Gość: gora150 IP: *.trustnet.pl 26.01.06, 20:31 Bede wdzieczna za wszelkie informacje od kogos kto byl w tym hotelu. Mam jeszcze 2 dni na decyzje Titanic resort czy alladin i nie wiem co wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel Re: titanic resort czy ktos byl IP: 194.44.247.* 27.01.06, 08:24 to tak jak ja, tez zalozylem tu posta, babka z biura poleca titanic bo jest za darmo aquapark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 10:22 Ja tam w ciemno zarezerwowałem. Poczytałem opinie z forum z wyszukiwarki oraz Niemców z serwisu z opiniami - niewiele ich, ale wszystko nowe hotel, staraja sie, w tym faktycznie bezpłatny akwapark. Już tak juz spedzałem wakacje - z akwaparkiem gratis- dzieci maja radoche, nawet małżonka przekonała sie ze czarna rura to cos dla niej. Jade 24 .06 z neckermanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek B Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.crowley.pl 29.01.06, 19:14 My także wyjeżdżamy ale 22.06 do tego hotelu z biura Sun&Fun, chyba będzie super, my jedziemy z dwójką dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:33 cześć my wyjeżdżamy 15 czerwca mam nadzieję że się spotkamy.my jedziemy z 10- letnią córką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:34 ile lat mają wase dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.toya.net.pl 27.01.06, 12:12 Gość portalu: pawel napisał(a): > to tak jak ja, tez zalozylem tu posta, babka z biura poleca titanic bo jest za > darmo aquapark To załóż jeszcze 2 wątki, forum będzie przejrzystsze. Czemu jednak nie zrobisz tego na forum hotelowym? Lenistwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:30 Zdaje się,że opisu tam nie ma. Zbyt nowy hotel. W wyszukiwarce jest kilka postów. Ale żaden nie daje podstawowych informacji. Jeden widział, inny coś tam pisze a aquaparku. Nie do konca jest tak jak piszesz, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:51 www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g297549-d583951-r4359945-Titanic_Resort_Aqua_Park-Hurghada_Red_Sea_and_Sinai.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.acx.pl 29.01.06, 17:30 Byłem w Ali Babie i miałem raz darmowe wejście aquaparku. Wybierz Alladina. Titanic nie ma plaży i basenu do popływania praktycznie też. Jest dużo zjeżdzalni ale są obe bardzo nie przyjemne. Bardzo szybkie i woda leci po twatzy, nie ma jak oddychać. Po godzinie byłem wyleczony z tego aquaparku. Dzieci też. Będąc w Alladynie będzesz mieć możliwość jednego wejścia do aquaparku. Będąc w Titanicu będzesz mieć możliwość kożyatnia z plaży Alibaby, Alladyna i Jasmina, ale nie będzie działać all incusive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 18:15 to jednorazowe wejscie do titanica bedac w ali babie jest mozliwe z jakiegos okreslonego biura czy tez nie ma roznicy z ktorego biura ma sie wczasy? Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: titanic resort czy ktos byl 29.01.06, 18:30 Wejscie ma Neckerman(100%)iTUi(chyba),reszta za kase.Jak jestes z Titanica all in masz na Alladynie (100%). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: titanic resort czy ktos byl IP: 217.8.165.* 31.01.06, 20:44 Widziałem jak pogonili z baru Niemców z Titanica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 23:53 My lecimy w czerwcu. Słyszeliśmy że hotel jest nowy, otwarty w czerwcu ub. roku. Aqua park rewelacyjny.Lecimy z SUN&FUN w b. dobrej cenie.Jedynym minusem może okazać się brak własnej plaży i korzystanie z tej przy ali baba palace, ale niekoniecznie... Nie możemy się już doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ircia240 Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:40 Ja również się wybieram 25-05-2006 z sun & fun do "Titanika..........." lecę z Wa-wy. Też mam bardzo mało informacji na temat hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: titanic resort czy ktos byl IP: 217.8.165.* 31.01.06, 20:46 Ja w tym aquaparku byłem i mam odmienne zdanie. Po godzinie dałem sobie spokój. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:36 którego czerwca wylatujecie. cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:51 Jaki hotel w konsekwencji wybrałeś? Nika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gora150 Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.trustnet.pl 30.01.06, 18:54 Titanic - od 11 maja 2 tyodnie biuro Sun & Fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 00:32 Koniecznie napisz jakie wrażenia i udanej wyprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gora150 Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.trustnet.pl 31.01.06, 19:22 Na pewno napisze cosik po powrocie. Mam nadzieje, ze same dobre rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: titanic resort czy ktos byl IP: 194.44.247.* 02.02.06, 14:52 ja jestem od 04.05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubalski Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:10 Witam! właśnie wróciłem 2 02.Hotel nowy aqua park w cenie pobytu a dla obcych po 20 euro za dzień.Pokoje wielkie,czyste no i całość nowa,no może po jednym sezonie.Byliśmy z sun&funa wersja all.Bardzo tanio i biorąc pod uwage trzy hotele po drugiej stronie ulicy /alibaba,jasmin,alladyn/to tytanic ze swoimi basenami i dużym aqua parkiem jest naprawdę godny polecenia.Na plażę wozi bus hotelowy .Minusem jest to, że te cztery hotele są położone na uboczu a do miasta busem za 2 funty od osoby jedzie sie ok 20 minut.I jeszcze jedno baseny mają zimna wode a w aqua parku woda ciepła.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfa Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:08 Witam Proszę Cię o informacje. Czy prawdą jest że odległość od plaży to ok. 1 km ?? Czy zasadą jest dojazd busem, czy te można uskuteczniać spacerek ?? Jak oceniasz all inclusive? Pozdrawiam. Nimfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubalski Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:09 Witam! Myślę,że jest dużo mniej jak kilometr,spacerkiem spoko.Bus co 15 minut w ciągu dnia,po południu co 30 min.Jedzenie jak na okres po sezonie całkiem niezłe.Ale uwaga!W sezonie jak zapełnią sie pokoje i dowalą goście z innych hoteli do aqua parku to musi być niezły kocioł.Bo powierzchnia tego obiektu jest bardzo mała jak na hotel w Hurghadzie.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 19:50 Mam pytanie jak jest z ta głośnością w Titanicu? Wybieram się z małym dzieckiem i interesuje mnie czy np. wieczorem jest cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olkas Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:49 Hej Aqua park jest czynny do 17-ej.Potem robi się spokojniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: titanic resort czy ktos byl IP: 194.44.247.* 09.02.06, 18:44 jesli dzieciak nie placze to tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: titanic resort czy ktos byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:39 masz jakies zdjecia z hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Jeszcze raz proszę - rozmawiajcie na forum HOTELE! 17.02.06, 18:13 Jeszcze raz apeluję o zadawanie pytań związanych z tym hotelem na forum EGIPT- HOTELE. Każda informacja, która znajdzie się tutaj niestety po dość krótkim czasie jest już nieosiągalna dla nowych forumowiczów, gdyż wątki spadają w lawinowym tempie na dalsze strony. Zaś forum HOTELE jest odwiedzane przez dużo większą ilość internautów niż forum Egipt, gdyż wpisanie nazwy hotelu w wyszukiwarkach, w zdecydowanej części kierują właśnie na forum HOTELE, a nie tutaj. Naprawdę szkoda by tak istotne informacje o hotelach poprostu się marnowały. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opek Re: Jeszcze raz proszę - rozmawiajcie na forum HO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:09 Przykro mi ale tego hotelu nie ma na forum HOTELE, więc jak rozmawiać...? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Do Opek 04.03.06, 23:20 Fakt, liczyłem, że ktoś z Was założy wątek o tym hotelu(ale się nie doczekałem i założyłem sam). Wkleiłem tam opis Grubalskiego jako cytat, mam nadzieję, ze nie będzie miał o to pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś