Dodaj do ulubionych

Hotel 5* - piękna rafa????

27.02.06, 15:55
Proszę podajcie hotele luksusowe 5* z piękną rafa na swojej plaży...dzięki
Obserwuj wątek
    • 100krocia Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 27.02.06, 17:29
      Hilton Waterfalls Resort w Sharm El Sheikh.
      Płycizna jakieś 20 m i urwanie - sciana z rafą :)

Kilka zdjęć w galerii na:
      www.sharm.prv.pl
      • madzia112 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 27.02.06, 18:54
        Pyramisa w Shark's Bay, Sharm. A więcej poczytaj w stosownym dziale Hotele ;-)
        • Gość: alexa Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 19:32
          pyramisa moze i ma 5* ale luxusowym to go nazwac raczej nie mozna:)
          • madzia112 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 27.02.06, 19:39
            Wiadome, ze gwiazdka gwiazdce nierówna ( szczególnie w Egipcie ) ale w budynku
            głównym nie jest źle :)
    • kreola Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 27.02.06, 23:28
      Hilton Sharks Bay, najnowszy Hilton w Sharmie, ale niestety niezwykle rzadko
      dostepny w polskich ofertach.
      Rafa przepiekna, warunki doskonale, piekne baseny, swietne zarcie, opieka dla
      dzieci, klub nocny, plaza niewielka ale kto by lezal na plazy jak pare metrow
      dalej zaczyna sie niezwykly swiat :)
      Calkiem niezly, choc mniej luksusowy jest Faraana Club i jest lepiej usytuowany
      - pomiedzy Naama Bay a Old Market i rafe tez ma piekna i na miejscu jest centrum
      nurkowe. W Hiltonie ostatnio nie bylo, ale moje ostatnio to bylo ze 3 lata temu.
      • kreola Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 27.02.06, 23:29
        A jeszcze mozesz poszukac Savoy w Sharks Bay albo Foor Season, to zalezy jak
        luksusowy ma byc hotel. Generalnie w Sharks Bay sa fajne rafy.
    • Gość: doro Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:24
      Savoy 5* Sharm - jest on naprawdę luksusowy i ma przepiękną rafę.
      • Gość: nin10 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:14
        Radisson Sas. Jest 20km od Namma Bay, ale rafa przepiękna ze ścianą.W swej
        ofercie ma Alfa Star i Itaka
    • Gość: aawk Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:59
      dziękuje Wam bardzo!!naprawde mi pomagacie..bo juz w tym gaszczu hoteli sie
      gubie..:)
      • ewqa31 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 01.03.06, 12:22
        Gość portalu: aawk napisał(a):

> dziękuje Wam bardzo!!naprawde mi pomagacie..bo juz w tym gaszczu hoteli sie
        > gubie..:)

Aawk - i który hotel wybrałaś, bo ja też już się pogubiłam...Myslę o Ibreotel
        fanara ale już nie wiem czy to najlepszy wybór - po przeczytaniu wszystkich
        wypwoiedzi na forum hotele mam mętlik w głowie. chciałabym i luksusowo i z
        piękna rafą....
        Help:))
        • Gość: aawk Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:52
          szczerze??robie właśnie ranking, 4* jak juz to tylko w ocenie tui i jesli
          pojade do 4* to wlasnie tylko do tych kt. w swojej ofercie ma tez tui, potem
          zrobilam liste hoteli 5* do 3000zl i teraz szukam na forum wypowiedzi o nich
          jak skoncze zamieszcze wynik tutaj, poki co prym wiedzie Tropicana Grand Azur z
          rafa ale silnym pradem:)a co do Iberotel Fanara, jest na liscie faworytow,
          wlasnie ze wzgledu na rafe i na ocene tui..napiszesz tez na co sie zdecydowalas?
          dzieki:)
        • Gość: daniel Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: 217.97.146.* 01.03.06, 12:53
          dobrze wybrałaś nic się nie martw Ibo Fanara jest super
          • ewqa31 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 01.03.06, 13:06
            Tylko niestety Iberotel Fanara jest drogi... bo ja bym chciała z widokiem na
            morze, a takie pokoje ma w swojej ofercie w tym hotelu wyłacznie TUI no i
            wychodzi mi ok. 3300 na osobę na tydzień w kwietniu....drogo, więc szukam
            dalej:))ale wygląda na to, że na razie fanara jest faworytem moich poszukiwań.
            • alex359 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 02.03.06, 08:56
              zgadzam sie jest drogo, ale jak juz sie zdecydujesz i tam polecisz to bedziesz
              wiedziala za co zaplacilas, naprawde warto!
            • Gość: anka-nika Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: 80.249.6.* 03.03.06, 10:09
              Wprawdzie my lecimy w czerwcu,
              ale znaleźliśmy tanie biuro w krakowie, które ma oferty wszystkich znanych
              touroperatorów, między innymi Iberotel Farana i sąsiednią, troche tańszą Fanarę
              (o ile nie pomyliłam/zamieniłamnazw). Robiliśmy
              rozeznanie i są dużo tańsi niż jakiekolwiek inne biuro (nawet się
              zastanawialiśmy dlaczego, ale na forum znaliźliśmy dobre opinie - mam nadzieje,
              że dobrze szukalismy, i że nic sie nie zmieniło...) Nie jestem pewna, czy mogę
              to tu napisać, ale za Iberotel Faranę (niby ten lepszy) płacimy 9200zł za 14
              dni 2+2 (dzieci 9 i 11 lat)plus ubezpieczenie od rezygnacji 300zł, plus
              wizy.Aha, i jeszcze dostajemy gratis wycieczkę na Górę Mojżesza. To sporo
              taniej, niż podane przez Ciebie 3300 na osobę za 7 dni. Tyle, że bez widoku na
              morze, ale jak dla mnie piekny ogród - wystarczy :)
              Podejrzewam, że oferty na kwiecień nie powinny być droższe? A sprawdź na
              www.sunny-holiday.pl (tylko, że tam chyba nie ma cen, tylko trzeba dzwonić.
              • Gość: anka-nika Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: 80.249.6.* 03.03.06, 10:23
                Sprawdziłm te nazwy i oczywiście pomyliłam je. Cena dotyczy Ib. Fanary :)
    • aawk Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 02.03.06, 17:24
      a wiec Radisson sas Taba 5* all inclusive tydzien wraz z doplata do pokoju z
      widokiem na morze za cale 2040zł:)samolot z wawy do Taby w sobote 6 maja:)
      dlaczego ten?bo podobno jest tam dzicz, pustkowie, piekna nienaruszona rafa
      nawet zolwie i mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie, mam dosc kurortow:)a poza
      tym z okna wychodza na Arabie Saudyjska...;);)
      • Gość: wirk Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: *.chello.pl 03.03.06, 23:00
        Wszystko sie zgadza poza piękną nienaruszoną rafą. Jest rafka w szczątkowym
        wymiarze.
        • 45s11 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 06.03.06, 13:45
          Byłem w Fanarze 2 tyg. jesienią.Tylko Neckerman i TUI mają oferty pokoi z
          widokiem na morze - ceny wysokie ale warto ,bo raz się płaci a potem długo,
          długo wspomina.Byłem w Egipcie już 10 razy, ale z taką ofertą wyżywienia
          spotkałem się po raz pierwszy.Wieczorami na spacer 5 min.drogi do kompleksu
          rozrywkowo-handlowego LEILA-WALEILA.Potrzebowałem 3 dni aby zaliczyć całą rafę.
          • alex359 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 06.03.06, 14:21
            nic dodać nic ująć 45s11
    • Gość: vega1 Re: Hotel 5* - piękna rafa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:45
      lti tropicana grand azur
      ***** !!! S U P E R !!! *****
      www.tropicanahotels.com/en/azure/az_gallery.php?l=1&hid=7&
      www.lti.de/englisch/aegypten.html
      byłem i będę tam znowu!
      • egipt-hotele Re: Hotel 5* - piękna rafa???? 07.03.06, 15:50
        Sheraton Sharm ( zaznaczam, ze 5 gwiazdek ma tylko main building) Rafa swietna,
        masy ryb. polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka