Dodaj do ulubionych

Odsprzedam PILNIE wyczieczkę do Egiptu

27.04.06, 20:54
Wycieczka z przelotem w terminie od 04.05.2006 do 11.05.2006 do Hurghady w Egipcie. Dla dwóch osób dorosłych i dziecka. Hotel Alladin Beach Resort **** (hotel 4 gwazdkowy)All inclusive.

Hotel położony 17 km od Sakkali i 25 km od Downtown, 15 km od lotniska w Hurghadzie. Bezpośrednio przy piaszczystej plaży.

Pokoje z klimatyzacją rozmieszczone w bangalowach wyposażone w łazienkę z toaletą, suszarkę do wypożyczenia w recepcji (bezpłatnie), telefon, TV-Sat i lodówkę oraz balkon lub taras.

Cena 4200,00zł

tel. kom. 0693-517-571
Obserwuj wątek
    • Gość: rrr Re: Odsprzedam PILNIE wyczieczkę do Egiptu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.06, 07:02
      to cena katalogowa? czy możliwa negocjacja ceny?
    • Gość: zmagda Re: Odsprzedam PILNIE wyczieczkę do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:39
      Z jakiego miasta jest wylot?
    • duniabajul1 Re: Odsprzedam PILNIE wyczieczkę do Egiptu 28.04.06, 08:48
      Cena jest już obniżona ale zawsze można ponegocjować.
      Wylot jest z Katowic.

Jak są jakiekolwiek pytania prosze dzwonić
      • Gość: Grzesiek Re: Odsprzedam PILNIE wyczieczkę do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:05
        Czy jest możliwe i czy interesuje kupno połówki - tzn. jedna osoba? bym
        ewentualnie się namierzał na ostatnia chwilę, gdyby NIC Wam nie wyszło!!!
        • duniabajul1 Re: Odsprzedam PILNIE wyczieczkę do Egiptu 28.04.06, 18:57
          Jest opcja odkupienia części.
          Proszę o kontakt telefoniczny.
    • fockx Re: Odsprzedam PILNIE wyczieczkę do Egiptu 28.04.06, 18:56
      Jest opcja odkupienia części.
      Proszę o kontakt telefoniczny.
      • Gość: Grzesiek Re: Odsprzedam PILNIE wyczieczkę do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:15
        Dziękuję, przepraszam, ale rezygnuję, bo znalazłem coś tańszego, a mi w
        zasadzie chodzi tylko o lot! Powodzenia!
        Grzesiek
        • szpiro do Grzeska 30.04.06, 21:12
          Dlaczego lecisz sam?
          • ivis Re: do Szpiro 30.04.06, 23:18
            bo czasem nie ma z kim - bywa. Ja też lecę sama
            Pozdrawiam
          • Gość: Grzesiek Re: do Grzeska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 00:13
            zawsze latam sam i w zasadzie mi z tym dobrze. No ale gdyby jakaś sympatyczna
            niewiasta chciała, to bym się nie obraził...
            • ivis do Grzeska 02.05.06, 15:25
              szukałam w tamtym roku bratniej duszy na wylot - niestety :(
              więc w tym roku zaklepałam przelot a teraz szukam hotelu - to tak po
              kobiecemu :))

Zawsze można sie dogadać, a i jakoś tak dziwnie ciagle samemu jeździć, czasem
              chciałoby sie do kogoś odezwać, zwrócić uwage na jakiś detal, widok etc. może
              kiedyś taka chwila i wyjazd nastąpi :)

pozdrawiam i fantastycznych wrażeń życze
              ivis
          • Gość: michal Re: do Grzeska IP: *.skane.se 02.05.06, 22:09
            napisz
            • Gość: ivis Re: do Grzeska IP: *.galileusz.3s.pl 02.05.06, 22:17
              ????
              • Gość: Grzesiek Re: do Grzeska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:44
                Kochani! Trafiła mi się fantastyczna okazja po znajomości na "super last" -
                zdradzam Egipt (i tak tam będę w wakacje z wielu powodów, w tym osobistych!)i
                lecę na tydzień do Maroka za pół ceny!!! Od zawsze Marrakesh był dla mnie
                miejscem kultowym i teraz mam okazję go obejrzeć! Po powrocie w połowie maja
                bardzo chetnie opisze swoje wrażenia - jeśli ktoś będzie chciał!!!
                Gdybym wiedział wcześniej o różnych bratnich duszach... ZAWSZE latałem sam do
                Egiptu i mimo że nawet na tym forum szukałem towarzystwa to mi jakoś nie
                wychodziło! Co -rawda samotność ma też swoje dobre strony - nie zależysz od
                nikogo, ani nie jesteś za nikogo odpowiedzialny, ale czasem - w moim przypadku
                siedząc na tarasie bungalowu ze szklaneczką whisky w ręku i obserwując zachód
                słońca nad laguną - chce sie podzielić z tą drugą osobą wrażeniami, dlatego co
                poniektórych dobrze rozumiem!!! Lipiec lub sierpień wybieram się do mojej
                ukochanej ElGouny i wtedy bardzo chetnie kogoś doproszę, kto zaakceptuje mój
                system: tutaj płatność tylko za bilet lotniczy, na miejscu za hotel (bungalow
                na wodzie + HB) - wychodzi ok. 18$ DZIENNIE przy dwóch osobach!!! Uważam, że to
                cholernie tanio, dlatego jest to moja baza wypadowa!
                Pozdrawiam
                Grzesiek
                • Gość: lurie Re: do Grzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:51
                  czytając na poczatku Twoje posty nie bardzo mi się to wszystko co piszesz
                  podobało ale... wakacje i to w formie jaką opisujesz - czemu nie?
                  jeśli tylko uda mi się dostać urlop (co nie jest takie pewne do końca) mam
                  nadzieję, ze cie tu znajde bo chyba w tym roku też będę szukała towarzystwa
                  (znajomi jadą do Chorwacji:( )
                  • Gość: Grzesiek Re: do Grzeska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:14
                    Tu bywam stałym gościem, choć się nie loguję, natomiast na bratnim forum
                    hurghadzkim występuję jako "goopi-yelon" i zawsze tam zapraszam na priva!!!
                    Pozdrawiam
                    PS A tak nawiasem Chorwacja też piękna - się było, się widziało całą byłą
                    Jugosławię - od Sarajewa (tak!) i Dubrovnika po Istrię i jaskinie w Postojnej!
                    Ale jednak to nie jest to tchnienie "gorącej historii" co w Egipcie!!!
                • Gość: ivis Re: do Grzeska IP: *.galileusz.3s.pl 03.05.06, 21:25
                  Gratuluję wyjazdu do Maroka - będziesz zachwycony. Spędziłam tam trochę czasu,
                  w innym niż teraz stylu wypoczywania. Sam klimat i ludzie niewiele różnią sie
                  od egipcjan. Chociaż Marakesz i Casablanka - miasta przecież kultowe i
                  sztandarowe ciut mnie rozczarowały. Zachwyciłam mnie Sahara, okręty pustyni
                  czyli przemieszczające sie po interiorze karawany - a jednak jeszcze..... a
                  także surowe piękno Atlasu i co dziwne u mnie ;) - cudny Atlantyk.

Zawsze latam sama, przywykłam, ale wypić drinka w miłym towarzystwie,
                  porozmawiać, zjeść z kimś posiłek - rzeczy nie do zrozumienai dla kogoś kto
                  tego nie doświadczył.

We wrześniu lecę z Katowic do Safagi - tylko jeszcze nie wiem gdzie :)

pozdrawiam
                  • Gość: Grzesiek Re: do ivis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 00:08
                    No zobaczymy... już niedługo! A co do Egiptu oczywiście nie wytrzymam i w
                    wakację polecę, tylko jeszcze nie wiem czy lipiec czy np wrzesień! A co do
                    Safagi, to powiem Ci dokładnie to samo - jeśli nie byłaś, to bedziesz
                    rozczarowana!!! A tak wogóle to może pogadamy na jakimś privie?
                    Pozdrawiam
                    • ivis Re: do ivis 04.05.06, 08:34
                      hej,
                      niewiele rzeczy mnie juz może rozczarować :) i tak mam w planach znów gdzieś
                      wybyć z hotelu, bo jednak mnie nosi :) a zawsze sobie obiecuję odpocząć jak
                      rodacy - po Bożemu, cały pobyt na plaży i ponarzekać solidnie............. nie
                      umiem jednak.

priv masz podany, chętnie pogadam

miłego i słonecznego dzionka
                      ivis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka