maya36 31.05.06, 15:30 kochani mam pytanko, czy ktos z was zna chlopaka mahmoud omar? czy mozna mu zaufac? hotel sultan beach, hurghada, jest instruktorem nurkowania. bardzo prosze napiszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Salem Re: mahmoud omar IP: *.magnussonlaw.com 31.05.06, 15:34 W jakim sensie zaufać? Że dopilnuje, zebys nie utopiła się w trakcie kursu czy że nie wskoczy do łóżka innej następnego dnia po Twoim wyjeździe ? Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:44 hmm po imionach to ich nie pamietam ale kilku z nich probowalo sie umawiac i smiem przypuszczac ze nie tylko ze mna ;)) mysle ze z zaufaniem to powinnas byc ostrozna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:48 Tak jest bardzo wierny i kochajacy. Moja babcie bajerowal za 5 $ i prababke za 7 $ wraz z wyznaniem milosci na raz !. Pomylilas fora. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:50 czy pomylila czy nie nieistotne. po co tylko ta zlosliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: mahmoud omar 31.05.06, 15:55 anuulka napisała: > czy pomylila czy nie nieistotne. po co tylko ta zlosliwosc? Dobra to bede pomocny ;): forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864 polecam to forum wszystkim znajomym :). Najlepszy jest motyw jak Egipski kelner bajerowal cztery ktore sie na forum z tym dogadaly, jedna nawet juz planowala sciagniecie go do Polski pfffff :). I po co to zbierac kolejne 1500 zeby znow tam pojechac nie wiem. Nawet nie wiedzialem sie czy sie smiac czy plakac jak przeczytalem ze kelner robi je w zabe :). dobra dobra juz nic nie pisze ale warto tam zajrzec ROTFL pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: mahmoud omar 31.05.06, 16:11 Nalezy pamietac tez o tym aby nie brac wszystkich do jednego wora ;) Jak swiat dlugi i szeroki zdarzaja sie i dobrzy i zli ludzie.. wszedzie.. i u nas i tam. Tam sporo jest cwaniakow i podrywaczy ale nie uwierze ze wszyscy sa be. Zwlaszcza ze znam tez szczesliwe pary. Niestety trzeba miec na wzgledzie ze nie wszyscy sa aniolami i byc ostroznymi. Pani pytajacej zycze aby nie byl to zaden z tych o ktorych mysle ze to oni ;)) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
maya36 Re: mahmoud omar 31.05.06, 17:12 anulka dzieki za wsparcie :) sprawa wyglada tak. mam straszna ochote jechac do kairu, ale nie na typowa zorganizowana wycieczke tylko na wlasna reke.no i po byczeniu sie na plazy w hurghadzie plus nocne wypady do papa's beach bar, ale grzecznych, tylko piweczko i pogaduchy, kolega nurek zadzwonil juz do mnie do polski z zaproszeniem na wspolna wyprawe do kairu i paru innych miejsc. glupiutka nie jestem wiec stwierdzilam ze czas zapytac na forum czy przypadkiem wiecej ochotniczek nie bylo, no i czy nie zaluja :) tak czy inaczej, przemysle sprawe i kto wie, moze mnie nie sprzeda za 2 wielblady ;) pa Odpowiedz Link Zgłoś
ewano2 Re: mahmoud omar 01.06.06, 08:43 Maya, ja bym uwazala. Jestes dorosla, mozesz robic co chcesz, ale coz... Nie chce wrzucac wszystkich do jednego worka, ale fakt, ze pracuje w branzy turystycznej, niestety, nie nastraja optymistycznie... Nie mowie, ze zrobi Ci cos zlego. Jak chcesz sie zabawic, to, mysle, nie ma problemu, ale nie traktuj tego powaznie i nie dawaj sie nabierac na teksty o malzenstwie, przeznaczeniu i dzieciach! To ich staly bajer! Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: mahmoud omar 31.05.06, 19:29 no ba! ;) poziom wypowiadajacych sie na tym forum jest coraz ciekawszy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: mahmoud omar 31.05.06, 19:42 anuulka napisała: > no ba! ;) poziom wypowiadajacych sie na tym forum jest coraz ciekawszy. > pozdrawiam jeden pisze ze kobieta czysci kible przy aplausie kilku osob poczekaj jak lingwisci jemu beda przyklaskiwac gosciu nie bede pisal kto ty jestes bo i tak nie zrozumiesz, po co masz weekend zmarnowac nad mysleniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teczka_kaczora Re: mahmoud omar IP: *.cable.wsm.wielun.pl 31.05.06, 20:29 36 to twój rocznik, iq czy wzrost...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: mahmoud omar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:55 mozesz się tu spytać www.kunstkamera.net Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: mahmoud omar 01.06.06, 18:01 ej no przestańcie nie każdy musi być taki i w taki sposób !!! choć tamto forum mam w ulubionych ;) a na kunstkamerze szukam nowopoznanych egipcjan nie znaczy to, że każdy jest zły. Mam kilku kumpli od tzw piwa - mój mąż też ma o nich dobre zdanie nie generalizujcie!!!! - jesli znasz go krótko to nie ufaj albo ogranicz zaufanie no i ja bym sama nie pojechał dla tzw fasonu Ewa Odpowiedz Link Zgłoś