Gość: Ktoś IP: *.crowley.pl 19.01.06, 14:56 Witam, proszę o info jak przeszukać forum Egipt w archiwum od samego początku istnienia. Chcę poczytać wszystkie wątki. Nie mogę sobie z tym poradzić w archiwum. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś Re: Archiwum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:27 I co, nikt mi nie pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiowa Re: Archiwum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.06, 20:36 nie wiem czy dokładnie tu znajdziesz odpowiedź, ale może się przyda: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2772336.html szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Archiwum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:37 Dzięki za chęci. Dotarłem do wyszukiwarki i dalej nie wiem jak odnaleźć wszystkie wątki od początku istnienia forum Egipt. Czy Tobie się to udało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Archiwum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:16 Naprawdę nikt nie wie jak to zrobić??? Może moderatorzy pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleopatra Re: Archiwum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.06, 20:25 Moim zdaniem trzeba napisać do administratora forum Egipt albo w ogóle głównego bo na tej samej zasadzie działają wszystkie archiwa. Moderatorzy raczej nie pomogą (chyba że sami znają tę tajemnicę). Ewentualnie tak jak ktoś podał - link do forum o forum - tam można zapytać, może ktoś miał ten sam problem. Mi się tylko udawała taka sztuka w przypadku szukania konkretnego hasła, ale tak żeby poprzeglądać wątkami niestety nie :( Odpowiedz Link Zgłoś