Dodaj do ulubionych

Bassem z Eximu super przewodnik

IP: *.c152.petrotel.pl 17.05.06, 12:32
Dopiero co wróciłem z Egiptu. Mieliśmy świetnego przewodnika na rejscie -
Egipcjanina imieniem Bassem. Super przewodnik. Bardzo ciekawie opowiadał a do
tego jest bardzo sympatyczny. Chciałem tym oto sposobem podziekować za
oprowadzanie. Niestety taki przewodnik to jeden z niewielu mocnych punktów
Eximu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:56
      Cześć Michał
      My też bardzo mile wspominamy Bassema.Faktycznie ,dzięki Niemu zobaczyliśmy
      prawdziwy Egipt,nie tylko z perspektywy hotelu .Poświęcił nam napewno więcej
      czasu niż wynikałoby to z Jego obowiązków .Dzięki Niemu rejs był super!
      Pozdrawiam - babcia Magdy
      • Gość: renia Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:02
        Całym serduszkiem przyłączam się i popieram opinie przedmówców.Bassem jest
        wspaniałym przewodnikiem i do tego niezmiernie serdeczną osobą, na której pomoc
        zawsze można liczyć, w każdej sytuacji. Jeżdżę do Egiptu od ponad 5 lat, ale
        nigdy wcześniej nie spotkałam nikogo, kto tak troszczyłby się o turystów, w jak
        najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu
      • Gość: Michał Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.c152.petrotel.pl 19.05.06, 10:40
        Czesc(Pani) Jolu !

Bardzo miło, że mamy podobno odczucia po powrocie z urlopu. Byłoby super gdyby
        każdy wyjazd był taki udany.

Pozdrawiam serdecznie

Michał
    • Gość: Perła Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.eranet.pl 19.05.06, 10:35
      Rzeczywiście Bassem to świetny przewodnik. Opiekun znakomity, zawsze można na
      niego liczyć. Bardzo ciekawie opowiada o Egipcje, sympatyczny, niezły
      żartowniś. Uważam ze Exim ma wiele szczęścia zatrudniając Bassema u siebie, bo
      taki przewodnik to skarb dla biura. Bassem tak trzymaj!!! Pozdrawaiam Renata.

P.S. Pozdrowienia dla babci Magdy
      • Gość: bruno Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.c158.petrotel.pl 19.05.06, 10:54
        Bassem!! Bassem!! Ty łobuzie naprawdę jestes super przewodnikiem. Biuro podróży
        Exim i lokalni partnerzy waszego biura, doceńcie to kogo zatrudniacie !!!
        • Gość: wredzioch Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:52
          No a jeżeli w dodatku nie ma go na czarnej liście w Kunstkamerze, to szalejcie
          dziewczyny, he he (a może chłopcy też?)
          • Gość: Jola Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:58
            Do Wredzioch /nie wiem do Niej czy do Niego/

Proszę zwrócić uwagę, że nasze rozważania dotyczą profesjonalizmu Bassema
            i jego życzliwości dla podopiecznych turystów.
            Jego życie osobiste, a tym bardziej preferencje ,są Jego sprawą osobistą i nic
            nam dotego.Tobie też , szkoda że usiłujesz dorzucić "błotka" do naszych miłych
            wspomnień.
          • Gość: Perła Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.eranet.pl 19.05.06, 13:26
            Łeeeeeeeeeeeee Wredny wredzioch chyba poczuł sie odrzucony skoro takie
            komentarze pisze.
      • Gość: Jola Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:53
        Serdeczne dzięki za pozdrowienia.
        Bardzo miło jest powspominać czas spędzony podczas rejsu.Przywołuje z pamięci
        różne powiedzonka / jedna ręka jeden bilet,najlepsza grupa,no bakszysz/które
        niby nic nie mówią ,ale sytuacje z nimi związane wywołują uśmiech.A jest to
        też zasługa Bassema,który potrafił wprowadzić wesoły nastrój i skonsolidować
        grupę w tak krótkim czasie.Bassem podniósł wysoko porzeczkę dla innych
        przewodników.
        • Gość: Perła Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.eranet.pl 19.05.06, 13:20
          Pani Jolu Swięta racja. Uśmiech znów pojawił sie na mojej twarzy i zawsze
          bedzie sie pojawiał. Wspomniania zostana ale właśnie dzięki Bassemowi. Bassem
          Najlepsia przewodnika Egipska hahaa. Pozdrawiam Renata
          • Gość: renia Re: Bassem z Eximu super przewodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:17
            Przyłączam się!Ja też zawsze wspominając chwile spędzone w Egipcie, zwłaszcza
            te spędzone u boku Bassema najlepszego i najsympatyczniejszego przewodnika
            (najlepszego nie tylko w Eximie, ale mogę chyba śmiało powiedzieć, że
            wszystkich innych biur) zawsze uśmiecham się od ucha do ucha. Mam nadzieję, że
            tegoroczne wakacje będą równie cudowne. Dziękuję Ci Bassem za wspaniałe wspólne
            wycieczki, wieczny uśmiech i pomocną dłoń. Na mało kogo można tak polegać!!!Do
            zobaczenia 30 czerwca :)))) Pozdrawim wszystkich ciepło Renia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka