na tym forum z wyszukiwarki (1%?!), a
teraz zastanówcie się, czy podając odpowiedź np. na temat podgrzewanej wody w
basenie, All Inc. w danym hotelu, czy godzin otwarcia barów, nie odpowiadacie
zaledwie jednej osobie, gdyż wątek spewnością za kilka dni spadnie ze strony,
a kolejna osoba zada to samo pytanie, gdyż na forum EGIPT-HOTELE tak istotna
informacja dla wielu wyjeżdżających się nie znalazła.

Tutaj również prośba do tych, którzy wrócili z EGiptu, a na razie nie wpisali
swoich spostrzeżeń dotyczących hotelu, w którym przebywali, na forum HOTELE!
Napiszcie tam choć 2-3 zdania, odnieście się do wpisów poprzedników, może
uzupełnijcie je o coś co Waszym zdaniem jest istotne.

Z góry dziękuję.
PC_Maniac
Obserwuj wątek
    • kruszynka301 Re: Pytania dot. hoteli zamieszczajmy na forum HO 10.01.06, 11:46
      niestety, forum hotele jest prawie martwe, więc zamieszczanie pytań np o baseny
      z podgrzewaną wodą na hotelach, kiedy odpowiedź potrzebna jest w miarę szybko,
      naprawdę mija się z celem. Na tamtym forum są ogólne wiadomości o hotelach, a
      nie szczegóły.
      • pc_maniac Re: Pytania dot. hoteli zamieszczajmy na forum HO 10.01.06, 12:07
        Martwe? No to nic tam nie piszmy, to na pewno przestanie być marte.

A tak przy okazji, czy o "martwości" tamtego forum świadczy po kilka wpisów
        dziennie? Myślę, że nie. Poprostu tutaj porusza się więcej tematów związanych z
        Egiptem, ale już kiedyś o tym pisałem - jeśli nie potrzebne jest tamto forum,
        to przecież można go skasować, a jesli sami nie będziemy na nim gromadzić
        wiedzy o hotelach (bo przecież biura podróży tam wpisywać się nie będą) to
        faktycznie nie ma sensu sobie głowy zawracać forum Hotele.
        • Gość: Q Re: Pytania dot. hoteli zamieszczajmy na forum HO IP: *.acx.pl 10.01.06, 22:43
          Właśnie, pod wpływem tego listu, chciałem dopisać opinie o hotelu, w którym
          byłem w lipcu 2005, ale niestety trzeba się logować, a ja jestem leniwy i mi się
          nie chce. A nawet jeśli się zarejestruję to zaraz zapomnę jaki jest login i hasło.

Czy to jest dobry pomysł, żeby trzeba było się tam logować?

Pozdrawiam
          Q
          • pc_maniac Re: Pytania dot. hoteli zamieszczajmy na forum HO 11.01.06, 01:20
            To logowanie to jest rzecz, która mnie najbardziej irytuje w tym forum.
            Wielokrotnie rozmawiałem o tym z administratorem Gazety.pl i stwierdził, że
            niestety nie można tego zmienić, a jedynie informuje mnie, że na wszystkich
            forach gazety.pl będzie to niedługo wymóg. Niestety pierwszy rozmowa ta
            przeprowadzona była prawie 2 lata temu i jak widać wcale wymóg logowania na
            innych forach nie wszedł (jak chociażby na forum Egipt, które już w połowie
            zeszłego roku również miało być dostępne przy pisaniu postów po zalogowaniu.

Jednak przecież dla "leniwych" na forum HOTELE założyliśmy uniwersalny login,
            który zresztą widnieje na stronie głównej u samej góry:
            login: egipt-hotele
            hasło: turysta

Cóż ja biedny żuczek mogę zrobić gdy admin gazety.pl się uparł?
            • pc_maniac Re: Pytania dot. hoteli zamieszczajmy na forum HO 13.01.06, 13:04
              ^up^
              • wojtek37k Do PC 18.01.06, 21:11
                Cześć PC , masz rację z porządkiem na forum , tylko kto odpowiada na forum
                hotele na jakieś pytania , ty , derduch , stiwi , miriam ,(moja faworyt)
                pipipipi itd., kto , bo mówiąc szczerze nieliczne odpowiedzi na pytania nie
                pochodzą od postaci ktore brylują na tym forum , wyjeżdżają często do Egiptu .
                Pytających , grzecznie odsyła się w niebyt , aby forum ładnie wyglądało .
                Proponowałbym w takim razie , osobne forum dla kursów walut "EGIPT-KURSY
                WALUT", wycieczek fakultatywnych "EGIPT-OBJAZDY", oraz miłośniczek płci
                brzydkiej o śniadej cerze "EGIPT-TE PIĘKNE CHŁOPAKI" . Ja przed pierwszym
                wyjazdem do egiptu zadałem pytanie odnośnie hotelu w obu miejscach ,najpierw na
                forum HOTELE , jak myślisz gdzie znalazłem jakieś odpowiedzi . Forum ładnie
                wygląda bez powtarzających się pytań o hotele , jeszcze ładniej z tematami co
                jakiś czas takimi jak ten , ale do kogo odsyłacie , stali bywalcy Egiptu tych
                co jadą tam pierwszy raz , sami nie odpowiadacie na nieliczne zadawane tam
                pytania . Proszę o merytoryczną bez złośliwości dyskusję , gdzie mają się
                podziać nowi zaglądający na forum , pytający o hotele , straszy się ich
                tylko ,że trafili pod niewłaściwy adres (np.pipipipi), mnie to spotkało. Tam
                (Egipt-HOTELE) wiekszość pytań pozostaje bez odpowiedzi . To jest z całą
                pewnością propagowanie we właściwych sposób wyjazdów do Egiptu . To forum nie
                ma aż tylu nowych wątków dziennie , aby nie można było przeżyć jeszcze kilku .
                Wątki spadają to prawda , sytuacja w hotelach się nieraz zmienia to druga
                prawda , to co ktoś napisał w 2004 czy 2005 , może być nieaktualne w 2006 .
                Piramidy jak stały , tak stoją , dolina Królów układ grobowców ma zawsze ten
                sam , a w hotelach sytuacja potrafi być dynamiczna .
                Pozdrawiam serdecznie Wojtek
          • annie2003 Re: Pytania dot. hoteli zamieszczajmy na forum HO 13.01.06, 13:12
            a czy wpisanie 2 słów to rzeczywiście taka straszna sprawa? lenistwo jest tu
            kiepską wymówką..
            • pc_maniac Re: Pytania dot. hoteli zamieszczajmy na forum HO 18.01.06, 11:18
              ^up^
    • pipipipi Miszczu, Amiku, Turysto, "Zdrowy rozsądku" ... 13.01.06, 17:27
      Gość portalu: zdrowy rozsądek napisał(a):

> A może tak maniac nie zawracaj dupy!!!!!!
      > To nie jest twoje forum i nie musisz odpowiadać. Nikt cię o to od dawna nie
      pro
      > si!!
      > Będziemy zadawać takie pytania jakie chcemy i kiedy chcemy.
      > A tobie G......do tego
      > Ojciec dyrektor się znalazł...

Miszczu, Amiku, Turysto, "Zdrowy rozsądku" Twoje tym bardziej nie jest więc
      spauzuj, bo niedługo dojdziesz do takiej wprawy, że już z samym sobą będziesz
      prowadził tu konwersację, jak w pewnym watku, o którym wiesz, że zacząłeś już
      ze sobą pisywać.

• wojtek37k Re: Miszczu, Amiku, Turysto, "Zdrowy rozsądku" .. 18.01.06, 20:31
        Kilka loginów to chyba i twoja specjalność , więc nie bądź śmieszny(a) i nie
        zwracaj komuś uwagi .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka