Gość: Mała IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 30.05.06, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salvan Re: Taba-czy to dobry wybór? 30.05.06, 15:28 hey! Dzisiaj o 21.00 mam wylot do Sharm, a następnie busikiem do Taby do nowopowstałego i nowoczenego centrum TABAHEIGHTS(hotel El Wekala Resort), wiec za 2 tyg. moge ci wszystko w szczegółach opisać...ale z tego co słyszałem to miejsce jest rewelacyjne a hotel również na poziomie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj2 Re: Taba-czy to dobry wybór? IP: 195.116.183.* 30.05.06, 22:34 jeśli chcesz wypocząc w spokojnej okolicy .. to tak polecam Radisson Sas dobry standard przyzwoita cena Jak preferujesz coś bardziej "wypasionego" to polecam Movenpick w Tabie - ogladalismy ten hotel ze znajomymi nowy i luksusowy Odpowiedz Link Zgłoś
ra.kr Re: Taba-czy to dobry wybór? 31.05.06, 02:04 I zawsze mozesz sie wybrac z niego na wycieczke do Eilatu np. zeby cos z nocnego zycia poczoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Taba-czy to dobry wybór? IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 31.05.06, 07:58 Salvan, czekam na relację z wycieczki.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIKA Re: Taba-czy to dobry wybór? IP: *.chello.pl 31.05.06, 22:15 Witaj Myślę, że jeśli chciałabyś najnormalniej odpoczć z daleka od tych wszystkich błyśków oraz tłumów to Taba wydaje mi się byc dobrym wyborem. Byłam tam osobiście i mogę wiele na ten temat powiedzieć. W szczególności polecam Radissona Sas w Tabie oraz dla mniej zamożnych Holiday Inn także w Tabie. W obu jest all i oba sią bezpośrednio przy plaży. Jak masz jakieś pytania to zadaj śmiało Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Do Aniki IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 01.06.06, 08:11 Czy opórcz hoteli jest coś jeszcze w Tabie, tzna sklepy, restauracje, itp i czy opłaca się wersja All inclusive.Jakie jest jedzenie w polecanym przez Ciebie hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIKA Re: Do Aniki IP: *.chello.pl 01.06.06, 08:32 Witam serdecznie W Tabie nie ma ani jednej restauracji, nie ma też sklepikow ani deptaków. Więc Taba to dobry wybor dla osob ceniących sobie wypczynek na plaży oraz przy basenie lub w otoczeniu zieleni. Polecam Radissona Sas bo jest to na prawdę świetny hotel 5* Najlepiej w takich miejscach ALL ponieważ wna miejscu wszystko drogo kosztuje. Roznica w cenie jest stosunkowo mała ale warto kupić. A co do Holiday Inn w Tabie to tak samo z tym tylko że to 4*. Lepszy all jest w Radissonie no i hotel w ogole lepszy ale jeśli ktoś nie dysponuje aż taką kaską to Holiday Inn spokojnie wystarczy. Jedzenie w Radissonie jest boskie! A w Holidayu dobre. jak masz gg to mi podaj Odpowiedz Link Zgłoś
cygareta1 Do Aniki 01.06.06, 10:05 Dziękuję za odpowiedż, nie mam gg, jestem zakochana w Egipcie, byłam już w Hurgadzie i znowu chcialabym tam pojechać, więc może ta Taba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiks Re: Do Aniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:29 Czy mieliście do czynienia z hotelem Salah El Deen? Mam o nim dość szczątkowe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIKA Re: Do Aniki IP: *.chello.pl 01.06.06, 19:05 Witaj. Jeśli możesz to uciekaj od tego Salah el Deen jak najdalej. Juz wolę wcale tam nie jechać niz bym miała mieszkać w tym hotelu. Syf, malaria i korniki. Jedyny plus to taki że pokoje są w widokiem na morze. A jedzenie - niesmaczne i nie ma gdzie potem pójść. Lepiej dołożyć i wziąć El Wekalę albo Holiday'a w Tabie oczywiście. Tam masz all'a, niezły standard i w ogole jest fajnie. Tam się coś dzieje a w Salah... Radzę wybrać inny hotel. Jak masz jescze jakieś pytanka to śmiało. Anika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIKA Re: Do Aniki IP: *.chello.pl 01.06.06, 19:01 Szczerze proponuję Tabę jeśli jeseś zakochana w Egipcie tam będziesz mieć ciszę i spokój i na prawdę dobrą rafę koralową. Jesli lubisz nurkować. Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
izraelczykejlat Re: Do Aniki 02.06.06, 00:26 A moze odwiedzisz i Eilat po drugiej stronie granicy.Mamy delfiny i sporo innych atrakcji. pozdrawiam David Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIKA Re: Do Aniki IP: *.chello.pl 02.06.06, 05:45 Witam NA razie podziękuję za Eliat. Może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś