Gość: Dzinio IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.05.06, 17:02 Kto wybiera sie z Triady bądz innego biura od 30.06.06 wylot z Warszawy na wakacje 7-7 z rejsem po nilu.I ewentualnie do hotelu Desert Rose. Miło by było poznać a i wakacje ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Desert Rose po rejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:16 Ja się wybieram 30.06 z Triady na 2 tygodnie, ale bez rejsu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzinio Re: Desert Rose po rejsie IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.05.06, 16:53 Nie napisałas Justynko czy wybierasz sie sama czy w towarzystwie . Nie jest to oczywiscie zaden problem. My jak wcześniej pisałem wybieramy sie w 2 osoby, nie jesteśmy młodzikami ale i nie należymy do tetryków.Być może spotakamy się w hotelu no i na pewno lecimy tym samym rejsem z Warszawy. Nikt z nas nie wie jeszcze dokładnie o której godzinie.Jesli interesuja Ciebie nowe znajomości podaję swoje gg 5837955. Pozdrawiam wszystkich piszących w tym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulugula Re: Desert Rose po rejsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:25 ja tam będe 17-06 na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja i misiek Re: Desert Rose po rejsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:34 my jedziemu 30.06.06 z wroclawia na rejs po nilu z triady moze sie spotkamy :):) jak cos moj numer gg 1866452 .Jejku jak ja sie nie moge doczekac juz tej wycieczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Desert Rose po rejsie IP: 217.11.140.* 31.05.06, 12:45 Ale Wam fajnie, szkoda , że nie mogę w Wami tam być! Byłam w Desert przed dwoma laty, świetny hotel, a pokoje najlepiej prosić w wolnostojącym budynku przy basenie z barem , tam są najlepsze pokoje- takie jak w katalogu ( np 737, 738, 739)widok na prawie cały obiekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Desert Rose po rejsie IP: *.aster.pl 02.06.06, 22:00 Za to nad morze będzie z 1 km.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Desert Rose IP: *.chello.pl 03.06.06, 08:13 Witam, jaki znów 1 kilometr nad morze??? Chyba od bramy wjazdowej od hotelu to się zgadzam. Zależy w którym miejscu masz pokój. Oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligator78@interia Re: Desert Rose IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:23 a mnie tam wszystko jedno i tak nad morze chodze wieczorem na spacer reszte czasu spedzam przy barze lub na basenie.....nie interesują mnie kraby ryby chyba ze na talerzu.....czystym!!!!!!.... czytam tak wiele opinii na temat tego hotelu ze sam nie wiem czy dobrze zrobiłem??? po za bombami to nic nie jest mnie w stanie zaskoczyc i rozerwać...!!!!! w zeszłym roku byłem el olf w tunezji...straszyli a było super!!! tym razem mam nadzieje tez tak bedzie , czego i wam zyczę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś