Dodaj do ulubionych

dobre jedzonko

28.01.06, 19:45
Ponawiam moje pytanie: czy zna ktoś dobre "knajpki" w Dahar? Co możecie mi polecić? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Angi Re: dobre jedzonko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 20:06
      Dlaczego "knajpki" bierzesz w nawias ??
      • magda.e Re: dobre jedzonko 28.01.06, 21:41
        Pisząc "kanjpiki" mam na myśli- bary, restauracje etc. A "knajpki" to tak ogólnie.
        • Gość: ahmed Re: dobre jedzonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 01:23
          " " to nie nawias tylko cudzyslow
          • derduch Re: dobre jedzonko 29.01.06, 09:03
            Gość portalu: ahmed napisał(a):

> " " to nie nawias tylko cudzyslow

Ale pusty więc się nie liczy.
            • magda.e Re: dobre jedzonko 29.01.06, 17:53
              Ok! Ale czy możecie przestać rozpisywać sie na temat " " i w zamian napisac mi coś konkretnego ad. dobrego jedzonka w Dahar? Pozdrawiam
              • derduch Re: dobre jedzonko 29.01.06, 18:11
                Nie nudź ;-) Od strony Dahar przy pierwszym rondku jest El Joker. pyszne i tanie
                owoce morza.
                • magda.e Re: dobre jedzonko 29.01.06, 19:48
                  Z tego co wiem to El Jocker (jak również El Mina z równie pysznymi owocami morza) jest w Sakkali a ja pytam konkretnie o Dahar :)
    • Gość: rezydenrka Re: dobre jedzonko IP: 212.103.188.* 30.01.06, 11:45
      witam ponownie!
      dlaczego pytasz o knajpki w Dahar? Od twojego hotelu do samego centrum Hurghady
      (o wiele ciekawszego niz Dahar) masz 5minut busikiem, wiec polecam abys tam
      odwiedzala knajpki i spedzala czas wolny. Restauracje rybne- El mina i El Joker
      sa prawie kolo siebie, ale jak mialabym doradzac to polecam El mina, bo tansze
      jedzenie i o wiele lepsze. Jeli chodzi o knajpy w samym centrum Sakkali to
      polecam Moby Dicka, gdzie mozesz dobrze zjesc, napic sie piwa, ale rowniez
      spedzic czas w milej atmosferze. A jesli bys chciala pobawic sie w nocy to
      polecam pub Bonanza Red- polaczenie pubu, dyskoteki. Dobra muzyka, cos do picia
      oraz mila atmosfera. A jak znudza ci sie tutejsze przysmaki zawsze mozesz
      odwiedzic Mc Donalda lub Pizza Hut.
      Natomiast w Daharze odwiedz bazar i aquarium, bo poza tym to nie ma nic
      ciekawego.
      Pozdrawiam
      • magda.e Re: dobre jedzonko 30.01.06, 19:54
        Dzieki Rezydentko za info. A dlaczego pytam o jedzenie w Dahar? Ponieważ te w Sakalli znamy i chcieliśmy spróbować czegoś nowego:) Bazar w Dahar jest również nam znany ale pierwszy raz słyszymy o "akwarium". Jak możesz to napisz co to takiego i konkretnie gdzie można znaleźć? Pozdrawiam
    • Gość: rezydentka Re: dobre jedzonko IP: 212.103.188.* 31.01.06, 12:27
      witam :-)
      akwarium znajduje sie miedzy hotelem empire i shedwan (oczywiscie w dahar).
      Otwarte jest od 9 rano do 22. Bilet wstepu kosztuje 15 L.E. Akwarium jest po
      remoncie, mozna powiedziec ulepszone. A zobaczyc mozna wszystko co zwiazane
      jest z Morzem Czerwonym.
      Pozdrawiam
      • magda.e Re: dobre jedzonko 31.01.06, 17:07
        Raz jeszcze stokrotne dzięki. Pozdrawiam :)
        • corrina_f1 Re: dobre jedzonko 31.01.06, 17:56
          www.egipt.republika.pl/rep/corrina2.htm
          W "Kulinarnej Hurghadzie" znajdziesz kilka przydatnych nazw i adresów, których
          poszukujesz.

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka